Zaginęła Iwona Wieczorek

Poruszyło mnie strasznie zaginiecie Iwony, sama mam córki i nie wyobrażalna jest dla mnie cała ta sytuacja :(
Tutaj na forum trochę ludzi zagląda jednak, więc postanowiłam zamieścić post z linkami do stron, gdzie są wszystkie informacje.
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,12509120,wiadomosc.html
I jeszcze jedna strona
http://www.trojmiejska.info/?p=329
Na dole nagranie z monitoringu.
Przykre, że dopiero po interwencji detektywa Rutkowskiego, sprawdzono monitoring
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaginęła Iwona Wieczorek

a może ona nie ma ojca.

A jej ojciec co robi? bo tylko ojczym się wypowiada...

A co z tymi rzeczami, które po marszu znaleźli w lesie przy Słowackiego? To były rzeczy Iwony?

Wstyd i tyle. W policji różni ludzie pracują jak w każdej firmie. Do ukarania jak sprawa się wyjaśni. Jak kibole... :(

Moze poczekamy na komentarz ponurego do tego zdarzenia, ktore wydarzylo sie w gdanskiej policji

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8296435,Nieudane_swieto_policji_w_Gdansku__Impreza_zakonczyla.html

Tak czytam o tym ponurym i szkoda mi faceta ! Gdyby byl policjantem to by nie wypisywal tych wszytskich swoich ''madrosci''

a skąd macie taką pewność, ze Ponury jest stróżem prawa.. też mogę na forum wylansować się na znawczynię prawa/ przepisów i będziecie wierzyć mi we wszystko co piszę ;]
lol

Joasia, a dlaczego ty się tym zajmujesz? A inne osoby to są gorsze, bo nie mają kasy na detektywa itd. ????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ponizej komentarz:
"Gościu o którym piszesz to Romuald Kinda. Ojczym Iwony nazywa się Piotr Kinda."
Więc chyba to ktoś inny...

Ponury, Ty jako stróż prawa nie powinieneś w ten sposób się wypowiadać.
Natomiast tutaj info jakie przed chwilą dostałam

Przed chwilą na 3 mowili że ten świadek ze Szwecji widział uprowadzenie Iwony
09:15:25
A tu przeczytałam coś takiego

http://kryminalne.trojmiasto.pl/_img/kosz.gif 2010-08-25 08:38 2010-08-25 08:49 ojczym.... (1)
dlaczego nikt nie mówi o tym, że ojczymem iwony jest pan Kinda biznesmen który sprzedał navimor, jest udziałowcem lub właścicielem hotelu Brovarnia na Ołowiance.......czy Iwona nie jest "zapłatą" za jego matactwa? wydaje mi się, ze naprawdę chodzi o porachunki....a Iwona jest tylko ofiarą matact swego ojczyma.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ponury z całym szacunkiem ale weź się do roboty a nie pouczasz, karcisz i negujesz wszytkich na około.
Taaak Ty jako POLICJANT wszytko wiesz najlepiej.
No tak, jasnowidz beee, rutkowski beee, tylko policja cacy cacy. Śmiechu warte.

Ponusry nie jest zainteresowany osobiscie ta sprawa, wiec jako typowy policyjny urzednik zajmuje sie obowiazami sluzbowymi nie wiecej niz wymagaja od niego przelozeni.
ale gdyby problem z jakim boryka sie matka Iwony dotyczyl jego rodziny, jego zachoanie w pracy byloby o niebo inne.
Nie trzeba byc slepym, zeby nie pamietac jak Ponury podbijal watek o poloznych z Zaspy. Czemu? Bo tam rodzila jego zona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A o super jasnowidzu z Człuchowa wąchającym ciuchy itd. macie tutaj cały temat:

http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=36996&start=0

Ciekawe ile kasy bierze facet za stwierdzenie rzeczy oczywistych? Powąchał ciuchy i wydał opinię :)

http://www.fakt.pl/tag/Iwona-Wieczorek

No to popytaj co to za rodzina, dlaczego matka ma inne nazwisko niż zaginiona itd.

Dlaczego dziennikarze nie pojadą do rodzin pozostałych zaginionych z województwa i nie popytają ich o sprawy? Po co stale wałkują ten sam temat, co to za bogaci biznesmeni co oferują 1 mln złotych, niby oferują, ale rodzina nie potwierdza i takie tam newsy.

Może jakaś migawka z p. Włodzimierzem Olewnikiem, niech przypomni jak detektyw bez licencji szukał jego syna....

Szkoda słów.

Ponury- skąd wiesz, że mama Iwony jest siostrą jakiejś pani prokurator??? Nigdy o tym nie słyszałam, kolejne plotki wyssane z palca??

Ponury-moim zdaniem Ty też robisz szum koło tej sprawy, a jako policjant dochodzeniówki nie powinieneś tego robić, nieprawdaż???
Ponury- to nie my mamy ruszyć głową tylko policja.

Szczerze mówiąc mnie by było obojętne, czy detektyw, który szuka bliskiej ma osoby ma licencję, czy nie. Najwazniejsze byłoby dla mnie działanie, zainteresowanie sprawą, czego Rutkowskiemu nie można odmówić. Cieszyłabym się z kazdej osoby, która pomaga mi odnależć bliską osobę. Ponury-jak to policjant-obojętnie podchodzi do sprawy. Tyle zaginęło, to dlaczego ona ma być priorytetowa? I to jest przykre... dla Polcji, ona jest jedną z wielu, a dla matki całym światem. Potwierdza to fakt, że na funkcjonariuszy nie ma co liczyć :( więc kobieta szuka pomocy, gdzie się da.

"Zdaniem naszych rozmówców, specjalistów zajmujących się m.in. poszukiwaniami zaginionych, na tym etapie nadmierny szum wokół sprawy szkodzi efektywnym poszukiwaniom. - Czas marnowany jest na przesłuchanie osób, które coś jakoby widziały, konfabulują - mówi jeden z oficerów policji."

http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,12595714,wiadomosc.html?ticaid=1ac33

Może któraś ruszy głową? O co ten szum?

A co ma być wiadomo? Policja realizuje takie same czynności jak przy innych 300 osobach zaginionych w województwie. Czy ma zajmować się tylko tą jedną sprawą dlatego że matka poszła do tv, jest siostrą jakieś pani prokurator, wynajęła sobie Rutkowskiego bez licencji?

Inne tematy z forum

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...