wyjdź z ukrycia po piędziesiątce :)

Tak sobie, czytam i czytam. Miło sobie wszycy gawędzą .Dla mnie to młodzi ludzie. A co mają ze sobą począć Ci samotni (nie będący w związku) którzy są dojrzali, mają prawie dorosłe dzieci? Gdzie i z kim się mają spotkać? W tym wieku większość ma ułożone rodzinne życie, więc samotna kobieta jest zagrożeniem, bo to niby chłopa szuka. Mężczyźni w tym wieku szukają 30 latek, więc mam się szykować do wiecznego snu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wyjdź z ukrycia po piędziesiątce :)

Oczywiście że nie należy się szykować do tego wiecznego snu w tym wieku, jest Pani jeszcze młoda :) należy wychodzić i korzystać z życia a przebywając z młodszymi odmładza się Pani dusza :) Zapraszamy do konwersacji dojrzałe oko patrzy na wiele naszych może "prozaicznych" problemów, dylematów czy rozterek :) Proszę wierzyć że tutaj zaglądają różni ludzie w każdym wieku :) i każda opcja jest dobra na zawieranie znajomości :)

Pozdrawiam ciepło :)

P.S. Chłopy są jak to chłopy - różni, ale proszę się niezniechęcać, więcej otymizmu i uśmiechu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bogna0405 dziękuję za miłe słowa. Ja przebywam w towarzystwie młodych ludzi (cale szczęście:) i powiem Ci jedno dojrzałość nie idzie w parze z wiekiem :) Niejednokrotnie Ci młodzi mają bardziej dojrzałe podejście do życia niż Ci "wiekowi". Dziwi mnie tylko to , że pełno dookoła takich stereotypów czy to w TV czy na ulicy, że człowiek dojrzały w sensie wieku to taki niedołężny ,wymagający opieki...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Eeeee..to już nie te czasy. Dziś coraz częściej słychać, że życie zaczyna się po 50-tce. I to prawda! Dzieci odchowane, więcej luzu, więc można pomyśleć o sobie. Zobacz, jakie są dzisiejsze "babcie"! Nie siedzą w kuchni, zajmując się wnukami, tylko żyją własnym życiem, robią nawet kariery zawodowe! A od wychowania wnuków są rodzice, dziadkowie, czy babcie od rozpieszczania i okresowej pomocy. Więc heja i do przodu !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: po piędziesiątce

No i co, udalo sie znalezc kogos odpowiedniego?...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: po piędziesiątce

Po 50 babeczki sa swietne znam kilka kobiet jezdza na rowerze pija drineczki spotykaja sie w ogrodzie na kolacyjce :)
Ostatnio zaprosily mnie bosko bylo czytalysmy opowiadania Mrozka kocham je :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...