wyspy kanaryjskie z rocznym dzieckiem

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
witam jakie sa wasze doświadczenia z wyjazdem na wakacje z dziećmi na co powinnam zwrócić uwagę boje sie ze mi sie tam gdzies przeziębi z powodu klimatyzacji w samolocie ? jak wasze maleństwa zniosly podroż samolotem chcemy leciec z niemieckiego biura z berlina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wyspy kanaryjskie z rocznym dzieckiem

huanita jesli chodzi o podroz samolotem to bez najmniejszych obaw! :) moja mala zaczela latac jak miala kilka miesiecy i do roczku zaliczyla 7 podrozy samolotem :) bardziej mozesz obawiac sie zmiany klimatu niz samej podrozy

chcemy leciec w marcu wiec chyba nie bedzie tam az tak gorąco a twoja jak reagowała na zmianę klimatu?

Sis była teraz z malucham ina Teneryfie.
Super zadowoleni!
Pogoda akuratna jak dla dzieci, samolotem latają często, więc luzik.
Dzieci chyba najlepiej znoszą samolotowe podróże;)

Myśle, że w marcu aż takiego skoku nie będzie wielkiego, wiadomo,cieeepło:)

pakujcie sie i leccie tylko pozazdroscic :) ciepelko , woda , plaza , sloneczko i to na Kanarach :):): )

W jakim wieku jest dziecko??? Może jeść lizaka? Żuć gumę??? Ja mojej Olce do samolotu właśnie dałam gumy do żucia. Częste przełykanie śliny będzie odtykało zatkane uszy.

Jeśli chodzi o kraj to myślę, że nie masz nad czym się zastanawiać. Leć i odpoczywaj.

moja córeczka ma roczek za 2 tyg i chcemy leciec w marcu

ale sie stresuje ze załapie jakich katarek od klimatyzacji albo zmiany klimatu

huanita ale katarek moze zlapac o kazdym czasie i w kazdym miejscu , katar to nic groznego , troche pomeczy i przejdzie ! :)

Miej w takim razie przygotowaną czapeczkę - jakąś lekką co będzie zakrywać uszka. I apaszkę na szyję.

No i w sumie racja. Katar może złapać wszędzie,

takiemu małemu dziecku aby nie zatykało uszek w samolocie od zmiany ciśnienia należy podać coś do picia, soczek lub wodę w butelce w zależności co twoje maleństwo lubi. Moja miała 3 miesiace jak pierwszy raz leciała i bardzo dobrze zniosła podróż.

huanita w jakim biurze znalazlas ciekawa oferte,tez jestem zainteresowana takim wyjazdem ale jeszcze sie nie rozgladalam:)

Inne tematy z forum

Pomysł na wieczór panieński ? (17 odpowiedzi)

Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam się i wiąże się z...

Ortopeda Gdansk szpital kolejowy (21 odpowiedzi)

hej. ma moze z Was nr do przychodni w szpitalu kolejowym?? i jeszcze prywatnie do dr Pawlaka??

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...