zapach

Temat dostępny też na forum: Jasień
planuje kupić od dekpolu mieszkanie na osiedlu zielonym moze mi ktoś coś powiedzieć o zapachu z szadułek??????????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: zapach

niezbyt przyjemny to zapach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

chciałbym wiedzieć czy na osiedlu zielone czuć ten zapach????

Na pewno, skoro czuć nawet na Morenie. Poczytaj sobie o bryzie morskiej, a będziesz nawet mógł przewidywać kiedy można otwierać okna...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

a może fiołkami myslałeś że pachnie ;)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile razy w roku można poczuć ten fetor????????

no codziennie moze nie ale jak jest wilgoc w powietrzu to zawsze albo jak wiatr zawieje, ja bym mieszkania tam nie kupowala
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

śmierdzi raz mocniej raz słabiej ... moim zdaniem cały czas ,mieszkałam na jasieniu i aż tam śmierdzi, wiec zobacz gdzie jasień a gdzie potęgowska aha i jeszcze jedno zanim kupisz poczytaj sobie o tej inwestycji w necie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

mieszkam na potęgowskiej, "zapach" czuć raz na miesiąc? skąd te informacje że codziennie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

długo mieszkasz i mozesz cos wiecej napisac otych zapachach?

przejedź się do fashion house to sam poczujesz ten smród ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

człowiek chce uzyskać konkretne odpowiedzi to znajdą się tacy buracy którzy jak zwykle muszą wszystko po swojemu interpretować.
chciałbym dokładne informacje na temat zapachów na ul. potęgowskiej dokładnie zielone osiedle.

Kupiliśmy mieszkanie na Potęgowskiej od Dekpolu. Jeszcze tam nie mieszkamy, ale maż wykańcza mieszkanie i jest tam co najmniej trzy razy w tygodniu. twierdzi, że jeszcze tam smrodu nie poczuł, choć jak zjeżdża w okolice Fashion to śmierdzi po prostu jak z szamba. Są ludzie, którzy tam już od grudnia mieszkają. Najlepiej jak wejdziesz na forum osiedla i tam ich zapytasz http://gdansk-zielone.mojeosiedle.pl/. Pozdrawiam być może przyszłego sąsiada :)

to tylko 2 km od wysypiska....
Wspólczuje Wam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie denerwuj się kolego bo trochę bez sensu pytania zadajesz - co mają Tobie ludzie odpowiedzieć? dokładnie ile razy na tydzień będziesz czuł smrodek z szadółek? Będziesz go czuł to jest pewne, ile razy - tego nie wie nikt bo zależy od pogody. Wg mnie jak już teraz tak emocjonalnie podchodzisz do kwestii zapachów z szadółek to nie powinieneś tam kupować bo potem będziesz całymi dniami "nawąchiwał" czy przypadkiem nie śmierdzi i jak coś poczujesz to będziesz włosy z głowy rwał że kupiłeś aż wyłysiejesz. A potem polecisz do urzędu o odszkodowanie że Ci od zapachów z wysypiska włosy wypadły.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie ;) ale się uśmiałam czytając ten post ;)))
jeśli ktoś tak się boi tego smrodu to nie powinien kupować mieszkania w tych okolicach, jest tyle ładnych inwestycji w Gdańsku a ludzie uparcie szukają tak blisko wysypiska... to wysypisko nie zniknie (pomimo zapewnień władz miasta) jest to pewnie zbyt kosztowne a gdzieś śmieci trzeba wywozić, także szukaj lepiej w innym miejscu mieszkania ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to pochwal sie gdzie Ty kupujesz sobie mieszkanie????? W której ładnej inwestycji??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie na temat (kupiłam poza miastem) ;)) ale mówiąc o ładnej inwestycji miałam na myśli na przykład morenę i te wszystkie osiedla w okolicach mysliwskiej- tam jeszcze nie śmierdzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przykro mi, ale moi znajomi na Myśliwskiej czują czasem ten smród. Sprawdź sobie na mapie jak daleko jest z Potęgowskiej do Myśliwskiej. Nie wiem, czy miałaś okazję być na Potęgowskiej. Mo mąż od października do chwili obecnej bywa tam regularnie co tydzień. Nie mam powodu nie wierzyć mu, gdy mówi, że smrodu tam akurat jeszcze nie poczuł. dlaczego więc twierdzisz, ze tam własnie smierdzi?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo mieszka tam koleżanka i też nie mam powodów jej nie wierzyć a jak u niej jestem to jednego dnia śmierdzi a drugiego już nie- tak jak pisałam wcześniej zalezy to pewnie od wiatru, wilgotności i nie mam pojęcia od czego jeszcze ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to doszłyśmy do porozumienia. u Twojej koleżanki śmierdzi a u mnie nie, a takie czary mary na jednej małej ulicy Potęgowskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest jeszcze opcja że osoby które tam mieszkają przyzwyczaiły się i tego nie czują... bo jak rozmawiam z ludźmi którzy maja mieszkania przy samym fashion twierdza że nie śmierdzi a tam to ja juz za każdym razem czuję ;(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale gdzie masz Fashion Hause, a gdzie Zielone i Potęgowska.
Na Potęgowskiej nie śmierdzi. Czasem zdarzy się, jak wiatr zawieje w tym kierunku, ale na 100% nie śmierdzi tak jak np na Kowalach, czy Carrefourze, Fashion House. Tam to naprawdę nie chciałabym mieszkać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

mieszkanka doliny
Potwierdzam, że nie częściej i prawdą jest,że zapach jest dużo lżejszy niż w okolicy Fashion. Na pewno nie na tyle uciążliwy, aby zamykać się w domu na cztery spusty :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...

Gdzie kupić mieszkanie?? (36 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...