wzbogace się o kilka nowych znajomości :-)

jesień za pasem a ja mam sporo znajomych którzy zwyczajnie nie mają czasu, albo są leniwi by czasami wyjść gdzieś w weekend...

chętnie poznam osoby ktore potrafia posiedzieć, pogadać przy kawie, herbacie i piwie, które czasami beda mialy chcec wyskoczyc do kina lub na zakupy....

osoby płci męskiej, żeńskiej - które tak jak ja czasami nudzą sie w domku chętnie zapraszam do korespondencji...

od razu mowie, jestem mama i tez nie codziennie mam czas na wypady ale przychodza weekendy i czlowiek ma ochote czasami nie myslec o pracy czy wychowaniu dziecka :)

mam 28 lat jestem z Gdanska

kobieta.gdansk@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: wzbogace się o kilka nowych znajomości :-)

Witam.wiem co czujesz ,mamy podobna sytuacje jestem z Gdyni.
Mam znajomych ale też nie zawsze oni maja możliwość wyjść albo po prostu nie mam opieki dla dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witajcie ,jestem z Gdyni.mam tez malo czasu ale zawsze znajde go na ciekawa znajomosc;-) ON po 30;-) mlody duchem.

Witam
bezsenna noc

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....