Zaginęła Iwona Wieczorek

Poruszyło mnie strasznie zaginiecie Iwony, sama mam córki i nie wyobrażalna jest dla mnie cała ta sytuacja :(
Tutaj na forum trochę ludzi zagląda jednak, więc postanowiłam zamieścić post z linkami do stron, gdzie są wszystkie informacje.
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,12509120,wiadomosc.html
I jeszcze jedna strona
http://www.trojmiejska.info/?p=329
Na dole nagranie z monitoringu.
Przykre, że dopiero po interwencji detektywa Rutkowskiego, sprawdzono monitoring
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaginęła Iwona Wieczorek

maja kase i tyle.
ciagle tylko trąbi o niej

szkoda mi tej dziewczyny,,,jednak wydaje mi sie ze sprawa została tak naglośniona bo są bogaci poprostu,(moze została porwana),codziennie wiele osob ginie bez śladu a tu nagle wszedzie trąbią o iwonie,,,,a jakaś tam zosia czy czy inna krysia tez zagineły,,,,,i co? nik nawet słowem o nich w mediach nie wspomnie,

Nie ma żadnego szczęścia. Mają dużo kasy i tyle. Tylu ludzi ginie i kogo to obchodzi?

A Pan Rutkowski wyszedł już z pierdla? Widocznie odsiedział już wyrok za udział w aferze paliwowej ?!

Kiedy w końcu poniesie odpowiedzialność za bezprawne zatrzymania ludzi, pozbawianie ich wolności itd. Od kiedy detektyw ma uprawnienia policji?

rodzina dziewczyny ma dużo szczęścia w tym nieszczęściu, że sprawa została tak nagłośniona...

tysiace ludzi ginie każdego roku... większość po prostu zgłaszana jest na policję a rodzina daremnie czeka na efekty... a każdy przeżywa taki sam dramat...
gdyby każde zaginięcie wiązało się z taką akcją pewnie częśc z nich miałąby lepsze zakończenia...

no nic ja też trzymam kciuki... bardzo, bardzo mocno...

ale przyznam, że jak zobaczyłam naganie z kamery to pomyślałam..atrakcyjna dziewczyna w mini, 4 rano w tak niefajnym terenie ... drzewa, drzewa, mało ludzi i duże prawdopodobieństwo nietrzeźwych...
ryzykowne i nieodpowiedzialne... z Sopotu do Gdańska samotnie taką trasą... dla mnie masakra

co nie zmienia faktu, że bardzo współczuje i liczę na szczęśliwy finał..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam nadzieje ze jutro cos sie juz wyjasni.tak chcialbym zeby sie ona znalazla cala i zdrowa.a ta wersja ktoras z was pisla ze moze to jacys jej znajomi,zadrosna laska to moze byc bardzo prawdopodobne ale to nasz takie przypuszczenia....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słowo wolontariusze zostało użyte wobec ratowników specjalnej grupy poszukiwawczej z psami, którzy dobrowolonie zgłosili się do pomocy, dlatego zostali nazwani wolontariuszami. Nie rozumiem dziewczyny dlaczego Wy nawet w takich sprawach chwytacie się tak za słówka. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru :)

są również wolontariusze ze szkolonymi psami, którzy pomagają przy takich akcjach, nie wszyscy są na etacie ale na pewno wszyscy i ludzie i psy są szkoleni

tak,psy same nie szukają-tylko wolontariusze raczej psów nie posiadają.
Co innego pracownicy np.Gpor-u.

A w artykule było napisane,że wolontariusze znaleźli ręcznik,czyli młodzi ludzie którzy pomagają szukać dziewczyny,jak wiesz co to wolontariusz!!!!

http://www.tvp.info/panorama/wideo/02082010-1800/2132745
Nie tyle co powiedzieli, że wykluczają tego zatrzymanego bezdomnego, jak, że policja nadal go szuka, ale to cały czas piszą, że policja nie potwierdza, że zatrzymała Pana z ręcznikiem, natomiast Rutkowski i mama Iwony mówią, że został owy Pan zatrzymany.
Jutro przyjeżdża jasnowidz do Gdańska, może coś nowego powiedzą.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88721,8206799,Mezczyzna__ktory_szedl_za_Iwona_juz_w_rekach_policji.html

Ten mężczyzna z filmu nie został zatrzymany, mówili przed chwilą w Panoramie.

Psy same nie szukają z tego co mi wiadome:)

W asyście wolontariuszy.

http://gdynia.naszemiasto.pl/artykul/517050,mezczyzna-z-recznikiem-ktory-szedl-za-iwona-wieczorek,id,t.html

To w końcu psy znalazły ręcznik czy wolontariusze?
Już niewiadomo w co wierzyć,tyle teorii...

skąd wiesz? skąd masz takie info?

psy znalazły coś więcej niż ręcznik, ale nie wiem co, nie mogłam być na akcji poszukiwawczej... wiem że więcej niż jeden przedmiot.

własnie mowili na polsacie chyba ze rutkowski mówił ze znalezli tego faceta ale jest narabany i czekaja az wytrzezwieje,a recznik znalazły psy,jest w labolatorium

http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/frontpage

Alex, dzieki za linka o Patryku, już widziałam to, wczoraj do pozna czytałam wszystkie artykuły o Iwonie i Patryku... aż bałam się zasnąć, bo tak byłam zeschizowana :) koło 2 zasnęłam ale sięczułam jakbym oglądała jakiś horror, bałam się że mi się przyśnią zwłoki... bleee... (na szczescie nic nie było)

no ciekawe kiedy policja da jakieś info o przesłuchaniu "ręcznikowca"..

W panoramie gdańskiej mówili że w internecie pojawiły się informacjie że znalieźli tego faceta ale policja nie potwierdza tej informacji.

Inne tematy z forum

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.