wesele 25.08.2012 (dolna sala)
W tym dniu odbywały się 2 wesela mimo to organizacja obu wesel nie kolidowała w żaden sposób ze sobą nawzajem. Obsługa staneła na wysokości zadania, tym bardziej że było to wesele polsko-hiszpańskie i zależało mi by zrobić wrażenie na gościach z Hiszpanii tym bardziej że pierwszy raz odwiedzili Polskę. Moje wszelkie wątpliwości zostały rozwiane już na samym początku, gdy zauważyłam że nie muszę się o nic martwić i mogę oddać się w 100% zabawie. Goście byli zachwyceni przepysznym jedzeniem, szczególnie goście z Hiszpanii zachwalali ilość jedzenia jaka była na stołach. Furorę zrobiły również statki z owoców morza, które naprawdę polecam jako wspaniałą przekąskę jak również wybijający się element dekoracji.Dekoracja z owoców również przyciągała wzrok. Radzę również zaufać Panu Kazimierzowi jeżeli chodzi o ciasta i tort, ponieważ były bardzo dobre, a ja nie musiałam nic załatwiać na własną rękę. Ja i moja rodzina byliśmy pod ogromnym wrażeniem zaangażowania i kontroli nad jakością i organizacją wesela Pana Kazimierza Gnieckiego wraz z małżonką, Jako dyrektor z pewnością ma dużo obowiązków, ale fakt, że doglądał czy wszystko g