Zaginęła Iwona Wieczorek

Poruszyło mnie strasznie zaginiecie Iwony, sama mam córki i nie wyobrażalna jest dla mnie cała ta sytuacja :(
Tutaj na forum trochę ludzi zagląda jednak, więc postanowiłam zamieścić post z linkami do stron, gdzie są wszystkie informacje.
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,12509120,wiadomosc.html
I jeszcze jedna strona
http://www.trojmiejska.info/?p=329
Na dole nagranie z monitoringu.
Przykre, że dopiero po interwencji detektywa Rutkowskiego, sprawdzono monitoring
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaginęła Iwona Wieczorek

sopot gang leone pizzeria jutro znowu podjade i wtedy zadzwonie

Paulina, zadzwoń na policję, niech jada to sprawdzić. Może to zbieg okoliczności, może tylko facet podobny do poszukiwanego gościa, ale zawsze lepiej poinformować policję o swoim przepuszczeniach

pewnie podejrzewam ze tam pracuje byl tak samo ubrany stal pod pizzeria gang leone rozmawiam z jakims facetem dorze sie chyba znali moze tam pracuje nie wiem bardzo podobny ok30 lat moze ciut wiecej

dokładnie pędź na policje, oni pewnie mają lepszy obraz. a mogę wiedzieć gdzie go widziałaś?

Paulina, to raczej na policje idz, tam na pewno jest jak n ajdokladniejszy portret poszukiwanego czlowieka.

chodzi oto ze wczoraj spotkalam faceta ktory jest bardzo podobny do tego na filmie potrzebuje foto jak najbardziej dokladne zeby sie upewnic mialam troche czasu aby sie na niego napatrzec nieprzyjemny typek ubrany w takim stylu ok 30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

no właśnie ten nie wygląda na bezdomnego, czekamy i szukamy dalej

kurcze czy ktos ma jak najbardziej podobne foto tego faceta co idzie za iwona?

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,8209450,Poszukiwania_Iwony_Wieczorek__To_nie_mezczyzna_z_filmu.html

podobno dzisiaj policja to zdementowała...

http://www.gazetawroclawska.pl/fakty24/289598,dolnoslaski-slad-zaginionej-iwony-wieczorek,id,t.html tu jest napisane ze maja tego faceta od recznika - ale nigdzie indziej nie widzialam takiej informacji

cholerka, nie wiem, jak możecie tak mówić, że to dlatego, że kasa itp.
po pierwsze zgadzam się z wypowiedziami dziewczyn, że na głowie można stanąć w takiej sytuacji i pieniądze wyciągnąć nawet spod ziemi!

po drugie - nawet gdyby mieli te pieniądze i byli dobrze sytuowani, to źle, że z nich korzystają? dlatego, że innych rodzin nie stać, ta rodzina którą stać nie ma zrobić wszystkiego, aby odzyskać dziecko?
czy komuś bogatemu, kto jest chory na raka, też mamy powiedzieć, że nie może korzystać ze swoich pieniędzy, aby ratować swoje życie, bo innych na to nie stać? no co w tym za logika? jedynie zawiść...

po trzecie, to jednak nie do końca jest takie samo zaginięcie, jak większość. poczytajcie o zaginięciach, większość ludzi odnajduje się sama. poza tym obejrzyjcie zaginionych nawet tu na portalu trójmiasto - fakt, są osoby, które zaginęły w niewyjaśnionych okolicznościach, ale sporo osób to takie, co do których jest bardziej prawdopodobne, że poszły w przysłowiową długą, niż w przypadku młodej dziewczyny, zaczynającej studia, o dobrych relacjach z mamą.... nie twierdzę, że tamtych osób nie należy szukać, bo oczywiście, że należy i że im też mogło stać się coś złego. ale wydaje mi się, że w przypadku Iwony ta sytuacja ma po prostu znamiona przestępstwa i miała je od samego początku... oczywiście pewności nie mamy - ale prawdopodobieństwo jednak jest duże...

no i wreszcie - dlaczego równać w dół? jeśli faktycznie innych tak nie szukają, to znaczy, że i jej mają nie szukać? chyba lepiej równać w górę i dążyć do tego, aby każdego szukać jak najintensywniej. nie mówiąc o tym, że wcale nie wiemy, czy te poszukiwania Iwony, oprócz nagłośnienia, są prowadzone tak super dobrze, choć chcę mieć nadzieję, że są.

a Rutkowskiego osobiście raczej bym nie zatrudniła, dla mnie facet jest spalony i szuka rozgłosu, ale rozumiem ludzi, którzy chwytają się każdej deski ratunku...

to zobacz jeszcze tu: http://www.youtube.com/watch?v=N-6JlxTdA1g

oj właśnie się dowiedziałam, że niedługo restart serwera, więc pewnie przez chwilę filmik nie będzie dostępny.

gotowe ale wystapiły błędy na stronie - taki komunikat mi sie pojawił

stokrota15 nie musisz się logować, to się otwiera automatycznie po kliknięciu na podany przeze mnie link. Może nie masz zainstalowanej jakiejś wtyczki, co jest mało prawdopodobne, albo masz kiepskie łącze. Mi i znajomym z ratownictwa wszystko działało, nikt nie zgłaszał problemów.

ajeczka jak otworzyc ? jestem zalogowana ale nie wiem co dalej :)

Skąd wiem o tych przedmiotach?
Bo należę do grupy RATOWNIKÓW - WOLONTARIUSZY z GRS - tych którzy za pomocą psów znaleźli ręcznik i coś jeszcze. I tak się składa, że też mam psa ratowniczego.
Nie dostajemy za to żadnych pieniędzy dlatego jesteśmy WOLONTARIUSZAMI.
A nie mam dokładnych informacji, gdyż jak trwały poszukiwania, to nie było mnie w Trójmieście.
Tych wolontariuszy z psami oraz ich relację ze znalezienia ręcznika możecie obejrzeć tu:
http://www.popler.tv/ajka#2625

Udało się ja wyleczyć, a pisało o niej kiedyś też trójmiasto:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Talent-do-ocalenia-Ratujmy-Ize-n31509.html

o czym Wy tu piszecie na Miłosć Boska??!!!!
Młode kobiety,mamy i takie beznadziejne dyskusje??!!czy wam nie wstyd?!!
"dlaczego nagłaśniaja,maja kase,nie maja kase,duzo sie mowi"!!to cyctaty Waszych wypowiedzi drogie mamy- w wątku dotyczącym cudzego nieszczescia!!
Wy macie to szczescie ze Wasze pociechy są blisko,mozecie powiedziec im wieczorem dobranoc,rano przywitac z usmiechem!A tam kobieta rozpacza za swoja córka!włosy z głowy wyrywa,bo nie wie gdzie córka jest i co sie z nią dzieje!!Cóz w tym dziwnego ze porusza niebo i ziemie?!a ze inne zaginiecia nie sa nagłasniane?Byc moze nie kazdy pamiea w takiej chwili aby pukac i prosic o nagłosnienie,byc moze wydaje sie im tak jak i Wam ze trzeba miec gruby portwel aby media powiedzały cokolwiek.

Sama jestem mama i poruszyłabym niebo i ziemie aby ochronic moje dziecko!

Rodzinie szczerze współczuje,gdybym tylko mogła właczyłabym sie do akcji poszukiwawczej.Trzymam kciuki za pozytywne i szybkie zakonczenie .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...