mutsy 4 rider

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
czy ktoras ma czy poleca ,jakie wady?zalety znam...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mutsy 4 rider

ja mam - polecam naprawdę!
jedyna wada to taka, że jest ciężki.
prowadzi się super, jest bardzo zgrabny.

monia, zmieniasz wózek??

a mówią, że gondolka wąska - jak to jest naprawde?

jak dla mnie nie, starczy do 6mcy i nie jest zwężana.

My niedawno kupiliśmy Mutsy, ale na stelażu urban rider - gondola tylko wydaje się być mała, ale my ją zmierzyliśmy i była właściwie w takim samym rozmiarze jak w innych wózkach.

a co myslicie o budce, troszke jest glosna, ale to mi chyba tez nie przeszkadza za bardzo :) :) ja poprowadzilam ten wozek w sklepie i nie chce innego :)

moja budka wcale nie jest głośna. Specjalnie ją sprawdzałam, bo słyszałam, że niektóre dziewczyny mają taki problem.

no budka przy składaniu nie jest całkowicie cicha, ale dziecka to nie obudzi, przynajmniej mojego :) większość dzieci na spacerze śpi jak zabite!

4 rider to właśnie mutsy urban rider 4 kołowy

4 rider to jest stelaż 4 kołowy ale inny :) - urban rider ma skrętną oś, a 4 rider skrętne przednie koła i jest o wiele lżejszy od urban. Sprawdź na stronie mutsy 4 rider - http://www.mutsy.nl/products/4rider/options
urban rider - http://www.mutsy.nl/products/urban_rider

no to ja mam urban rider z tylną osią :)

ale ten z przednimi skrętnymi też prowadziłam i też jest super. jednak facet w sklepie nam powiedział, że na teren lepszy z tylną osią skrętną.

ja chciałam kupić 4 rider, bo świetnie się prowadził, ale wzięliśmy urban rider ze względu na to, że jest o wiele cięższy i stabilny a my mamy silnego psa, więc jest duża szansa na to że pies nie przewróci wózka.

a my dlatego, że często do lasu chodzimy :)

no właśnie urban jak dla mnie zbyt mało zwrotny..... nikt nie ma 4 ridera?

ja mam 3ridera :) ale nie wiem, czy taki Cię interesuje...

:)o Ty jak zawsze nieoceniona:)pisz co fajnego w nim jest bo podobny choc dla mnie 4 rider bardziej zjak 3 sie sprawuje w terenie?głownie o spacerowke mi chodzi o lenik juz w gondolce nie smiga;)a na zime nie bede kupowała parasolki9pewnie w ogole nas ten zakup ominie)

hop

ja jeżdżę gondolą, spacerówki jeszcze nie testowałam...ale to i tak w głównej mierze rozchodzi się o stelaż...a więc jego waga to 10,5 kilograma o ile się nie mylę, koła pompowane, skrętne przednie (to trzykołowiec, z tym że posiada ich ogólnie 4, bo dwa tylnie i z przodu dwa praktycznie połączone ze sobą, co powoduje, że jest stabilny), przez co na płaskim, powiedziałabym miejskim terenie jest baaaardzo zwrotny. Tam gdzie są wyboje i wertepy koniecznością jest zablokowanie kół przednich, bo inaczej wózek jeździł by na prawo i lewo bez kontroli. Stelaż składa się jednym ruchem ręki, ma regulowaną długość rączki. Jestem z niego mega zadowolona!!! Minusem jest mały kosz na zakupy, ale jak dla mnie nie stanowi to problemu, bo na moje potrzeby jest w sam raz. Co do samej spacerówki, to jak będzie znowu cieplej, postaram się ją poużytkować i wtedy będę mogła co nieco więcej wypowiedzieć się na jej temat!

eliza a jak oceniasz wielkość gondoli w Mutsy?
ja się waham między nim a Emmaljungą...chciałbym żeby Misia pojeździła od września przez całą zimę w gondoli

ja mam gondolę z serii Joey i Nataszka mimo tego że za kilka dni skończy pół roczku mieści się w niej swobodnie...jest jeszcze trochę zapasu, może na miesiąc lub dwa...a jak na swoje pół roczu jest dzieckiem wzrostowo i wagowo wypośrodkowanym, czyli ani mała ani duża. Jeżeli chcesz, to mogę zrobić w niej Nataszce fotkę i przesłać Ci na maila.

jakbyś mogła to by było super :)

tzn że są różne typy gondol do Mutsy??

tak, gondole też są różne...najnowszy dorobek Mutsy to właśnie Joey. Pooglądaj sobie tak dla przykładu na allegro :) postaram się wieczorem wysłać fotkę ;-)

albo możesz popatrzeć w sklepach internetowych, tam są dokładne opisy tej gondoli :) wystarczy, że wpiszesz w wyszukiwarkę hasło Joey i znajdziesz strony z tym artykułem...

musze sprawdzić

wiper wysłałam Ci mailika:)

sprawdze sobie w domcu

też zastanawiam sie nad mutsy albo stokke, a gondola joey wyglada tak:

image

image

ja mam kolorek champagne, czyli ten brązik :) i stelaż 3rider

Inne tematy z forum

krem nawilżający do twarzy (45 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Obniżenie /wypadanie macicy (1245 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Szkola podstawowa nr 60 i nr 77 (3 odpowiedzi)

Prosze o opinie rodzicow, ktorych dzieci chodza do tych szkol. Co Wam sie podoba, co nie, jakie...