zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

proszę o opinię tego zespołu Revers, z góry dziekuję
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 131

Re: Zespoły wszelkie..

Ale to póki co jest od nikogo do nikogo, tak tylko informuje ze nie chce mi się dyskutować i rozważać nad wyższością jednej subiektywnej wypowiedzi nad drugą.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ten utwór pasował by z dedykacją od Michała dla Mirosława.Idealnie pasuję Johny na tym wątku. Mirek może się podzielić tym utworem tylko z adminem tego forum!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ja jako człowiek prosty "bez słuchu" i minimalnej wrażliwości na sztuke musze powiedzieć, że... mi tam się podoba. I tutaj na forum chyba niektórzy zapominaja ze Revers to zespół weselny, a nie profesjonalny boysband z ambitnymi planami przebiscie popularnością czołówki polskiego disco polo. Nie wyobrazam sobie wesela z muzyka ładną, poprawną, czystą, prfesjonalną ale... bez "tego czegoś" co wyrywa gosci. To nie koncert! Najważniejsze to "orkiestra, żarcie i wódka" i w ramach oriekstry na tradycyjne kaszubskie wesele Revers się zdecydowanie nadaje i wg mnie jest w czołówce.

PS: Jesli jakis krytyk subiektywnych wypowiedzi chce mi dokopać to moja odpowiedź na taka wypowiedźjest nastepująca:
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Takie "Dajcie już sobie spokój" było na tym forum tzw. 1000 x i co ? Dalej ktoś bije pianę, ludzie do jasnej d..y , rzygać się chce widząc znowu post o zespole z Kębłowa, czy admin tego nie widzi, a gdzie regulamin forum cyt z paragrafu 9 :
Niedopuszczalne jest zamieszczanie treści, zdjęć oraz plików video:
zawierających wulgaryzmy; - były
nawołujących do agresji lub obrażających inne narodowości, religie, rasy ludzkie, itp.; - było
obrażających osoby publiczne i prywatne; - było
zawierających informacje obarczające zarzutami osoby trzecie; - było
zawierających odsyłacze do serwisów o podobnej tematyce,... było
zawierających dane osobowe osób trzecich bez ich zgody; - było

Ja bardzo przepraszam , ale czy admin przypadkiem nie jest członkiem tego zespołu albo i nawet menadżerem skoro od 2009 roku zezwala na taką bitwę na słowa ? Panie adminie , fajny z pana gość , ale "daj już pokój i zakończ ten wątek który łamie wszelkie zasady tego forum, Pozdrawiam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

Panie Mirku, mój mentorze I KTO TU MÓWI O BICIU PIANY. Sam to robisz od roku czasu na tym forum. A tak poza tym, zespół 3D z miejscowości Szemud poszukuje saksofonisty.Myślę, że to jest twój poziom, może się załapiesz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zespoły wszelkie..

Dajcie sobie już spokój. Niech każdy robi co chce. Każdy znający się na muzyce słyszy jaka jest prawda i niech sam dokona oceny i wyboru. Faktem jest, że przez takie zespoły jak Rewers i ściemy typu sztuczne twory z Centrum Zespołów, ludzie, którzy znają się na muzyce, mają słuch i co ważne wyrobiony gust nawet nie rozważają wyboru zespołu tylko od razu wybierają Dj'ów. Taka jest prawda. Są oczywiście wśród zespołów wyjątki, ale jest ich bardzo niewiele.. Nie wymienię tu ich, bo nie o to tu chodzi, żeby komuś zrobić reklamę.. Prawda jest taka, że poziom większości zespołów jest żenujący i właściwie są to grupy karaoke z ciągle przewijającymi się tymi samymi podkładami midi, bądź jak w Centrum Zespołów mp3-kami ściągniętymi z internetu i demami nagranymi w studiu, bądź w domu i to często w przypadku nagrań domowych bez minimalnej wiedzy odnośnie miksowania nagrań z jakimiś chorymi delayami i tragicznymi pogłosami na wokalu. A profesjonaliści mają tylko ubaw i traktują to jak pośmiewisko.. Są jednak gusta i guściki, więc każdy znajdzie sobie miejsce. Jeśli wszyscy są zadowoleni, to ich sprawa i nie ma sensu ciągnąć takich wątków. Bo nie każdy każdemu jest godnym partnerem w dyskusji... Oczywiście, wolno pisać każdemu i forum od tego jest, ale tylko osoby kompetentne zrozumieją problem, a pozostali zrobią jak uważają, będą zachwyceni i... Też dobrze:) W życiu są naprawde większe zmartwienia..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

akustyk, wyluzuj i daj mi spokój i poszukaj innego obiektu do bicia piany.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Drogi panie Mirku, mój mentorze, pożeraczu nieuczciwych zespołów, wstawiających kit z podkładu miast własnych umiejętności, oszukujących przy tym jakoby oni to zaprawdę grali - mam do Pana ogromną prośbę. I mam nadzieję, Ba! Jestem nawet pewien tego, iż z Pańskim ogromnym doświadczeniem, szczególnie wynikającym z dotychczasowych podsumowań zespołu Revers i zdemaskowania jego szefa, dokona pan równie trafnej ekspertyzy na kolejnym przykładzie (bo na temat rzeczonego wiemy już chyba wszystko i po za tym trochę zawiało nudą).
Zwracam się więc do Pana "nosa" tudzież "ucha" muzycznego i proszę aby Pan teraz dla odmiany odniósł się do zespołów ze strony
http://www.centrumzespolow.pl
Liczę na Pana profesjonalną i obiektywną ocenę. Myślę że nie sprawi to większego problemu, gdyż wystarczy wziąć na wokandę pierwszy lepszy z nich, bo większość kolejnych sprawia wrażenie niemal bitych przez kalkę, co zaoszczędzi pana cennego czasu. Natomiast my będziemy mogli w pełni podziwiać pański demaskatorski kunszt. Pozdrawiam serdecznie i niecierpliwie oczekuję Pańskiej weryfikacji w/w grup.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

To kim ty żałosny przebierańcu jesteś "ble" o tym samym nicku ona tańczy. Zajmij się lepiej ustnikami u dziewcząt ze Strzebielina przez zimę trochę się zużyły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

O fajnie ze ktoś wrzucił filmik. Dla ludzi którym nie chce się czytac, moga popatrzec/posluchac tu:
http://www.youtube.com/user/videotom1103?feature=watch

PS: relax tez niezły
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Contra jest lepsza!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pamiętaj o tym, że dobry towar nie potrzebuje reklamy a takim towarem na tym wątku jest Revers. Nie widać aby główny bohater czyli Michał wypowiedział się choć raz. Chętnie włączę się do dyskusji na blogu http://reverskeblowo.blog.pl/, wtedy gdy znajdziesz wraz kolesiami lepszy zespół z okolic Wejherowa od Reversów ( według mnie to lepszy od nich jest tylko zespół FOKUS z Wejherowa). Powodzenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

To tylko potwierdza fakt, że celem bicia piany na forum jest prymitywny sposób reklamy, polegający na zwracaniu na siebie uwagi. Ciekawe tylko czy taka strategia marketingowa zadziała pozytywnie czy negatywnie? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

......... a na słynnym blogu o Reversach cisza jakby makiem zasiał :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oba nagrania ten sam poziom reprezentują.
Na wiejską potańcówkę jak znalazł.
Gorzej jak ktoś później na trzeźwo ogląda film z wesla i zaczyna słyszeć co za g... mu sprzedali
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

grajek a ty nie z tego zespołu czasami ?

po podobnie piszesz

http://www.youtube.com/watch?v=UYFcbd1o8Gc

pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

No nie czepiaj się Grajek zobacz jakie super "Hej ej ej ej ej ej ej ej ej ej" było na końcu tego potworu, trzeba też docenić te dobre strony zespołu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mirek, taki sam z Ciebie grajek jak z tej bandy Reversów.
Podoba Ci się to nagranie? To wszechogarniające echo? Miałcząca trąbka, ryczący saks? Uważasz że jest komu bić brawo?
Współczuję gustu.
O wyciu tego kierowcy keyboarda nie warto wspominać.

Szkoda tylko że akordeonu nie słychać może chociaż ten chłop coś potrafi zagrać. Tak czy siak panowie w pole robić a nie udawać grajków... Teledysk z Żukowa i wszystko jasne ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie ma to jak polemika konkurencji hehe każdy walczy o klienta jak lew, tylko po co. I tak Najlepszy wybroni się sam. a wątpie czy ktoś skorzysta z waszych usług po przeczytaniu tego wszystkiego. Profesjonalista nie musi zwalczac konkurencji bo i tak ma klietow. oj nieładnie panowie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do bani jest tylko jeden pan M.D tak zwany D.J midi iMp3. Ciekawe czy zna się tylko na puszczaniu pary na teledyskach. TRAGEDIA Panie M.D. Jeszcze jedno jaki ma pan tam fajny pogłos jak gbury z remizy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...