wrześniówki 2008 - Nasz miesiąc !

:) nudzę się to otwieram co mi pozostało z kostką skręconą a 5 dni do ślubu :P

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wrześniówki 2008 - Nasz miesiąc !

ceny są drastyczne,
wynajęcie busa na trasie Gdańsk-Goręczyno 500 zł
a za całą imprezę z odwiezieniem gości i po poprawinach 1600 zł
w rezultacie wynajmiemy busa z wypożyczalni i zatrudnimy znajomego jako kierowcę, inaczej byśmy zbankrutowali, a należy wziąć pod uwagę fakt że wszystkim gościom sponsorujemy nocleg

a propo tańca... Mamy kawałek de mono-dwa proste słowa-chyba ze pan z orkiestry stwierdzi ze nie zagra to będzie co innego. Wczoraj ześmy ćwiczyli "nasz" taniec-masakra... jedyne co nam wychodzi to bujanie sie na środku... hahahaha prbowaliśmy obkręt zrobić: ja w jedną S. w drugą łapki nam sie rozłączają jaaa normalnie żenada.... Ale spoko mamy 2 tyg. damy rade hehee przymusowy taniec na wieczór i będzie ok ;D

ja na razie nie mam koszmaró :) i mo że wogule się obejdzie bez?????

a mój kochany wczoraj do mnie podczas jazdy samochodem ... "czuję, że się zmieniam" ja zdziwniona, ale nie przeszkadzam i słucham dalej, a on: " no czuję taką rosnącą falę odpowiedzialności, bo teraz będe miał rodzinę, będę za nią odpowiedzialny, teraz już nie żyję tylko dla siebie, będe miał rodzinę, moją własną i na zawsze" ... udawałam twardziela, ale w duszy to się poryczałam ze wzruszenia !!

mi dziś powiedział Mój, że się boi :D

MOJ m. DZIS PIERWSZA NOC OD CHYBA TYGODNIA PRZESPAL BEZ SNU O KOSZMARACH SLUBNO-WESELNYCH :D

Salambo, czy ty wynajmujesz jakis autobar albo bus? Jeżeli tak to jaka jest mniej więcej cena wynajęcia?

ale fajnie :) faceci też przeżywają ślub, tylko udają takich twardzieli :P

a ja się właśnie skumałam, że mój pierwszy koszmar ślubny był o tym ZE NIE PRZYJECHAŁA WIZAŻYSTKA... ale numer, co? :D

u mnie będa baniaczki Carlo Rossi, różowe połwytrawne

mnie się wczoraj śniło, że wychodzimy z kościoła, grają marsz weselny, a ja myślę tylko o tym ilu gości przyszło i czy się wszyscy zmieszczą do autokaru, po czym okazało się że z kościoła wychodzimy prosto na dworzec PKS, i wszyscy tłoczą się do atobusu wokół tych wszystkich barierek, a ja latam i sprawdzam kto przyszedł ;) i w pewnym momencie doznaję oświecenia, że nie pamiętam ostatnich dwóch tygodni przed ślubem, ale nie byliśmy na sali uzgodnić ostatnich szczegółów i wpłacić kasy, więc lecę do M. z rozwianymi włosami i zaryczana,
z tej traumy budzę się, i usiłuję dojść do siebie ciężko dysząc i nagle słyszę jak mój M. mamrocze przez sen " przyrzekam że zawsze będę Cię kochał" :))
niestety nie pamięta co mu się śniło ;)

my jeszcze zadnych nie mamy :D bedziemy mieli ok 60 osob i nasi sa raczej na wodke a nie na wino wiec chyba zakupimy ok 10 max ale nie wiem jakiej marki:)

wlasnie dzwonilam do Sowy i musze do konca tygodnia wybrac sie zlozyc zamowienie na torta - to tak apropos mojego sennego ksozmaru ze mogloby go zabraknac ;)

ja nie wiem jakie, bo są z restauracji w cenie obiadu:)

kupiłam właśnie komplet kołdrę i poduszki na allegro:) bo wymyśliłam sobie rozmiar 180x100 a nigdzie znaleźć nie mogłam :]

Dziewczyny jakie macie wina na wesele?

a my odebraliśmy wczoraj z kościołów nasze kartki z zapowiedziami, jesteśmy jutro umówieni u księdza, dokończymy papierkowe sprawy, da nam kartki an spowiedź i pogadam z ksiedzem o tym organiście jeszcze raz, by na pewno nie śpiewał ... :/

ja akurat tańczyć umiem, Mój troszkę mniej, ale nie najgorzej... ale na początku znajomości mieliśmy ogromne trudności żeby zgrać się w tańcu, byłam za sztywna, bo nie chciałam się podporządkować :D

ale za to kompletnie nie umiem śpiewać :D:D ale czasem nie umiem się powstrzymać.... :P biedny ten mój Mężuś :P

Ja to najchetniej bym odpalila petardy zeby odwrocic od nas uwage:) moj M. ma bardzo dobre poczucie rytmu, najwyrazniej ostro imprezowal za "mlodu " :D ja jestem totalna noga do tanczenia :) Bog mi poskapil w tej kwestii jakiegokolwiek talentu ;)

oooooooooo też mi się to podoba:)

Pectusa wybrałam bo ma dobry rytm (nie jest za wolne), ładne słowa i zrozumieją tekst wszyscy:)

wiadomo, że są ładniejsze piosenki po ang, ale chciałam żeby było po polsku:) Choć Szarmachowa ma ładniejsze słowa...ale tylko byśmy w miejscu stali.

my chyba bedziemy mieli "Zabiore Cie wlasnie tam" czy jakos tak to leci :)

to podobnie jak ja :D

Tripgirl przypomniałaś mi o pierwszym tańcu.... wypadało by sobie to jeszcze z dwa razy zatańczyć, bo raczej idziemy na żywioł... tzn bujanie się i przy refrenie jakiś obkręt i tyle:D mamy Pectusa na pierwszy taniec a Wy?

też miałam koszmarek dziś bawie sie na własnym weselu a tu nagle myśle sobie że nie pamiętam żebym przysięgę składała :P

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...