wesele było super!

Temat dostępny też na forum: Czarna Perła Hotel***
Zorganizowałam swoje wesele w Czarnej Perle 15.01.2015. Termin był bardzo nagły i nie miałam czasu zastanawiać się długo nad wyborem lokalu, choć opinie o Perle były różne. Teraz mogę śmiało powiedzieć, że wesele było super!Od początku organizacja przebiegała bardzo pomyślnie i profesjonalnie.Pani Manager miała duże doświadczenie i sporo mi podpowiedziała. W dniu wesele sala wyglądała magicznie. Piękne stoły, świece, dekoracje to robi ogromne wrażenie. Tak jak się umawialiśmy,wszytko było dokładnie według umowy. Mogliśmy wnieść swój alkohol i nikt nie pobrał żadnego korkowego. Kelnerki obsługiwały sprawnie i wyglądały bardzo profesjonalnie w ładnych sukienkach. Do jedzenia też nie mogę się przyczepić, bo było smaczne. Na koniec szef dał nam super podarunek i karnet na podróż poślubną. Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wyboru i polecamy wszystkim. Ilona i Marek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: wesele było super!

Cieszy mnie taka opinia, bo sama mam tam wesele w sierpniu. Sala jest przepiękna, od razu skradła moje serce. Nie mogę się doczekać tego dnia. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie super. :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0