www.loren.gda.pl

Temat dostępny też na forum: Wesele
...PRZEPRASZAM - nie chciałbym abyście odebrały/odebrali źle tego tematu (ktoś mógłby powiedzieć że to spam a tak jak ja spamów się nie lubi) ale jeżeli szukacie na wysokim poziomie fryzjerstwa, kosmetyczki, masażu, studia paznokci, profesjonalnej pedicurzystki, solarium, aerobiku, odnowy biologicznej - z najnowszym urządzeniem do odchudzania - sprawdzonego, to zapraszam do siebie. Stworzyłem ten kompleks z myślą o wymagającym kliencie, o osobach szukających zawodowców i to w jednym miescu. Cennik konstruowałem z 30-stoma klientkami z dzielnicy Suchnino i Wrzeszcz, ceny są przystępne. Na koniec mam gorącą prośbę - oceniajcie mnie, oceniajcie Loren, naprawdę zależy mi na Waszej opini, bo tylko dzięki niej stworzę coś dla Was. Dzięki / za cierpliwośc i wyrozumiałość/ kontakt do mnie centrum@loren.gda.pl / www.loren.gda.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: www.loren.gda.pl

Kto u was jest kosmetyczką, ktoś dobry, pytam bo zależy mi na przekłuciu uszu mojej Paulince...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

DJ ARO (Arek Waśko) Zna ktoś? Proszę o opinie. (84 odpowiedzi)

Czy słyszał ktoś jak gra ten dj? Może jakieś opinie?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (214 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!