zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

proszę o opinię tego zespołu Revers, z góry dziekuję
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 131

Re: zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

Placa i pewnie placic beda ciekawe z jakiego boji teraz napisze a najsmieszniejsze jak za chwile przebudzi Sie Sam pan mirek i napisze se swojego prawdziwego nika jako mirek i napisze ze juz dawno temat zakonczyl dziwie Sie Bo w pana wieku juz nie przystoi robic taki ch takich iprymitywnych rzeczy . Czytajac te wszyskie oszczerstwa w tym calym chorym watku jednoglosnie trzeba stwierdzic ze sä to opinie nie obiektywne Bo ile mozna Sie powtarzac i ile mozna Sie pograzac .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20

Ja również p.Mirka nie znam interesuje mnie wyłącznie walka z tandetą.
W każdym zawodzie liczy się wykształcenie, doświadczenie, wiedza i fachowość i w przypadku muzyki powinna być ona potwierdzona przez odpowiednią instytucję, bo nie każdy klient musi się na muzyce znać, ale chce po prostu na swojej imprezie zaserwować dobrą jakość i do tego powinna służyć weryfikacja przez wyznaczoną do tego instytucję potwierdzona odpowiednim dokumentem.
Tutaj lider pisze że grać nie umie i zatrudnia sobie do tego muzyków, a sam niby co robi udaje że gra ??? Co do śpiewu i gustów podobnie jak Krzyś nie uważam by to nadawało się do oceny w takich kryteriach, nie strojne wyjce i zfałszowane dźwięki nie mieszczą się w kategorii wokalu estradowego, tego wokalu trzeba się po prostu nauczyć by potem móc to sprzedawać. Współczuję tym którzy za ten kiczowaty wokal płacą .
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Panie mirku nie ma to jak pisac sobie i obrzucac blotem zespol a potem samemu sobie odpowiadac samemu na swoje pytania dziecinada i tyle zaraz zabraknie w tej panskiej gminie komputerow Bo chyba napisal pan juz z wszystkich mozliwych jakie byly
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20

Pani "XXX" nie mam pojęcia kim jest pan Mirek, jednak z wcześniejszych postów wynika że to ta osoba która odważyła się ujawnić że ten cały szefunio Reversów to udawacz. Ja nim niestety nie jestem. Proponuję korespondencję do tego pana kierować osobiście.
O jakiej reputacji pani pisze ??? To oszuści mają reputację ? Muszę przyznać że na pewno zespół ma szczęście że nie zagrał na weselu w mojej rodzinie, bo skończyłoby się to na sali sądowej procesem o oszustwo i wyłudzenie, po za tym ma szczęście że działa w takim kraju jak Polska, bo za granicą takie numery nie przechodzą. Co do śpiewu, to nie ma tu mowy o gustach, bo kiczu i tandety nie klasyfikuje się w kategoriach gustów, ilość negatywnych ocen większości postów którego tematem jest opinia o tym zespole świadczy dobitnie o artystycznym całokształcie dorobku lidera i zespołu.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Widać ze dalej żal d.pę ściska Panie Mirosławie to że podpisuje się Pan teraz pod nikami takimi jak Monaliza Wera grands i Krzyś itd i smaruje i szarga Pan reputacje całemu zespołowi a w szczególności Panu Michałowi jest to naprawdę żałosne i niestosowne . Wyraził Pan swoje opinie już w większości tego wątku na dodatek wielokrotnie się Pan powtarza ,zrobiło się to naprawdę nudne i żenujące .poza tym nazywa Pan Lidera zespołu burakiem bo tak to zrozumiałam .A tak naprawdę mógłby się Pan od niego dużo nauczyć chodżby śpiewu lub konferansjerki która prowadzi na weselach to że nie podoba się panu jego wokal barwa głosu czy prowadzenie uroczystości ok ale to kwestia gustu a o gustach się podobno nie dyskutuje .Każdy człowiek który szuka takich kapel wie czego chce i albo się podoba albo nie wolny rynek.I tak na koniec Pan Michał wcale nie musi umieć grac ma do tego ludzi a z uwagi na to ze to zespół wiec liczy się całokształt wykonanej pracy tak wiec Panie ARTYSTO MIROSŁAWIE ZMIEŃ TAKTYKĘ LUB DAJ SOBIE SPOKÓJ Z TA CAŁA FARSĄ pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20

Weryfikacje muzyków obowiązują w USA od zawsze, mimo tego że Ameryka jest przykładem wolności gospodarczej i wszelkie koncesje,pozwolenia itp. ograniczono do minimum żaden muzyk nie może występować publicznie, a tym bardziej czerpać zyski bez takich weryfikacji. Dla buraków którzy udają że grają jest miejsce wyłącznie na ich własnym podwórku i to tylko wtedy gdy nie zakłócą spokoju sąsiadowi. Poziom muzyczny dzięki temu na wszelkich imprezach prywatnych i publicznych jest niesamowity. Tu natomiast zostało ujawnione że szef zespołu Revers grać nie umie, co również sam potwierdził. a mimo tego ludzie angażują i jeszcze wystawiają dobre opinie na forum, że pięknie grał na ich weselu.
Skoro nie umie to jak i na czym grał ???
Kiedy wpisałem na Faceboku słowo Revers wyskoczyło mi Michał Revers De............, czyli gościu przybrał sobie pseudonim artystyczny, normalne JAJA :) NIE UMIEM GRAĆ, NIE UMIEM ŚPIEWAĆ ale jestem ARTYSTĄ !
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Weryfikacje obowiązywały do lat 90-tych z podziałem na gastronomiczne,estradowe, dla solistów itp. jednak z tego co słyszałem rzeczywiście szykuje się powrót do tego, zarówno związki muzyków jak i inne organizacje związane z kulturą i sztuką kierują duże naciski na Ministerstwo, ponieważ skala działalności analfabetów muzycznych w branży jest po prostu ogromna, tracą na tym oczywiście klienci, słuchacze i sama jakość muzyki. Zostało to już zastosowane w stosunku do tzw. grajków ulicznych występujących w popularnych miejscach kurortów, skutek jest taki, że dziś w Sopocie, Zakopanem, Krakowie i wielu innych miastach mamy przyjemność po prostu posłuchać na ulicach bardzo dobrej muzyki. Miejmy nadzieję, że jak najszybciej dotrze to do lokali gastronomicznych, sal bankietowych itp. Tych analfabetów nie trzeba nawet słuchać, wystarczy poczytać choćby na takim forum jak to by przekonać się jaki poziom kultury sobą reprezentują.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Droga pani "monalizo" i tu sie z panią zgodze w latach 70-tych czyli jeszcze w PRL-u było cos takiego jak weryfikacje muzyczne, otuż nie dyplomowanym muzykom bez wykształcenia muzycznego dawano szanse występowania na scenie ,zdawało się egzamin przed komisją Ministerstwa Kultury i Sztuki z zakresu wiedzy o muzyce oraz prezentowało swoje umiejętnosci muzyczne na koniec delikwent otrzymywał certyfikat upoważniający do występow na scenie .Bez takiego CERTYFIKATU nikt nie miał prawa zaistnieć na scenie muzycznej .Być może nalezało by do tego wrocic , mysle ze że trzy-czwarte obecnie występujących amatorów wycofało by sie w zacisze domowe i w skupieniu trenowało chwyty nutki itp.A reszta tych naprawde grających ile by miała pracy , pozdrawiam .
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2

Opinia o tym zespole jest praktycznie jednoznaczna, wchodząc na forum w pierwszym pytaniu o tę opinię widzę ponad 50 głosów negatywnych, to nie podlega to nawet dyskusji. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości i poczyta kolejne posty z których dowie się iż pozytywne opinie i krytykowanie innych to dzieło tego samego faceta, który udaje sześć innych osób i do tego udaje też że umie grać, to jest to po prostu żenada! Jak dołożymy do tego groźby,wyzwiska i idiotyczne w treści posty to mamy cały obraz któremu komentarz nie jest potrzebny. Znajomych którzy szukają zespołu na swoje wesela odsyłam do lektury tego forum, bo jest ono bardziej rzeczowe niż prezentowane przez niektóre zespoły dema, które też w większości są fikcją.
Jak nie dać się nabrać?
Jak faktycznie zaangażować dobry zespół który spełni nasze oczekiwania?
Może powinna powstać instytucja która wydawałaby coś na zasadzie pozwolenia/certyfikatu itp. ????
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przesadziliście panowie Reversi, widać teraz kto tak naprawdę komu ubliża. W moich oczach jesteście skończeni.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 3

Panowie Reversi, forum to miejsce publiczne i też obowiązuje tu jakaś kultura, oczywiście muzycy powinni o tym wiedzieć, natomiast Wy kierujecie publiczne groźby karalne !!!!!!
Jaką opinię sobie wystawiacie ?
Przecież oczywistym jest że to nie żaden zespół z Braniewa w waszej obronie kieruje groźby karalne w stosunku do konkretnej osoby.
Wasza złość jest zrozumiała, a dokładnie złość pana LIDERA który został po 17 latach oszukiwania zdemaskowany i do tego sam się przyznał, ale nie przeszkodziło mu to w wystawianiu sobie pozytywnych opinii z sześciu różnych loginów ! Oczywistym jest, że wielu klientów rezygnuje z usług zepołu kierowanego przez analfabetę i oszusta, ale to nie znaczy by swoją złość wyładowywać w taki sposób na forum, ludzie opamiętajcie się bo za chwilę nikt Was nie weźmie nawet na wiejską bibę w stodole.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 2

To najlepiej jak zajmiesz się kolego własnym podwórkiem, tym koło Braniewa. Za kogo Ty się uważasz, że publicznie grozisz i ubliżasz, myślę że takimi groźbami powinien zająć się prokurator.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czytając te posy włosy mi się jeżą!
Za kogo Ty się uważasz Mirosławie ! Ja! na miejsu tego Reversu ( u którego kiedyś grałes) to za takiie obelgi, połamane byś miał przezemnie i moich kolegów wszystkie paluchy u rąk abyś nigdy nie tknąć nigdy kalawiatury komputera. Znam Was doskonale ze zlotu z Liopowiny k/Braniewa i dziwie się tobie szmaciarzu , że możesz na swoich kolegów podwórko taką gnojówe wylewać , które prawie razem zamieszkujecie. Gdybyś mieszkał dziś w okolicach Grajewa to szybko musiałbyś się ewakuować . Widać Kaszubi sa za bardzo łagodni w stosunku do takich łajdaków jak TY.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 37

Sama poprawna Polszczyzna :) składnia daleka od logicznej :) Czy to członek zespołu, czy może fan ???
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 5

dobrze że ktoś taki jak Ty potrafi się pogodzić z tą sytuacją skoro tyle czasu się tym interesujesz.. a te kilka osób z poparcia to pewnie sami znajomi.. i dziwne że mają tu wpadać opinie o tym zespole a mowa jest o czym innym weż człowieku sie naucz czytać... nie lubie talkich dziwaków.. i im bardziej mieszasz w guanie tym bardziej śmierdzi.. nie jesteś w tym zespole to sie nie interesuj już każdym wpisem.. Revers są zarąbiści... i tego nie zmienisz!!! nawet za 10 lat bo robią to co powinni
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 33

Tak samo jak ---buzia--- śledzę,a opinia jest moja i tego nie zmienisz!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 21

Niby kuńc (chyba kłinc rzekoma babo ze wse) ale godzine w innym wątku jako kulka 44 piszesz:
~kulka44
2012-12-04 23:24
83.25.0.*
Re: OPINIE O ZESPOLE REVERS Z KĘBŁOWA
Zespół warty polecenia.Grali u nas na ślubie córki.Goscie byli pod ogromnym wrażeniem tego zespołu.Dyskoteka a raczej maraton dyskotekowy powalił z nóg-coś niesamowitego.......ale oczepiny trwały zbyt długo,lecz to kwestia ustalenia! Gorąco polecam,bo są tego warci
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

I kuńc.....Amen.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja temat i dyskusję zakończyłem już dawno, dla Reversów zostałem wygodnym człowiekiem na którego można zwalać wszystko co złego zostanie przez klientów napisane, kiedyś to nazywało się "nie uczciwa konkurencja" teraz jest "pan Mirek". Bardzo cieszę się że rozstałem się z ta kapelą i takim uczciwym i szlachetnym człowiekiem z dobrą reputacją jakim jest p.Michał, współczuję Sławkowi i Krzyśkowi że nadal muszą znosić fochy i humory tego chorego psychicznie despoty. Zgadzam się z Monalizą i Grandsem że Ci muzycy powinni zmienić wokalistę i lidera bo Michał to żaden muzyk i jeszcze gorszy kolega.
Dziękuję wszystkim za głosy poparcia, oraz wiele telefonów z podziękowaniami za to że w końcu ktoś odważył ujawnić się fakt, że p.Michał nie umie grać.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pan Mirek ma IP:85.237.174 natomiast IP:78.131.222 to po kolei: Contra, Obserwator1, Obserwatorka, anonim123, ZESPÓŁ REVERS i kolega. Czyli panowie Reversi z sześciu różnych loginów, dyskutują, opiniują się sami i opluwają innych. Tak mniej więcej wygląda ich dobra reputacja, uczciwa konkurencja itp.
Komentarz raczej zbędny :)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...