Zaginęła Iwona Wieczorek

Poruszyło mnie strasznie zaginiecie Iwony, sama mam córki i nie wyobrażalna jest dla mnie cała ta sytuacja :(
Tutaj na forum trochę ludzi zagląda jednak, więc postanowiłam zamieścić post z linkami do stron, gdzie są wszystkie informacje.
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,12509120,wiadomosc.html
I jeszcze jedna strona
http://www.trojmiejska.info/?p=329
Na dole nagranie z monitoringu.
Przykre, że dopiero po interwencji detektywa Rutkowskiego, sprawdzono monitoring
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaginęła Iwona Wieczorek

A wiem araz mnie zjecie ze może niekoniecznie jest stamtąd ale jesli miał taki recznik i nie jest stamtąd to mogł go buchnąc w jakims hotelu który ma takie reczniki więc ustalenie tego jaki hotel ma takie reczniki to kwestia paru telefonów. A potem tylko obejrzec monitornig w hotelu lub popytac obsługe jak koleś lubił wypić to na pewno rzucił im się w oczy. Jesli miał samochód mógł go zostawić gdzies na jakims parkingu strzeżonym a tam spisują numery a Bogatynia ma napewno swoje literki w rejestracji :) Może niech czesc policji tak poszuka a reszta niech dalej robi swoje podniecają się dna a ciekawe z czym je porównają ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta...najlepiej wrzucić do mediów twarz człowieka któremu nic nie udowodniono i zrobić mu krzywdę na resztę życia. Gratuluje pomysłu.

Ja myślę że ta dziewczyna wsiadła do jakiegoś samochodu i tyle.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A mi się wydaje ze jest winny bo jak się chciał wykąpac to było już wiele wejsc innych na plaże a on dalej za nią lazł. A jak na tym reczniku jest napis Bogatynia to niech dadza jego zdjęcie w jakiejs ich lokalnej Tv może się znajdzie jakiś życzliwy sąsiad co doniesie !! Niech się ta sp[rawa już rozwiąze bo jesli ona zyje to nie wyobrazam sobie koszmaru jaki przeżywa przez tyle dni!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mnie też się wydaje że on jest rudy....

i ze może ktoś chce go wrobić,no bo teren był wcześniej przeszukany i ręcznika nie było,facet jezeli jest niewinny to nawinał się jak nikt z tym ręcznikiem żeby z niego wała zrobić,no i ta sperma na ręczniku,tak jak Kasia pisała dziwne ?? No chyba ze się onanizował na widok jakies laski,a tacy to podobno nie groźni.

Jejuuuu,niech juz się to wyjasni...myślę o tej dziewczynie...dlaczego tak się dzieje,było widno,trochę ludzi a ona zniknęła bez śladu...wrrrr...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

oczywiście że nie wiemy! Ale pytam czy ktoś ma takie wrażenie.

My tego nie wiemy czy jest rudy.
Przynajmniej ja z tego nagrania niestety nie jestem w stanie wywnioskować :(

ponawiam pytanie czy ten TYP z filmu jest rudy?????

wyżej już dziweczyny wkleiły ten link

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,8202805,Przelom_w_sprawie_Iwony__Jest_nowy_dowod.html

jezu aż ciarki mi przeszły po plecach :(
A jestem ciekawa czy przeszukali stawy w parku nad morzem???

A ja jakos nie wierze w ta sprawe z recznikiem, to musiałby byc naprawde niezły zbieg okolicznosci, ze z całej podrozy do domu tej dziewczyny nagralo sie kilka sekund jak idzie kolo bacowki, za nia facet z recznikiem i akurat potem znajduja recznik w krzakach. Mi sie wydaje to podejrzane, juz predzej bym uwierzyla ze ktos chce wrobic tego faceta co za nia idzie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Natalia, czytałam o Patryku :( Ostatnie info jakie jest, to, że odnaleźli jakieś zwłoki w N.Porcie które były ubrane w Patryka kurtkę, koszulkę i miały zegarek Patryka :(

Nie chce krakać ale to może być ten ręcznik. Tak sobie pomyślałam, że może ten facet to zboczeniec w tym stylu, że onanizuje się przy ludziach ale wcale nie musi robić nikomu krzywdy. No bo jak koleżanka zauważyła bez butów to za dużo w lesie, na jakiś bagnach się nie zdziała. No chyba, że naprawdę był nieźle wcięty i znieczulony. Ale same pomyślcie po plaży czasami się ciężko chodzi jak są jakieś patyki.
Pomyślałam sobie też jeszcze o czymś takim jeżeli Iwonie on by coś zrobił, nie wiem gonił ją, szarpał to mogłoby być tak, że chyba zgubiła by te buty, które niosła w rękach? Chyba, że je ubrała za jakiś czas... Bo jak człowiek ucieka to rzuca wszystko co ma w ręce, żeby było lżej. Tak myślę nie wiem. Od tygodnia w nocy nie mogę przez to spać,analizuje. Nie znam dziewczyny ale za bardzo mnie ta sprawa wciągnęła.

dziewczyny, wiem że to wątek o Iwonie, ale coś napiszę apropo zaginięć w trójmieście
bo wogóle się nie piszę o chłopaku 25-letnim... chyba że ja nie mogę znaleźć..
w czerwcu dostałam maila od znajomej z klubu żeglarskiego w Gdyni, że zaginął jej syn (Patryk Palczyński - znam go osobiście, bo razem żeglowaliśmy w sekcji - fajny, poukładany, przystojny, grzeczny, bystry chłopak..)
doczytałam godzinę temu w starym artykule, że on wciąż jest poszukiwany, i znaleziono niedawno ciało podobnego mężczyzny (być może jego) w wodach zat.gdańskiej.... matko!!! co się dzieje z tymi młodymi ludźmi???!!!
Patryka znałam na tyle dobrze, że wiem że nie zrobiłby nic głupiego sam z siebie, że raczej chodziłoby o porwanie.. ale w jakim celu???? on sam z matką mieszkał, byli raczej ubodzy ale poczciwi.. i matka teraz sama została?? to straszne!! a jeszcze w maju (około 3 tyg przed zaginięciem) rozmawiałam z ta kobietą, nikt by nie przypuszczał co może się stać...

nie wiecie może czegoś nowego o Patryku??

a co do Iwony to też bardzo zaciekawiła mnie ta sprawa, wczesniej się nią nie interesowałam, ale teraz dzieki Wam przeczytałam wszystkie artykuły i tez kibicuję za szczesliwe odnalezienie!!!
ale mojego kolege też chciałabym żeby odnaleziono żywego !!!

Kasia - ja tez bym tak chciala, bylam ostatnio u fryzjera z pieskiem u twojej pani i jakos tak po tym osiedlu strach bylo mi spacerowac

a co do tej info od mojej sis to obawiam sie ze moglo byc tak ze info przeszlo przez kilka osob i zanim do mojej sis dotarla to brzmiala juz inaczej niz na poczatku wiec nie wiem co o tym myslec...

ale czesto jak zasypiam mysle sobie ze jesli dziewczyna zyje i jest gdzies przetrzymywana to co ona teraz musi czuc :-(((((

Sara, aż mi dreszcze przeszły.
Nadzieje umiera ostatnia, wierzę, że Iwona znajdzie się

a do mnie dzis dzwoniła siostra że Iwony były chłopak mówił ze Iwona dzwoniła do mamy i bylo tylko słychac mamo, mamo
ale jakos ciezko mi w to uwierzyc bo juz by tez o tym pisali....

ale widać,że coś z tym typem jest nie tak...widziałyście na nagraniu jak on się patrzy w stronę tego dziadka z wózkiem,który był pokazany wcześniej?jakby oceniał sytuację....no i mógł udawać,że był zawiany.

był na boso,to mnie zastanawia...no i jezeli to on zaatakował to jakim cudem przeniósł by zwłoki gdzies dalej?jeszcze na boso?w poblizu nie znalezli ciała Iwony,musiałby ją nieść a na to potrzeba siły,zostaje jeszcze morze...no i dziewczyna na pewno by krzyczała,a w poblizu byli ludzie...dziwne to wszystko,jakos się kupy nie trzyma.

..mi słabo wygląda na wczasowicza;(

..bardziej ręcznik mógł od kogoś dostać, jako "reklamówka".

Pewnie niedługo prawda wyjdzie na jaw;/

I jeszcze jedno, zdjęcie gościa powysyłac do wszelkich pobliskich hoteli, bo obstawiam, że to wczasowicz

Inne tematy z forum

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...