iTaxi.pl

Taxi

Gdańsk, Warszawska 74

Największe rozczarowanie firmą taksówkową w moim życiu! (1) Poprzedniego dnia zamówiłam taksówkę z Sopotu na lotnisko na godzinę 8:30 -... Ania super as taxi (2) Dziękuję za sprawną, szybką i miłą obsługę.Dawno już nie spotkałam tak... ka2018 Jak zawsze bezbłędni (1) Od lat niezmiennie. Najniższa cena, żadnych ukrytych opłat, czas oczekiwania... Sebastian
Jak zawsze nie zawodni (1) Mimo, że zaspałem na pociąg (nie zadzwonił budzik) to udało mi się zdarzyć.... Marcin dla mnie beykonkurenczjni (1) Chociaż mam wrażenie ze flota nieco w rozsypce to i tak zawsze tanio biora i... mysza Najlepsze taxi w mieście (1) Polecam, bardzo tanio i szybko Soldatk Podziekowania dla kierowcy 48 czarny passat (2) Jestem stałą klientką któryś raz trafiłam na tego kierowce . Pierwszy raz jak... Klientka lat 37 najlepsza korporacja w trójmieście (1) Jeżdżę z Asem od początku i nigdy nie miałem żadnej negatywnej sytuacji.... Kuba Super (1) Hej, polecam wszytskim as taxi, tańsza w porównaniu do konkurencji firma,... Klientka Uwaga- szara mazda nr boczny 218AS (2) (3 minuty temu) Szara mazda o numerze 218AS. Z takim chamstwem się jeszcze... Staly klient Kierowca tragedia (1) Szara mazda o numerze 218AS. Z takim chamstwem się jeszcze nigdy nie... Stały klient Niezadowolony klient (1) Już nigdy więcej nie skorzystam z usługi As.Kierowca o numerze bocznym 445 to... JJ Polecam As Taxi (1) Korzystam często z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Ostatnio jeden... Asia Niezawodni (1) Chciałem pojechać dzisiaj inna korporacją, która mnie wystawiła dzwoniąc po... Sebastian Pan kierowca super! (1) Dziękujemy Panu prowadzącemu w dniu dzisiejszym ( 18.02 18) niebieska Skodę... Asia i Marysia Agnieszka (3) Do dzisiaj korzystałam z AS Taxi z polecenia. Ale to co mnie dzisiaj... Agnieszka Najtańsza taxi w Gdańsku!!! (17) Witam wszystkich, ostatnio skorzystałam z firmy AS TAXI. Poleciła mi ja... Klientka Coraz gorzej! (1) Korzystam z As-a już wiele lat i niestety muszę stwierdzić że jest coraz... Oliwianka Wszystko ok ;) (1) Jeżdżę od lat tylko z asem i nigdy nie miałem problemów ;) zawsze czysto... Sebastian Żenada (1) Zamawialam taxi na daną godzine po uplywie czasu przyjazdu dzwoniąc i pytajac... Iwona