wrześniówki 2008 - Nasz miesiąc !

:) nudzę się to otwieram co mi pozostało z kostką skręconą a 5 dni do ślubu :P

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wrześniówki 2008 - Nasz miesiąc !

hahahhah dąb bartek :D akurat ta babka jak mnie czesała na ślub siostry to chodziłam 3 dni w tej fryzurze ;) ale tym razem to będą inne loki, łagodniejsze... zobaczymy, co wyjdzie :)

a ja mam próbną w środe za tydzień a dziś spotkanie z groszkiem !!!!!!!!1
tak sie nie mogę doczekać, że już trąbię o tym w każdym wątku :P

mam nadzieje ze sie wszystko uda i fale beda zyly dluzej niz nasz slynny dąb bartek :D

a ja się nie mogą doczekać fryzurki ślubnej.... tak bym chciała zobaczyć dziś jak pani wyczarowuje na mojej głowie romantyczne fale :D i za 2 godzinki w samochód i mykamy....

2 h i 9 minut...

Dzis ostatnia godzina kursu tańca towarzyskiego.
Jedna godzina sam na sam z instruktorem za nami, dwie przed nami..
Oj będziemy śmigać po parkiecie :)

kurcze dwie godziny nie mieliśmy prądu :/
teraz nie jestem w temacie ;)

ja mam autobus z gda-przymorza do Sobieszewa za 350zł w jedną stronę
Jakby któras chciała moge namiary przesłać jak wróce do domku

moka te taksowki to chyba dobry pomysl - ja bede miala wlasnie tak zalatwianie, taksowki ale takie busy 7 osobowe, znajoma pracuje w korporacji taksowkowej-taksowkarskiej czy jakkolwiek to sie pisze;) i powiedziala ze z reguly jest tak ze jak jest takie wieksze zamowienie to mozna zadzwonic do prezesa i poprosic go o indywidualna oferte-stawke.

hej dziewczyny....

ale jaja, tak się nie martwiłam zmniejszającą się liczbą gości, bo się nie zmniejszała, aż tu nagle, w ciągu weekendu i do dziś, poszło sobie 15 osób.... bo coś tam. w sumie z 84 zrobiło sie 69!! w sumie to nadal się nie martwię, bo jak już wspominałam, za bratem ryczę.

chciałam się również pochwalić, że chyba będzie z nas YOU CAN DANCE.... bo wczoraj na lekcji, daliśmy czadu. mam nadzieję, że nam wyjdzie to tango!!

apropo transportu gości, to tak myślę, że chyba zamówimy taxi. w sumie mamy krótki odcinek do przejechania.... ze wzgórza a gdyni, pod bulwar, więc praktycznie jedynie Świętojańska!

na prezent dla rodziców, zamowilam taki czekoladowy telegram, z napisem "kochanym rodzicom - dziękujemy". ostatnio przeszedł, no i wygląda fajnie, powiem szczerze.

ps.. nadal stresu brak.... chyba zacznę się tym stresować!!

może coś nam się uda takiego znaleźć... zobaczymy :) już 12.00- czas coś zjeść:)

mieliśmy zamawiać przez internet ale w końcu znaleźliśmy w sklepie, okazało się, że można takie skrzynki kupić w każdym lepszym sklepie monopolowym, takim gdzie są różne alkohole świata, akcesoria np do win ... zapłaciliśmy za każdą 35zł, takie duże na 2 butelkik lub na butelkę i szklanki do danego alkoholu ok 60-70zł

Tokio a gdzie te skrzynki dostaliście? Chociaż mój tata to whisky lubi razem z Moim sączyć ;)

a my kupilimy te skrzynki na wino, sa świwetne, ciężkie, masywne z solidnymi okuciami :) kupiliśmy też wino, takie by mogło długo poleżeć, jeśłi rodzice będa chcieli je zostawić na jakąś okazję po latach :) zostało nam tylko grawerowanie tabliczek z tekstem podziękowania i gotowe będzie :)

My nie dziękujemy oficjalnie rodzicom. Nie chcą ;)

Ale za to wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec :)

a mi się właśnie nie chce w to bawić... widziałam spore i całkiem fajne w auchan albo teraz real tak za 150zł- w Gdyni na wzgórzu. podobno są też w jakiejś kwiaciarni w redzie przy głównej drodze.

my robimy sami bo generalnie drogie są dosyć. Kosze musze tylko dostać...

ta piosenka też tak średnio mi się podoba, jest trochę taka tandetna:] ale jednak pasuje do okoliczności no i pasuje do tych podziękowań i wyciska łzy;) u nas nie będzie podziękowań... niestety, ale takie są okoliczności... podziękujemy osobiście następnego dnia wielkim koszem czekoladek i alkoholi:) wiecie gdzie w ogóle można takie eleganckie kosze dostać?

:)

"cudownych (...)"

dziewczyny a jak się dokladnie nazywa ta pieśń "kochanych rodziców mam...."? bo mój S. sie uparł na nia a mnie osobiście nie podchodzi ona ale cóż...

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...