zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

proszę o opinię tego zespołu Revers, z góry dziekuję
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 131

Re: zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

A, szkoda tych autobusów jak się pan Mirek na nich obrazi.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19

A pan MIREK od saksofonu i ustników też jest kierowcą autobusów, sam przecież teraz w autobusach pracuje (kierowcą jest).
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 19

A szkołę handlową pan Mirek rozumiem że skończył? Gdyż żeby sprzedawać ustniki to trzeba odpowiednie wykształcenie posiadać. Ciekawe jaki studia albo licencjat trzeba skończyć aby tak zajadle dopierniczać byłemu koledze.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 22

Żadna praca nie hańbi...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie rozumiem troszkę toku rozumowania co niektórych piszących na tym forum....mianowicie jedno.....co ma piernik do wiatraka....to,że lider zespołu pracuje jako kierowca autobusu....to jego prywatna sprawa...równie dobrze może być magazynierem czy mechanikiem...Co to komu przeszkadza...Przecież to nie ma znaczenia....Skoro zespół utrzymał się tyle lat na rynku to już świadczy o tym,że nie są beznadziejni tak jak piszą co niektórzy.Czy Pan Michał udaje ze gra.....czy naprawde gra jego sprawa....mi osobiście podoba się ich muzyka przy ktorej wielokrotnie miałam okazje się bawić....z resztą Pan Michał nie jest jedynym członkiem.Jest to gra zespołowa jak dla mnie chłopacy zgrali się super...A obrażając lidera zespołu (bezpodstawnie) obrażacie cały zespół...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 17

Ja też przez wiele lat grywałem wesela, czasem tu zaglądam i ten temat dość mnie wciągnął.
Mamy tu kierowcę autobusu, będącego jednocześnie liderem zespołu. Lider ten próbował grać na perkusji, ale wypadał z rytmu, więc zmienił instrument na gitarę i udawał że gra, następnie kupił sobie klawisze nadal udając że gra, a do tego śpiewa fałszując nie miłosiernie. Na domiar wszystkiego wali w rogi klientów w ten sposób od 17 lat, twierdząc że robi to dobrze - BRAWO !!! 17 lat nabierać ludzi i brać za to kasę, naprawdę dobra robota.
Szanowny panie liderze, z tego co mi wiadomo by jeździć autobusem jako kierowca potrzeba przejść szkolenie, zdać egzaminy, przejść badania itp. - chciałbyś pan podróżować autobusem którego kierowca nie posiada uprawnień ? Podobnie sprawa wygląda w branży muzycznej, aby jako tako prosperować nie wystarczy udawać i wydzierać się do mikrofonu, potrzebne są jakieś podstawy np. znajomość gam, tonacji, budowy akordów itp. ponadto kilka lat ćwiczeń. Rynek weselny nie jest zbyt wymagający i nie chodzi tu o wirtuozerię ale na Boga nie ma w nim też miejsca dla oszustów którzy nie potrafią zagrać "sto lat" ! Nie wstyd panu ? Czy udawanie to dla pana przyjemność ? Ja bym chyba zasnął przy klawiszu gdybym musiał całą noc stać i udawać że gram. Czy nie uczciwiej zostać DeJem? Jakim cudem reszta zespołu, faceci którzy faktycznie potrafią grać tolerują udawacza ?
Chłopaki zamieńcie pajaca na dobry damski głos i będziecie całkiem przyzwoitą kapelą. Zgadzam się też z Monalizą że trzeba być wyjątkowo bezczelnym typem by najpierw przyznać się do tego ze nie umie się grać, a następnie stwierdzić że od 17 lat swoją pracę wykonuję dobrze i mam dobrą reputację i do tego jestem na topie - czy ktoś coś z tego rozumie ? Bo dla mnie to jakaś patologia.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8

Rozumiem że to wypowiedź lidera w imieniu zespołu.
Po pierwsze: nie winny się nie tłumaczy !
Po drugie: demo było nagrane w innym składzie, a ponadto nie wiedziałam jeszcze że pan nie umie grać a tylko pajacuje, natomiast śpiew też wiele pozostawia do życzenia - to niby jest w/g pana "bardzo dobre wykonywanie pracy" szanującego się zespołu ???
Szanowny panie żaden szanujący się zespół nie zaangażowałby pajaca, który udaje że gra !!!! Spapraliście mi wesele i tego cofnąć się nie da, posłuchałam rady znajomych i bardzo żałuję.
Po trzecie: rozumiem, że ma pan jakieś problemy natury psychicznej, w jednym zdaniu pyta pan o moje dane, natomiast w drugim pisze że wie kim jestem itp.itd........ bo nie sądzę by ten tekst był pracą zespołową :) Trzeba być wyjątkowo bezczelnym by pisać o samym sobie że ma się dobrą reputację w kontekście wyrażonych tu opinii forumowiczów.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5

Po pierwsze:
Pani Monalizo, dobrze pani wie,że taka sytuacja z rabatami za dobre wpisy nigdy nie miała miejsca i to są zwykłe kłamstwa. My, jako szanujący się zespół muzyczny, a jednocześnie poważni ludzie bardzo dobrze wykonujący swoją pracę na scenie nie musimy sięgać po tego typu środki.
Po drugie:
Jeżeli pani twierdzi, że my jesteśmy tandeta i chała to dlaczego pani wynajęła nas na swoje wesele. Przecież przed każdym weselem klienci spotykają się z nami, oglądają materiał z różnych imprez, słuchają demo, ustalamy wspólnie program wesela, a później podpisują z nami umowę, albo nie.
Po trzecie:
Jeżeli miała pani na tyle odwagi wypisywać o Nas te KŁAMSTWA, to proszę mieć również odwagę i napisać kiedy odbyło się Pani wesele. My jako zespół na podstawie daty umowy sprawdzimy kim jest tajemnicza Monaliza i JESTEŚMY W STANIE Z PANIĄ SKONTAKTOWAĆ SIĘ I POROZMAWIAĆ O NASZYCH NIEDOCIĄGNIĘCIACH.
Po czwarte:
Wiemy kim jest tajemnicza Monaliza. Jest to człowiek, który wielokrotnie szargał naszą reputacje na tym wątku. Czyżby zmienił pan orientację i został kobietą? Wstyd mu się ujawniać i podpisuje się pod nazwą Monalizy?? Przestań pan, bo to nie jest już śmieszne,a wręcz żałosne.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 19

Gdyby, jak twierdzi PANNA opinie negatywne o tym zespole były bredniami, to na pewno nie zyskiwałyby tylu zwolenników, a jednak procent popierających te opinie jest zdecydowanie większy od tych pozytywnych. Forum, to przede wszystkim opinia większości, a ta jest zdecydowanie negatywna !!! Na moim weselu też niestety ta kapela grała, czego bardzo żałuję i nie wspominam mile, jednocześnie zgadzając się z opinią większości tu piszących. Tandeta, chała i żenada, a do tego szef kapeli proponował rabat przy rozliczeniu w zamian za napisanie pozytywnej opinii - tak pewnie ten pan rozumie UCZCIWĄ KONKURENCJĘ !!! Ja zdecydowanie odradzam ten zespół wszystkim ceniącym sobie dobry smak, kulturę i profesjonalizm. Całe szczęście że na materiale wideo z mego wesela podłożono inną muzykę, bo wstyd byłoby komukolwiek taką pamiątkę pokazać.
Jak najdalej od partaczy i amatorów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7

4.10.12.ten właśnie zespół umilał nasze wesele i jesteśmy bardzo zadowoleni a nasi goście również..Na 130 osób bawiących się z nami nie usłyszałam negatywnej opini.Wręcz przeciwnie,większość dochodziła skąd mamy taki zarąbisty zespół? jesteśmy bardzo zadowoleni z każdego kawałka jaki zagrali,bo wszystkie spełniały nasze oczekiwania.Jeśli mam komuś polecić orkestrę to z pełną odpowiedzalnością polecam Rewers,bo z nimi wszyscy się dobrze bawili,a dowodem dla nas były osobiste podziękowania naszych najbliższych-rodziny. Z przykrością czytałam te brednie jakie tutaj wypisujecie o tym zespole!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 24

Revers nie tylko tej pŁyty nie zmienia, repertuar ciagle ten sam, podŁaczam sie do opinii poprzedników,czyli: tandeta,brak wycyucia,brak podstawowej wiedzy muyzycznej,beznadziejny repertuar. Generalnie za gŁosno,za szybko,za duzo i za tandetnie. Nie polecam tej kapeli osoba ze smakiem muzycznym ale za to polecam tym ktorzy chca zepsuc prestizowa impreze typu Sylwester, czy bal lub bankiet, to na pewno Revers moze zagwarantowac !!!!!
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 8

Panie Wiesławie frazesy typu zazdrość, konkurencja, Revers na topie, żałosne itp.wszyscy już tu znamy, jeśli ta kapela radzi sobie tak jak pan z ortografią to gratuluję - jest się z czego pośmiać :) Każda negatywna opinia to jak zawsze żałosne dzieło nie uczciwej konkurencji, może warto by tę płytę zmienić, bo nudą zalatuje ???
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4

Panie waldku pan Sie mie boji cala wies za panem stoi a zespol revers naprawde dobrze sobie radzi czyzby jakas konkurencja czy zazdrosc brrr zalosne
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 38

Tandeta,kicz, brak wyczucia, totalna chała i amatorszczyzna - ta kapela to typowy przykład marginesu muzycznego.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 7

A ręką na bogu sama bym ich zabrała na swoje wesele,ale moi rodzice mieli ich na 25leciu , a brat na swoim weselu. ekipka super. panowie przystojni, mili, dobrze grajacy. kasuja spora kase,ale sa warci.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 47

Polecam zespół - świetna muzyka dla każdego, wspaniała zabawa, profesjonalne granie i prowadzenie. Goście zadowoleni, wybawieni, zachwyceni zespołem. Zespół potrafi zintegrować weselników i wszyscy wspaniale się czują.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 47

Mirosławie "Dorn" i saksofonie "Sabo" nie idźcie tą droga, zmieńcie kierunek.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 45

To fakt że ten zespół sprawdza się w repertuarze biesiadno-kaszubskim, obiektywnie przyznam, ale to jedyna zaleta kapeli.
Dziwi mnie że gościa weselnego interesuje moja osoba i powody odejścia z zespołu ??? Skoro jednak takie pytanie padło, to odpowiem, choć to żaden dowód męskości :) Nie chodzi o kasę !!!
Nie uważam też by tego typu szczegóły " o co chodzi" były ciekawym tematem forum, bardziej ciekawostką dla plotkarzy :) Tutaj rozmawiamy i dzielimy się opinią o zespole Revers.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 5

Byłem wczoraj na weselu i dziś na poprawinach na których grał ten zespół. I szczerze to mam w tyłku opinie negatywne ja i wielu innych gości bawiliśmy się jak nigdy w życiu. Po kaszubsku i uroczyście...Polecam tym którzy chcą się bawić tradycyjnie i hucznie na weselu.

PS: Panie Mirku, bądź Pan mężczyzną i przyznaj Pan że ta żółć to z powodu kasy - bo już nikt nie wie o co chodzi. Wiadomo wszech i wobec że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 45

A ja tylko dodam że byłam kiedyś na weselu gdzie grał ten "zespół" - choć tych grajków powinno się nazywać gorzej.
Ogólne wrażenia słabe, typowe głośne disco-polo, udawanie na parapecie nawet słabo im wychodzi.

Cóż u mnie nie zagrają (jeszcze słyszę i lubię muzykę) ale z pewnością jak ktoś lubi takie umpa umpa show to wynajmie.

Dla każdego znajdzie się jakiś zespół i lepszy i taki z "kębłowa" (nie obrażając tej miejscowości)
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??