turnus rehabilitacyjny 28.01.2011 w Fali w Stegnie

witam. czy wybiera się ktoś z trójmiasta do ośrodka Fala w Stegnie? czy ktoś może mi napisać jak tam jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja mam turnus w listopadzie

Dokładnie jadę 5 listopada , pożyjemy zobaczymy jak to będzie . Znajomy był w tym roku i wrócił szczęśliwy ... ;)
Moje gg 2407045
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: turnus rehabilitacyjny 28.01.2011 w Fali w Stegnie

bedzie wesolo hi hi hi

Hej:) Ja tez jadę 12.10 do Stegny :) Dzwoniłam tam w zeszłym tygodniu i pan w recepcji powiedział mi że wszystko działa i zabiegów jest sporo (jadę z ZUS-u) dodał jeszcze, że nie będę się nudzić ;)) Cokolwiek miało to znaczyć ;))))
Pozdrawiam i może do zobaczenia :))

jade 12 10 z gdanska bylem tam w sierpniu zobaczyc jak to wyglada no i na pierwszy rzut oka niezle nie spodziewalem sie zobaczyc hiltona i sie nie zawiodlem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam , ja tez dzwoniłam na recepcję i wygląda to zachęcajaco. Jadę 18 wrzesnia, może ktoś też jedzie na ten turnus z Zus-u? Mam zarezerwowaną dwójke i chętnie pomieszkam z miłą wesołą , chętną na wycieczki dziewczyną/ wiek ok. 35- 50lat/ Pozdrawiam:)

byłam tam w miniony weekend u męża .Mąż bardzo zadowolony,zabiegów mnóstwo, z Zus-u wszystkie darmowe.Na plażę i do kościoła trochę daleko,ale jeżeli znajdą się 4 osoby,to jest bezpłatny dowóz busem w obie strony.Śniadanie i kolacja-szwedzki stół.Można prosić o dietę na obiad.W pokojach czysto, wszystkie pokoje po remoncie z balkonem,telewizorem .Jest też czajnik bezprzewodowy i mała lodówka.basen też jest już otwarty,a zabiegi są w tym samym budynku w którym jest sanatorium.W budynku są windy,ośrodek jest dostosowany dla osób na wózkach.No jeżeli ktoś liczy na to,że jedzie do hotelu spa to oczywiście może się rozczarować.Pozdrowienia

Re: turnus rehabilitacyjny 05-11-2012 w Fali w Stegnie

Witam :) byłam raz na takim turnusie, nie ma się czego obawiać. Większość dnia jest wypełniona zabiegami. Szybko leci dzień za dniem :)
pozdrawiam

Witam, Ja nigdy jeszcze nie byłam na rehabilitacji w ośrodku:-) troszkę mnie to przeraża.....chyba za dużo czytam na forum na ten temat :-))
Ja mam blisko na szczęście :-)

jestem z okolicy Warszawy. Nigdy nie byłam w Fali, ale sporo czytałam w necie.

Witam Cię serdecznie . Jeśli mogę sie spytać to z kąd jesteś i czy już tam byłas? Pozdrawiam

Ja też jadę od 5.11 :) z tego co czytałam, basen już jest czynny

Witam. Mam turnus 25.08 w stegnach. Jedzie ktos moze autem w tym terminie z kim moglbym sie zabrac z Wołomina badz okolic? Moge tez podjechac do Warszawy. Prosze o kontakt. 883-044-408

witam,
wybieram sie na turnus w terminie 05-11-2012 czy jest ktoś jeszcze w tym samym terminie?
czy jest czynny basen ?

Bylem tam wczoraj niezle to wszystko wyglada,wczesniej zamowilem jedynke.W pokoju jest lazienka,telewizor.Basen jest czynny.Wszystkie zabiegi dla zusowcow bezplatne.

Witam :)
Rozmawiałam wczoraj z panem w recepcji ośrodka na temat warunków (wybieram się tam w październiku). Zapytałam o możliwość rezerwacji pokoju 2 osobowego - niestety wszystkie pokoje są już zajęte i nie ma takiej możliwości. Basen jest już czynny :)) Jest kriokomora a pokoje są wszystkie świeżo po remoncie i są jednakowo wyposażone, z łazienkami.

ja naprawdę nie wiem czego Wy ludzie szukacie jedzie się tam leczyć i to jest najwazniejsze aby szybko i skutecznie dojść do zdrowia i wrócić do pracy. Zabiegów jest tak dużo że całe dnie krąży się między gabinetami. A jedzenie i warunki to rzecz drugorzędna.

TEŻ JADE W TYM TERMINIE Z ZUS.

Hej :)
Ja też jadę od 12.10 :))) I czytając te komentarze to mam mieszane uczucia :/ Byłam we Włókniarzu w Busku (wczesny gierek hihi i jedzenie dramat) i obawiam się że i tu może być tak samo albo z tego co piszą jeszcze gorzej :/ Troszkę nie bardzo uśmiecha mi się jeżdżenie gdzieś indziej na basen. Aha i może ktoś mi powie czy jest tak kriokomora, na zdjęciach jest ale wiecie jak to bywa ;)
Pozdrawiam

ja jadę tam od 12,10,2012 i nie wiem czy basen jest wreszcie czynny bo na tym zależy mi bardzo a wszyscy piszą że jest od wielu już lat w remoncie. Jakie pokoje i zabiegi?????

Hej Tomasz
Ja byłam w tym Ośrodku w tym roku .Powiem tak zależy czego oczekujesz.Ja byłam pierwszy raz i bardzo mile jestem zaskoczona.
świetni barzo bardzo mili rehabilitanci przemiła pani kierownik Ania
ogólnie naprawdę wszyscy. przed wyjazdem czytając opinie byłam pełna obaw ale pokieruja doradza rewelacja.Reszta to już tylko własna inwencja na spędzenie wolnego czasu ,ja byłam zimą ale nad Morzem i zimą jest pięknie.Można naprawdę świetnie i z kulturą spędzić czas.Pozdrawiam i życzę zdrowia i świetnej pogody zawsze chciałabym tam powrócić .Będzie dobrze

Inne tematy z forum

Jak rozkręcić atmosferę w sypialni (7 odpowiedzi)

Cześć. Jak w temacie. W jaki sposób rozkręcić atmosferę w sypialni? Zupelnie nie mam ochoty na...

Przedwczesny wytrysk (31 odpowiedzi)

Witam. Od zawsze miałem problem z przedwczesnym wytryskiem ale od jakiegoś czasu bardzo się to...

dr zabielski-neurolog (14 odpowiedzi)

Poszukuję informacji my tego lekarza.