walczę o syna proszę o opinie
Mój były partner chce mi odebrac 3,5 letniego syna wniósł sprawę do sądu Rejonowego Gdańs Południe gdzie przewodniczy Beata Będkowska Rohde. We wniosku zrobił ze mnie niezróważoną psychicznie alkoholiczkę. Wziął sobie na świadka swoją mame , która ma zeznawać na okoliczność sposobu sprawowania opeki nad moim synem przezemnie jak i na zdolność ojca do sprawowania tej opieki.Ja mam 3 świadków z rodziny i 4 z poza rodziny którzy będą świadczyć przeciw partnerowi,mam opinie bardzo dobre świadczące o mnie i o dzieciach z przedszkoli syna i ze szkoły starszego syna( on nie jest jego ojcem) opinie od psychologa z CIK o mnie też bardzo dobrą. Mam pełne wsparcie rodziny we wszystkim, a mimo to po pierwszej sprawie odniosłam wrażenie ,że sędzina i tak jest bardzo za wnioskiem partnera, fakt jeszcze nie odpowiedziałam na pozew jestem w trakcie, Z tym ,że może ktoś miał już doczynienia z tą sędziną w podobnych sprawach i może mógłby nakreślić sylwetę tej sędziny czego można się po niej spodziewać . Przeraża mnie ona.
Przerażona
Przerażona