zaginął pluszowy miś Albert

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
dziś mój synek zgubił na trasie do przedszkola Legionów - Lili Wenedy- żywiecka swojego ukochanego pluszaka -misia Alberta, który towarzyszył mu od urodzenia. Mały jest zrozpaczony, więc może ktoś z Was go znalazł i odda...
mis mial ok 30cm wysokości, niegdyś bialy, obecnie trochę szarawy, na brzuchu mial charakterystyczny haft z pszczółką i kwiatkiem.
prosimy o pomoc
kontakt:
mr1983@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zaginął pluszowy miś Albert

podrzucam, bo żal mi się zrobiło malucha :( Oby ktoś znalazł tego misia :)

do góry
może poszukaj na allegro, może kupisz identycznego i jakoś załagodzisz sprawę

Do góry!

a może podrukuj kartki a4 z informacją i foto na tej trasie gdzie zaginał ALBERT

może znajdzie się uczciwy znalaza ??

jak chcesz moge pomóc przygotować plakacik :)

Wiem, co to znaczy, jak sie zgubi największy przyjaciel malucha. My mamy słonia (właściwie był to sloń, teraz to już skrawki są). Zgubił nam się w Londynie.... PRzeszukalismy wszystko - sklepy, ulice, pod autami, nawet kosze na śmieci na całej trasie. I nic.... Garbys rozpaczał strasznie. I jaka radość, jak przez przypadek usiedliśmy na chwilę, zrozpaczeni... a tu po drugiej stronie ulicy, na płocie wisi słoń... Gabrys aż piszczał z radości a nam kamień z serca spadł. Tym bardziej, że szukalismy wcześniej wszędzie takiego samego słonia i nigdzie nie było.

Dlatego podbijam, wrzuć zdjecie. Porozwieszja plakaty. W koncu Albert to nie byle jaki miś. A ja trzymam kciuki, zeby się znalazł.

ooo dokładnie

moze ktoś podniósł i położył gdzieś obok, ławka, słupek, płot

idz na spokojnie i przeczesz wzrokiem wszystkie miejsca gdzie mozna by było Alberta bezpiecznie odłozyć ...

+ plakaty

też sądzę ze plakaty mogą sporo zdziałąć :-) może znalazl go ktoś kto czesto porusza się tą trasą. Powodzenia :)

popytań Pań sprzątających --> ja tak kiedyś znalazłam rzecz która zwiała zbalkonu, zapytałam babeczkę i ona powiedziała ze wyniosła do kosza i tam znalazłam "uciekiniera"

Koniecznie powieś ogłoszenia! My zgubiliśmy Ciapka i po tygodniu!! powywieszałam ogłoszenia na osiedlu, a wieczorem Ciapek był w domu :-) (Dorosły mężczyzna sobie przywłaszczył!, ale oddał :-) )

dzięki dziewczyny za wsparcie :)
ogłoszenia wczoraj rozwiesila pani z przedszkola i dzieci - tzw akcja poszukiwawcza Alberta, plakat z opisem i zdjęciem. trasą juz wczoraj przeszlam chyba z 8 razy przeszukując wszystko, żyjemy jeszcze nadzieją, że do nas wróci...

podbijam

No to do góry! Albert musi się znaleźć! :)

Albert wracaj do domu!!!

do góry Albert musi się znaleźć

nie wyobrażam sobie zgubić naszego misia, moje dziecko bez niego nie zaśnie

trzeba zaczac dublowac przytulanki do spania w razie co :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co?? Coś już wiecie, ktoś się odezwał?? Może Albert już w domku??

znalazł się?

niestety nie:(, a do tego widziałam, ze ktos pozrywał ogłoszenia:(

Nie poddawajcie się! Wywieś nowe (może ze zdjęciem- nawet czarno-białym), może komuś zmięknie serce i odda Alberta.

Też podbijam, nie wyobrażam sobie co by było gdybyśmy zgubili naszego tygryska. wszędzie z nami chodzi i jeździ.
Albert wracaj do domku:-)

Mój synek jest jeszcze mały ale jak już będzie czas na takiego właśnie misia to kupie na wszelkie wypadek 2 sztuki :) i będę stosować zamiennie żeby miały taki sam stan używalności i maluch się w razie potrzeby nie kapnął :)

Tylko, że z ukochaną przytulanką to nie koniecznie jest tak, że przewidzisz którą tak pokocha. moja z tym zamiarem dostała misia a pokochała tygryska i nie rozstaje się z nim. tygryska nawet nie pamiętam skąd ma, był raczej bez znaczenia na początku:-)

albo się zmienia ;)

na początku nas był szał z Manią szmacianką(Młody dostał jak miał 3m-ce, szybko kupiliśmy drugą - podróżną, żeby była w aucie/wózku/na działce) :]

później pojawił się szał na "mije" - żaby :] ma 2 małe, pluszowe żaby, które też muszą z Nim spać :]

był krótki okres prosiaczka :] i misia Truskawka z TVN ;)

rok temu na Walentynki dostał ode mnie króliczka (kiedyś biały, lekko puchaty, mięciutki i milutki z naszytymi serduszkami) - i dopiero jakieś 1,5 m-ca temu zaczął się szał na królika :P teraz każde spanie z królikiem :] w dzień szukanie królika :] i często-gęsto królik je z nami posiłki (siedząc na stole) ;)
póki co jeszcze nie "wychodzi" z domu :P

ale w tym momencie nie ma szans aby kupić drugiego takiego samego ;)

oczywiście Mania i żaby ciągle śpią z Gabrysiem - ale to królik jest wszędzie ciągany po mieszkaniu ;]

podbijam.
Albercik - wracaj do domu :)

Podobny? Próbowałam znaleźć misia o zbliżonym wyglądzie:

http://www.smyk.com/mis-flower-siedzacy-pluszowa-maskotka-31-cm,p1044806559,zabawki-gry-dla-dzieci-p

wiem ze to masakra ja kiedyś tez zgubiłam najlepszego przyjaciela dziecka na szczescie ktoś kto znalazł był normalny i położył w dobrze widocznym miejscu więc idac ta samą drogą znalazłam :)
le nie o tym nie wiem ile ma dziecko ale może kup drugiego misia albo coś innego i powiedz ze tamten musiał isc gdzies coś wymysl dzisiaj nie mam weny ale przysłał do Ciebie swojegonajlepszego kumpla ble ble ble dzieci sa kumate może pomoże.

Inne tematy z forum

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...