Uwaga na KinoFilmy.pl !!! OSZUŚCI I ZŁODZIEJE !!!

Nie wykupujcie abonamentu na KinoFilmy.pl. niestety ja ten błąd popełniłem i straciłem tylko kase. Moje konto dalej nie działa , pomimo kontaktów mailowych - nic.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Uwaga na KinoFilmy.pl !!! OSZUŚCI I ZŁODZIEJE !!!

ja również zostałam nabita w butelkę przez tych złodziei! ostrzegam nie płaćcie im kasy,nie uruchamiają strony!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

oho!hoo!!! widzę,że jest nas więcej nabitych w butelkę.Na moje maile też nie odpowiadają mimo że wzięli kasę.Czy mógłby ktoś z tym zrobić porządek?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

UWAGA! Informuję w imieniu serwisu KinoFilmy.pl że mieliśmy problem ze skryptem aktywującym konta. Wszystkie osoby którym nie zostało zaktywowane konto automatycznie jest przyznawany abonament ręcznie lecz należy poczekać na swoją kolejkę ponieważ mamy dużo kont do aktywacji. Za wszystkie problemu przepraszamy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wyczekałam się grzecznie dwa tygodnie i dalej nic!!!!!!
Znalazłam oczywiście inną,uczciwą stronę.Zwiewajcie stąd!szkoda kasy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

podajcie na stronie jaki trzeba wpisac sms zeby dzilalo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

u mnie działalo elegancko podajcie gdzie ten smz wyslac i jaka tresc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

kłania sie prima1 - obiecaliść przedłużyć o miesiąc dostep do konta w zwiazku z awariami, a dzisiaj ni z tego ni z owego płać, gzie OBIETNICA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój login mareter1
Nie będę używał niesłów, ale jak był problem to należy poinformować tych którzy zapłacili i niekorzystali, adresy mailowe są w bazie, mam taki kajecik i przy Waszym adresie jest brzydka adnotacja i przkażę ją jeszcze większej liczbie użytkowników netu.
Wyłudziliście kasę, za usłgę niezrealizoewaną zwrot kasy albo po powiadomieniu jakaś prop,

ja czekam już ponad miesiąc i dalej nic, hej krakowianka jaką stronkę znalazłaś,będę wdzięczny za info.

na stronie http://www.KinoFilmy.pl można bezproblemowo oglądać filmy online bez limitów czasowych lecz nie każdy jest na tyle wyrozumiały aby zrozumieć chwilowe problemy techniczne. Obecnie strona KinoFilmy.pl jest najtańszym tego typu serwisem w internecie i działa prawidłowo o czym można się przekonać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nieprawda! Otrzymuję powiadomienia, że moja strona działa,a ja ciągle nie mam dostępu,nie reagują linki,nic tam nawet nie drgnie.

Kolego pamiętaj ze to że macie dużo kont do aktywacji to wasz problem bo albo nie macie pojęcia o tym co robicie albo przerosło to wasze możliwości i miotacie się w swojej bezradności. Mówiąc że ktoś nie ma cierpliwości nadal ośmieszasz swoją "firmę" bo najłatwiej zgonić na użytkownika i próbować odwrócić kota ogonem. Ale nie przejmuj się, na szczęście jest internet a ludzie uczą się z niego korzystać i czytają opinie innych, więc Twoje pseudo reklamy pogrążają Cię jeszcze bardziej. Na usunięcie reklamacji masz 14 dni więc proponuje się pospieszyć bo za chwilkę miał będziesz rzecznika praw konsumenta a pieniążki grzecznie i z przeprosinami oddać lub np z inicjatywą półrocznego bezpłatnego dostępem dla poszkodowanych wystąpić co może choć w jakikolwiek sposób uratuje wizerunek Twojej "firmy" o ile jest co ratować. A my tępmy nieudaczników lub oszustów.
Pozdrawiam

a w ogóle, to spieprzyli swoją stronę. Wcześniej można było do woli oglądać filmy z listy za 9 zł a teraz trzeba szukać jakichś pieprzonych linków z filmami. dno!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja równiez zapłaciłam jak narazie konta mi nie aktywowali ;/ zlodzieje . ! to niech napisza zeby chwilowo nie wykupowac bo maja maly problem i juz a nie kase zbieraja i o ;/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

B Z D U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Problem ze skryptem obsługującym płatności trwał tylko dwa dni i został już rozwiązany. Zaznaczam że w tym czasie tylko części użytkownikom nie został przyznany abonament.
W ramach rekompensaty osobom które musiały czekać na aktywację został przydzielony podwójny abonament.

Administracja KinoFilmy.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

A to jest LIPA ja wczoraj wysłałam sms'a i co nic się nie dzieje.Tylko kasa uciekła z telefonu na czyjąś korzyść.NIE ŁADNIE ROBICIE;(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam

Dobrze że taka strona powstała .
Dwa razy wykupiłem abonament miesięczny buhahaha i po 14 dniach trach abonament został wyłączony . Wysyłałem wiadomości na adres admin@kinofilmy.pl , czy ktoś tam w ogóle zagląda .Kpina jakaś że w ciągu 7 dni ktoś się odezwie. Sprawa powinna trafić gdzieś indziej niż tylko na forum bo to normalne oszustwo. Pozdrowienia dla admina tej strony
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

.... ja wczoraj uaktywniłem konto i działa bez zażutu .....

OSOBOM KTÓRYM NIE ZOSTAŁ PRZYZNANY ABONAMENT PO DOKONANIU PŁATNOŚCI I MUSIAŁY CZEKAĆ, W RAMACH REKOMPENSATY AKTYWUJEMY KONTO NA 2 MIESIĄCE ZAMIAST NA 1. PROSIMY TYLKO O KONTAKT.

Przypominam że kupując abonament na stronie KinoFilmy.pl zawierasz z nami umowę i musimy się z niej wywiązać w przeciwnym razie są wyciągane konsekwencje prawne. Z takiej umowy się wywiązujemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

ciekawe czy wy sie wywiązujecie i czy od was wyciąga ktoś konsekwencje moje konto nadal nie jest aktywne i nawet nie moge do eas napisac oszuści bo wyświetla sie aby komunikat o platnosciach

witam
moje konto tez jest nie aktywne, nawet zadnej odpowiedzi na maila, pomimo ze miala byc do 7 dni, czuje sie oszukana. Czy ktoś wie gdzie zgłasza się takie sprawy? bezposrednio na policje? wiem ze to nie duza kwota ale nie wolno tak naciagac ludz!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam
wczoraj odblokowali mi konto, dostalam maila z przeprosinami i jako bonus aktywacje na 2 mc, to nie oszustwo, co nie zmienia faktu ze powinni być lepiej przygotowani.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda tylko ,że nie potraficie o tym normalnie powiadomoć tylko dopiero jak się pojawiły tu komentarze. Ja konto mam nieaktywne już 2 miesiące i co ?? !! Dalej nic... to chyba wystarczający dowód na to, że jesteście OSZUSTAMI i tyle.

Mamy dużo zgłoszeń do odblokowania konta. Wiele osób po prostu kłamie pisząc że opłaciło abonament, musimy rozpatrywać takie sytuacje.
Proszę też zgłaszać problemy na adres: admin2@kinofilmy.pl
Zgłaszając pod tym adresem konto zostanie odblokowane od razu.

Proszę odblokować moje konto,abym mógł oglądać filmy, za które zapłaciłem.

stronka przez długi czas nie odtwarzała filmów po dwóch wysłanych zażaleniach moje konto zostało wyłączone i to przed upływem miesiąca a przecież była informacja o rekompensacie w ramach któej aktywność konta miała zostać przedłużona o dodatkowy miesiąc i co dalej ktoś powinien wam się dobrać do tyłka OSZUŚCI !!

te posty nie znalazły tu się bez powodu !!!!

Po pierwsze strona była nieaktywna przez 3 dni, a nie jak pan napisał przez "dłuższy czas". Konta były przedłużane aż o 30 dni lecz po wcześniejszym kontakcie z administracją. Oczywiście zawsze znajdzie się taki człowieczek jak pan.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawa interpretacja czasu- 3 dni w naprawie była stronka, ale co z tego skoro przez kolejne 2 tygodnie nie można było filmów odtwarzać, bo wyskakiwały błędy albo wczytało film na 5 minut i dalej ani rusz. Na e-maile i zapytania nie odpowiadacie, nawet nie próbujecie wzbudzić zaufania ani utrzymać klientów.

dzis powiadomilem prokurature w warszawie o popelnienie przestepstwa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a tak w ogole tooo proponowalbym naglosnic sprawe w mediach,, UWAGA lub cos w tym stylu..bede was informowal na bierzaco o postepowaniu sprawy

mnie też nabili w butelkę to fakt są złodzieje ioszuści

Nie obchodzi mnie to chce dostać zwrot za 2 smsy które wysłałem!!!!
I niech jak najszybciej zajmie sie nimi policja OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!

U mnie było dokładnie tak samo,poza tym wysłałam już 5 maili, bo kod który mi przesłali, jest niepoprawny i nikt się nie odzywa, naciągacze i oszuści, mija tydzień i zero odzewu

Hahaha jasne, na ten adres pisałam parę razy, a było to 2 miesiące temu i nadal nic

tak ,ja zapłaciłem dwa razy i zamiast aktywować konto to strona całkiem wygasła

Masakra szkoda ze wczesniej tutaj nie trafilam bo wlasnie stracilam 9 zl
Czy z Nimi bnie da sie nic zrobic jesli tak oszukuja....????

Zwykli naciagacze!Doładowałam konto dwa razy pobrali mi 22 zł i nic!Napisałam dwa maile i też zero odzewu.Banda kretaczy!

też zapłaciłam i nic za pierwszym razem bylo ok ale za drugim pol miesiaca byla nie czynna strona:(((((((((((((((((((((((((((((((((

ZŁODZIEJE!!! nie dakcie sie oszukac, oni tylko tak pisza ze odblokuja a tak naprawde maja to daleko gdzies, ze dalam sie nabrac. wczesniej mialam wykupione na innej stronie i wszystko bez problemu moglam ogladac caly miesiac a tutaj to sa tylko naciagacze!

Też mnie oszukali. wcześniej strona działała bez zarzutów, oglądałam filmy, a teraz wysłałam sms'a i niestety jestem uboższa o tą kwotę ! Na maila też nikt nie raczył odpisać !!! Nie polecam nie dajcie się nabrać. Szkoda, że na to forum weszłam po czasie :((((

oszuści!!! mnie tez naciągneli! nie dajcie sie nabrac

tak niewielka kwota ale jak nabija tak ludzi to im sie uzbiera gdzie to zgłosic wie ktos?

lol przestało działac

Zlodzieje!!!! Mnie tez nabrali. Mieli awarie i nie mozna bylo ogladac, obiecali przedluzyc a tu zonk. Mimo tego ze pisalem na maila nie dostalem odpowiedzi. Wczoraj znowu wyslalem smsa bo myslalem ze w koncu bedzie mozna normalnie ogladac filmy a dostalem taka odpowiedz "Kod został wykorzystany dnia: 01-01-1970 01:00:00" to jest OSZUSTWO!!!! Napisalem od razu maila do nich wczoraj, a dzisiaj juz mam zablokowane konto. Nikt nie bedzie mnie nabijac w butelke !!!. pozdrawiam zlodziei :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie też od wczoraj nie działa mam nadzieję ze to chwilowe,trzy dni temu wykupiłam abonament.Pojawił się komunikat konto zablokowane

Napisałam do nich maila i od rana mam konto odblokowane.Moze nie są tacy zli.

no potwierdzam ja zrobiłem przelew 18 a dziś jest 27 wysłałem już ze trzy maile i dalej nic ,jest to już mój kolejny przelew z poprzednimi nie było problemów ale chyba czas zrezygnować z ich usług , pozdrawiam wszystkich internałtów,migel9

Witam, nie mam problemu z kontem ani ale z odtwarzaniem filmu.
Trafiłem na stronę KinoFilmy.Pl po to aby limit zniknął. Zapłaciłem 10 zł i konto zostało aktywowane, następnie wchodzę w link z Megavideo zamykam stronę i wklejam go na stronę. Po chwili film strasznie długo się ładuje, albo wogóle się nie ładuje, strona mnie wyrzuca.

Nie wiem co się dzieje z tą stroną ale jest to zwyczajne krętactwo i oszustwo.

Niestety też popełniłem ten błąd :(
Nie odpowiadają na żadne maile. Ich strona to jedno wielkie oszustwo. Żałuję, że Polacy na wzajem tak się okradają i robią sobie różne świństwa.

u mnie to samo wplacilam 6zl i nie dziala!!!!!

Filmy Online bez limitów za darmo.

webfilm.tk
ofilmy.jcom.pl
samodzielni.jcom.pl

Re: Filmy Online bez limitów za darmo.

dzięki za ostrzezenie ,wlasnie mialam wyslac sms hura mam 9 zl w kieszeni tepic nieuczciwych

Mnie tez oszukali , wyslalem juz dwa mejle i lipa , tyle ze ja tego nie popuszcze , i zglosze to na policje to bedzie trwac ze 20 min ale warto bo ktos za to beknie bo to nie chodzi o 6 zl tylki o wielokrotnosc 6 zł , moj nr gg 4387974 jesli ktos ma ochote sie dolaczyc do zeznan zapraszam :)

czyli jak się zarejestrowałam, ale nie zapłaciłam, to wszystko okej? a jak mogę usunąć konto?
WAŻNE!!

hej
mam konto od tygodnia ,wydałem ponad dyche i dzialalo az tydzien i teraz dupa.jest weekend i nie moge nic zobaczyc....pisalem do admina ale czy to cos da!!!!

to nic nie da. Jak widzisz praktycznie każda z tych osób wyżej ma problemy z administratorami z tej strony.

Inne tematy z forum

Klimatyzacja w biurze (52 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

muza na dziś (777 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (700 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...