rowerzyści ze sztucznym stawem

Czy na tym forum albo poza nim są rowerzyści ze sztucznymi stawami (endoprotezami) kolana lub biodra?
Jakie są doświadczenia rowerzysty posiadającego endoproteze, jakie ograniczenia, typ jazdy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rowerzyści ze sztucznym stawem

czy ty piszesz doktorat o kontuzjach w kolarstwie?

czy jest tutaj ktos ze sztucznym stawem??? ciezko stwierdzic..ale zapewniam Cie, ze jest tutaj sporo rowerzystek ze sztucznymi penisami....trzymanymi bezpiecznie w szufladzie :-)

gdyby nie nauczycielka z CKU która odgrażała się tym że ten kto spróbuje przystąpić do matury nie skończy szkoły może zainteresowany byłbym studiowaniem medycyny.
Cóż oświata kuleje u nas i atmosfera nieciekawa jest ale to nie to forum żeby tu się rozpisywać.
Ciekawi mnie a nawet martwi czy ludzie z endoprotezami stawów kolanowych jeżdżą rowerami.

"gdyby nie nauczycielka z CKU która odgrażała się tym że ten kto spróbuje przystąpić do matury nie skończy szkoły może zainteresowany byłbym studiowaniem medycyny."

Z całym szacunkiem dla ludzi, którzy pomimo przeciwności lgną do kaganka oświaty niczym ćmy - choćby dla powyższego stwierdzenia warto tej pani pogratulować rozsądku i konsekwencji.

tak to prawda.
Ale są rzeczy nie do przeskoczenia.
Atmosfera niezdrowa potrafi zniechęcić nawet najbardziej zapalonego człowieka.

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...