iTaxi.pl

Taxi

Gdańsk, Warszawska 74

Zofia - opinia (1) Nigdy więcej nie zamówie, wolę zapłacić złotówkę więcej i mieć pewność że... Zofia Krystian - opinia (1) Korzystałem już trzy razy z iTaxi w Gdyni. Pierwszy raz wsiadłem do taksówki... Krystian Lucyna - opinia (1) Zamówiłam taksówkę z As Taxi, pan podjechał na miejsce, jednak kiedy... Lucyna
Michał - opinia (1) Wszystko w porządku kierowcy spoko można pogadać zero problemów. Michał Klient kiedyś stały. - opinia (1) Obsługa przez telefon to jakieś nieporozumienie, niekompetencja i to samo... Klient kiedyś stały. NNNNN - opinia (1) Nie polecam taxi as. Dość ze czekać na auto ponad 2 godziny to jeszcze nikt... NNNNN snaks - opinia (1) Najtańsza korporacja taksówkarska w Gdańsku a usługi na najwyższym poziomie.... snaks Marta - opinia (1) Zamówiłam taksówkę 2 godziny przed. Następnie pani poinformowała mnie że... Marta Anna T. - opinia (1) dramat!! Stanowczo odradzam. Ostatnio nie zdążyłam na pociąg, bo kierowcami,... Anna T. Matylda - opinia (1) Kierowca miły, samochód w porządku, klimatyzacja działała. Nie mam żadnych... Matylda Ola - opinia (1) Godzina spóźnienia, niemiła dyspozytorka. Nie polecam. Ola Rafał - opinia (1) Polecam szybko tanio legancko ,bardzo dobra cena za uslugę ,autko czyste... Rafał Małgorzata - opinia (1) Brawo As Taxi i Pan Michał Orzech. Jedyna firma w której będąc osobą na... Małgorzata Klientka - opinia (1) Niedawno zaczęłam korzystać z usług tej firmy i jestem bardZo zadowolona ,... Klientka Andrzej - opinia (1) Jak najlepsze wrażenia! Zamówiona z wyprzedzeniem taksówka czeka o oznaczonej... Andrzej L. - opinia (1) Jak można mówić klientowi, że ma czekać pół godziny na taksówkę, po czym... L. Jan - opinia (1) Odkąd kierowcy sami się kontaktują duża zmiana na plus! Brawo! Jan Zygmunt - opinia (1) Jestem zadowolony z obsługi nieraz jest dłuższy czas oczekiwania Zygmunt Mateusz - opinia (1) W ostatni weekend podczas imprezy jak zwykle nie zawodni. Trasa do i z pubu... Mateusz Monika - opinia (1) Wczoraj zamawialam taksówkę na następny dzień, na 6:10. O 6:05 dzwoni Pani z... Monika