wizualizacja kuchni - pomożecie?

Jestem na etapie planowania kuchni. Mam wstępną wizualizacje, która jest zrobiona niby wg
tego co zasugerowałam, ale nie przekonuje mnie. Generalnie dolne fronty mają być z takiego
forniru jak pokazany - tutaj nie ma dyskusji :) górne fronty myślałam zrobić takie jakby
waniliowe/lekko kremowe - tutaj są białe. Górne fronty mają być od góry i dołu
zaakcentowane taką jakby belką o grubości takiej samej jak blat a w kolorze dolnych
frontów. Na ścianie chciałam szybę w kolorze grafitowym lub podobne a resztę ścian
pomalować na kremowo - kolor jak najbardziej zbliżony do górnych forntów. Blat
też miałby
być zbliżony do koloru górnych frontów co na wizualizacji się nie udało.

Bardzo proszę o Wasze sugestie/pomysły. Ja biorę pod uwagę kolory takie jak wanilia/krem i
grafit/odcienie szarości.

Nie wiem też co zrobić z cokołem...

Okno jest białe/nie w kolorze.

image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wizualizacja kuchni - pomożecie?

projekt i tak nigdy nie odzwierciedli rzeczywistości kolory płyt można zobaczyć na próbkach bądź w stolarni, hurtowni
chętnie pomogę i wykonam Państwu tę kuchnię wg. konkretnych ustaleń

510 759 002

Witam, jestem architektem wnętrz, również zajmuję się wizualizacjami. O to mo tel 668 328 167. Tutaj znajdzie Pani moje wizualizacje http://www.kuchnie123.com.pl/wyszukiwarka/projekt/jankowskadesign-projektowanie-wnetrz-koszalin-1/kuchnia-dla-marzycieli.html

Pozdrawiam

Zajmujemy się kompleksowym projektowaniem wnętrz. Zrealizowaliśmy kilkadzisiąt projektów wnętrz.
Jesteśmy młodym ambitnym zespołem absolwentów ASP.

Wszystki zainteresowanych zapraszamy na bezpłatne spotkania aby poznać sposób naszej pracy.

LESINSKA CONCEPT
UL. I ARMII WOJSKA POLSKIEGO 32/15
81-383 GDYNIA

http://www.lesinska.com

Inne tematy z forum

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...

Budowa mojego domu może się komuś przyda (5 odpowiedzi)

. dom stoi i bardzo przydała mi się biała lista, więc spłacam dług. Kilka firm, które...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (61 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...