iTaxi.pl

Taxi

Gdańsk, Warszawska 74

Stała klientka (4) Jestem zdumiona komenarzami nie ktorych tu osob. Samochod ma Nas zawiesc z... Kobieta SZOK (2) Jestem w szoku. Prawie nigdy nie piszę opinii ale dzisiaj byłam na prawdę... anonim Zawsze korzystałem z usług tej firmy, aż do czasu (3) Zamawiam często kiedy wracam z podróży i jest to w godzinach 01-04 w nocy,... Szef
Super Kierowca p. Darek - boczny 98- bardzo polecam (2) Jeżdżę z As taxi już kilka lat i jestem bardzo zadowolona z obsługi .... kobranocka2006 Kpina (1) Zamówiłem taksówkę czas około 20 minut okej spoko normalne ale gdy minęło 35... Rafał Nie ma lepszych (1) Wdzystko ok w tej cenie usługi nie ma lepszych taxi w Trojmiescie.Korzystalem... Artur jestem stałą klientką (4) ale mam kilka zastrzeżeń, po pierwsze - płatność kartą to problem, po którym... Asia Pełna klasa!!!!!!!!!!!!!! (1) Od jakiegoś czasu korzystam z usług firmy As Taxi Jestem bardzo zadowolony... Rafik as (1) Wszystko w należytym porządku , polecam! klientka Polecam :) (1) Korzystam często od około roku. Raczej nie piszę opinii ale jak czytam co... stały klient Jestem zadowolona (1) Korzystam dość regularnie z usług tej firmy od dłuższego czasu i jestem... Stała klientka Ogolnie ok ale.... (3) za kazdym razem jak jestem w Polsce korzystam z uslug AS Taxi. Genealnie... sylwia porażka (2) Kierowcy nie potrafią trafić pod wskazane adresy!!!!!!!!!!!! Czas oczekiwania... Monika Taxi Gdansk (1) Witam wszystkich. Ide Gdayns babci, powiedz mi dobre nie drogie taksowki. Danielnic Idealne (1) Korzystam od lat. Wspaniali kierowcy, dobre ceny, zadbane samochody. Nie mam... M Niepoważne traktowanie klienta nigdy więcej AS TAXI (2) Zamówiłam taxówkę na 6:50, czekałam, a o 6:50 pani zadzwoniła, że jednak... BYŁA stała klientka Super AS TAXI (1) Od 3miesiecy korzystam z usług AS Taxi i jestem mile zaskoczony cenami!... jarekh99 najlepsza korporacja w trójmieście (1) Jeżdżę regularnie taksówkami. AS wypada zdecydowanie najlepiej cenowo.... Executor Piotr - opinia (1) W Trójmieście korzystałem z różnych firm przewozowych, jednak ta jest chyba... Piotr Zadowolona (1) Ostatnimi czasy zaczęłam korzystać w firmy AS TAXI i muszę przyznać, że... Nowa