rowerek dla chlopca

Temat dostępny też na forum: Dąbrowa Rodzina i dziecko
gdzie w gdyni/sopot kupie rowerek dla synka.chodzi mi o taki na dluzej gdzie moge odkrecic boczne kola i bedzie jezdzil sobie na 2
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rowerek dla chlopca

W Decathlonie dostaniesz, unikaj marketow i biedronek bo ci pojezdzi tydzien i sie rozwali .

hop hop

tez polecam kupic dobry rowerek. my takie pierwszy na dwoch kolkach (plus boczne) kupilismy z tych tanszych i powiem szczerze w kolejnym roku szybko wymienilismy na dobre, firmowe, duzo lzejsze! polecam rowniez od razu nie przykrecanie bocznych kolek i odkrecenie pedalkow, tak, aby powstal rowerek biegowy! dzieci bardzo szybko zalapuja "jazde" nogami - odpychanie sie, lapanie rownowagi! zalezy rowniez od wieku dziecka, jesli ma jakies 3 latka, normalny rowerk moze byc troche za ciezki, wtedy lepiej kupic lekki, biegowy, a dopiero nastepny taki klasyczny.
a, my kupilismy w necie! polecam, bo mozna kupic zeszloroczny model ze spora znizka! w Decathlonie rowerki nie maja hamulca pedalami, co dla dzieci jest dosc uciazliwe, choc same rowerki super :)

dobry wybór jest uŻuchlińskiego jak się jedzie do rumii , też radzę kupić dobry, może być używany ale firmowy(Giant, Kross, Scott, Merida itp.)

Rowerki Puky - rewelacja. Kupilismy biegowy, sluzy intensywnie od 2 lat, zadnych uszkodzen mimo wielu upadkow, bardzo wygodny, córka uwielbiala na nim jezdzic. Teraz ma z pedalami tez Puky. Wykonanie tych rowerkow jest rewelacyjne ale ten z pedalami jest troche ciezki no i cena moze nie jednego zniechecic.

Inne tematy z forum

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

urlop macierzynski, urlop tacierzynski...kilka pytan. (30 odpowiedzi)

mam pytanko do kogos kto z prawem, i sprawami kadrowymi jest na bierzaco.. zastanawiam sie czy...

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...