urząd pracy - wizyta na umówioną godzinę- pomocy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
do tych, co w temacie - czy jak wyznaczony dzień stawienia się i wyznaczoną godzinę do pośrednictwa, taką co miesiąc, co trzeba się meldować, to mam być dużo wcześniej i brać numerek i stać w kolejce normalnie, czy przyjść na styk na godzinę i wchodzić bez pobierania numerów z automatu??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: urząd pracy - wizyta na umówioną godzinę- pomocy

Wchodzisz pytasz kto ostatni na dane stanowisko i czekasz na swoja kolej.Osoby z wezwaniem nie musza brac numerka,numerek biorą tylko Ci którzy przychodza pierwszy raz.
Pozdr

Re: urząd pracy - wizyta na umówioną godzinę- pomocy

ok, dzięki, wiem, że tak było, jednak we wrześniu jak byłam, to były tylko 2 stanowiska czynne i ten system nie działał, nawet jak się było umówionym na godzinę, to trzeba było brać numerek i czekać. dlatego pytam - o aktualny stan, jeśli ktoś był w przeciągu ostatnich 2 tyg.

Inne tematy z forum

Scala (144 odpowiedzi)

Apartamenty Scala ze względu na swoją lokalizację umożliwiają życie w centrum miejskich wydarzeń,...

Kamienna Grobla (4 odpowiedzi)

Planowana zabudowa będzie znajdowała się bezpośrednio przy nabrzeżu Motławy. To unikatowa...

Bastion Lew (3 odpowiedzi)

Długie Ogrody, gdzie powstaje Bastion Lew, to zlokalizowany nieopodal ścisłego, historycznego...