wybor przedszkola

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Pytanie do Mam i nie tylko :
czy znacie jakies fajne.przyjazne przedszkole w Gdyni,Rumi lub Redzie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wybor przedszkola

Witaj. Moja kolezanka z uczelni posyła swoja córkę do przedszkola na ul. Kościelnej w Rumi. Jeśli mowa o Rumi to ogólnie wszystkie przedszkola są na wysokim poziomie bo rywalizuja miedzy sobą stają na głowie żeby zadowolic rodziców i dzieci. Popatrz tez gdzie bedzie ci łatwiej dostarczyc dziecko.

czy Ktos jeszcze umie mi pomoc?

Z założenia wszystkie przedszkola są przyjazne. Zdecydowanie namawiam (nie polecam) tryb edukacji publicznej, taki dla wszystkich. Odradzam poleganie na opiniach z forum. Jesteś matką, zadaj sobie trochę trudu i odwiedź kilka placówek. Porozmawiaj z rodzicami (najlepiej w porze odbierania dzieci), poczytaj ścienne gazetki (w przedszkolu), skontaktuj się z nauczycielami zajęć dodatkowych (np. taniec, muzyka, itp.), poczytaj gazetki osiedlowe.

bardzo cenne sa Twoje rady i dziekuje za nie,nie mniej jednak pytam, gdyz nie mam takiej mozliwosci jaka proponujesz, gdyz w godzinach urzedowania przedszkoli sama pracuje.

Moja szwgierka i teslciowa pracuja w Rumi w przedszkolach d wdwóch różnych i jeśli chodzi o warunki dla dzieci to są zadowolone. Jedno co ci jeszcze moge powiedzieć że przedszkole Iskierka jest teraz z prywatyzowane i w koszcie pobytu sa juz zajęcia dodatkowe. A cena jest taka sama jak w innych przedszkolach publicznych

Inne tematy z forum

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...