x lander xa nowa kolekcja 2014

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy ktoś orientuje się jak wygląda nowa kolekcja 2014 xa? Czy są duże zmiany?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: x lander xa nowa kolekcja 2014

kolory są "wściekłe" http://branzadziecieca.pl/artykuly-dzieciece-rynek/wozki-x-lander-kolekcja-2014-2015

dzięki :-) Najbardziej zależy mi na xa, ale chyba wiele się nie zmieni.

W RAZIE GDYBYS MYSLALA O ZMIANIE DECYZJI Z XA NA X MOVE : KUPILISMY X MOVE W 2013 ROKU , WADY: BUDA W SPACEROWCE GDY DZIECKO LEZY NIE MOZE BYC NA MAXA ROZLOZONA(MAM NA MYSLI PO ODPIECIU ZAMKA} BO PODCZAS WSTRZASOW ZWIJA SIE , CHYBA ZE DZIECKO NIE LEZY NA PROSTO.bARDZO NIE PRAKTYCZNA JEST KIESZEN Z TYLU BUDY PONIEWAZ JEST SZTYWNA I PODCZAS OBNIZANIA DO POZIOMU LEZACEGO LUB PODWYZSZANIA BARZDZO UTRUDNIA TA CZYNNOSC NIE WSPOMNE ZE Z PELNA KIECZENIA JEST JESZCZE GORZEJ TO JEST BARDZO DENERWUJACE.bARDZO CZESTO ODPINAJA SIE GUZIKI POD BUDA ,W WOZKU JEST PRZECIAG SA DUZE SZPARY PO BOKACH ZAWSZE JEDNA ZAKRYWAM NP.CZAPKA ZA TO CHYBA NAJWIEKSZY MINUS .W MOJEJ SPACEROWCE BRAKUJE ZATRZASKOW PO BOKACH BUDY JEST WSZYTA TYLKO JEDNA CZESC ZATRZASKU I TAM TEZ PODWIEWA.SPACEROWKA JAST ZA WASKA NIE WYGODNA DLA CM DZIECKA N AJBARDZIEJ WIDAC TO PO RACZKACH.POZATYM OK NA POCZATKU WOZEK BARDZO HALASOWAL GDY MALY BYL LEKKI I JEZDZIL W GONDOLCE .WOZEK MOGLBY MIEC DODATKOWE AMORTYZATORYMIEC JEST ZA\ SZTYWNY .I JESZCZE JEDNO W SPACEROWCE PRZY SPIWORKU JEST MATERIAL KTORY MOGLBY CHRONIC PRZED Wiatrem mrozem gdy dziecko lezy ale jest zbyt miekki i opada

Inne tematy z forum

Szkola podstawowa nr 60 i nr 77 (3 odpowiedzi)

Prosze o opinie rodzicow, ktorych dzieci chodza do tych szkol. Co Wam sie podoba, co nie, jakie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (140 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Stomatolog dziecięcy prywatnie lub NFZ kogo polecacie? (7 odpowiedzi)

witam, mam pytanie odnośnie stomatologa będzie to nasza pierwsza wizyta córka ma 3 lata i chcę...