zespół helland

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń Opinie i oceny
czy ktoś ma opinię na temat zespołu Helland z Wejherowo mają grać na moim weselu a nic o nim nie wiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: zespół helland

up

up...

Co do tego zespołu to moja opinia jest następująca - Są bardzo niesłowni i nieodpowiedzialni, wiele imprez odwołali, sa to wojskowi którym jak przypadnie służba w dniu wesele to kombinują kogo by wsadzić, dużo imprez spalil w taki sposób.Ale każdy ma swoje zdanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co do powyższego postu, to chyba pomyliłaś zespoły - znam takie 2 zespoły z Wejherowa, w których faktycznie są wojskowi (nie podam jakie nazwy, bo nie chcę robić kryptoreklamy), ale Helland nie ma nic wspólnego z wojskiem (ani jeden z członków tego zespołu nie służy, ani nie pracuje w wojsku) i wiem od różnych osób, a także z własnego doświadczenia że są po prostu świetni. Wygląda tu na to, że albo osoba podpisująca się jako "xena" zazdrości im popularności, albo też jest członkiem innego zespołu muzycznego i boi się konkurencji, a nie mogąc im dorównać próbuje takich sztuczek jak ta powyżej. Pozdrawiam zespół Helland - jesteście świetni!!!

Co do powyższego postu,to chyba (~minia)się pomyliła-(mieli i mają dużo wspólnego z wojskiem i jeden pracuje w wojsku!!!)a co do reszty to...

Jeden jest czy może był z armii.

jeden był a drugi jest w armii.

bodajze klawiszowiec w armii byl (emeryt czy cos), a drugi to zalezy ktory bo juz ich widzialem w roznych skladach, tych gitarzystow to sie chyba przewinelo troche, grali rowniez z drugim klawiszem i wokalistka, na weselu moich znajomych. mi tam sie bardzo podobalo, znajomym rowniez, zadnych problemow nie bylo.

i jak oni grali bo u mnie też mają grać a nie wiem jacy są i troszkę się boję !!!!!!