wakacje 2+2 zapytanie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam , tak się zastanawiam jaki jest mniej więcej koszt wakacji za granica z dwójką dzieci (3 i 7 lat) za granica we wrześniu. Najlepiej tak 5-7 dni , co polecacie A czego nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: wakacje 2+2 zapytanie

Wpisz sobie w wyszukiwarkę jakiegokolwiek biura podróży i będziesz wiedziała jak to wychodzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie,zależy dokąd chcesz jechać i pamiętaj,że do połowy września jest sezon więc ceny też jeszcze nie idą znacznie w dół.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja za 2+2 w maju 2 lata temu zapłaciłam 6500zl do Grecji, wylot z Warszawy last minute. Wiem że można i taniej, w first minute jak sprawdzałam we wrześniu na maj tego roku było i 4500 zł z Gdańska.
Ceny są mega różne. Musisz codziennie sprawdzać oferty, last minute pojawia się bardzo często ale szybko znika.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też ok 6000, 4 osoby, syn 12 i niestety już cena jak za dorosłego. Mamy pensjonat z własnym wyżywieniem, skromnie Grecja. Generalnie to co pokazują w necie potem w biurach okazywało się droższe, wystarczy wejść w zamawianie. Dlatego my chodziliśmy do biur osobiście.

My za wakacje z dwójką dzieci (6 i 8 lat) w tym roku płacimy 7200 zł za tydzień w czerwcu na Krecie ale kupowaliśmy ofertę już 3 miesiące temu. W zeszłym roku byliśmy na Zakhynthos a dwa lata temu w Turcji jak dla rodzin super polecam! Najlepiej myślę abyś udała się do biura, tam dokładnie powiedzą Ci i doradzą. My mamy swoje sprawdzone Rospond, do którego zawsze chodzimy. Wcześniej kupowaliśmy wakacje we dwoje teraz już z dziećmi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mogę polecić kilka dobrych ofert dopasowanych pod klienta. Wszystkie biura w jednym miejscu. Poproszę o msils oladziegielewska83@wp.pl a coś na pewno znajdziemy.

To zależy od kierunku w jaki zamierzacie się wybrać. My od lat korzystamy z usług biura Konsorcjum.pl, bo według nas są najlepsi jeżeli chodzi o jakość usług, a i tak mają atrakcyjne ceny. W tym roku wybraliśmy wycieczkę Mozaika Gruzji w bardzo dobrej cenie 3320 zł od osoby za 9 dni. Mieliśmy bezpośredni lot, co jest istotne przy podróży z dziećmi. Program był bogaty, ale tak opracowany, że można było wiele miejsc zobaczyć. ale też na spokojnie odpocząć.

Inne tematy z forum

DOBRY ALERGOLOG GDAŃSK NFZ (15 odpowiedzi)

WITAM, POLECCIE MI DOBREGO ALERGOLOGA W GDANSKU NA NFZ :) DZIEKI :)

urlop macierzynski, urlop tacierzynski...kilka pytan. (30 odpowiedzi)

mam pytanko do kogos kto z prawem, i sprawami kadrowymi jest na bierzaco.. zastanawiam sie czy...

Komunia-prezenty (70 odpowiedzi)

Dziewczyny była u mnie wczoraj sąsiadka , która ma dwie komunie w tym miesiącu i tak zaczęłysmy...