Re: zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię
No cóż, są osoby które każdą krytykę uznają za obelgę, a nie za motyw do poprawiania własnych błędów, a do tego szukają winnych u wszystkich tylko nie u siebie. Krytyki i jakieś mniej czy bardziej negatywne uwagi dot. tego zespołu pojawiały się w okresie kiedy ja w nim grałem i nadal się zdarzają, z tą różnicą, że wcześniej były usuwane lub tłumaczone tzw. nie uczciwą konkurencją, teraz jest ktoś na kogo można wszystko zwalić i to całkiem zrozumiałe i wygodne rozwiązanie. Ktokolwiek i cokolwiek by nie napisał negatywnego, natychmiast pojawia się grono przyjaciół, sympatyków i fanów stających w obronie zespołu, o dziwo nikt z zespołu oficjalnie tego nie tłumaczy ? !!! Wszyscy Ci przyjaciele zespołu są wyjątkowo dobrze zorientowani w najdrobniejszych szczegółach, nawet tych dot. mojej osoby - ale niech przypadkiem ktoś nie pomyśli sobie że to jednak być może panowie z zespołu, NIE, TO NA PEWNO SĄ PRZYJACIELE !!!
Ja na tym forum poruszyłem jeden istotny i ważny fakt, mianowicie precedens który polega na tym, że lider zespołu uznawany za świetnego klawiszowa, oficjalnie również przez to forum zapraszający na swe koncerty po prostu oszukuje bo niestety w ogóle nie umie grać, do czego w końcu sam się przyznał ! Inne sprawy, takie jak życie prywatne, zawodowe, rodzinne, wady i zalety charakteru pozostawiłem bez jakiegokolwiek komentarza, bo nie po to jest to forum. Natomiast cała rzesza przyjaciół Reversów poprzez to forum ingeruje w moją prywatność i życie zawodowe, twierdząc do tego, że to ja mszczę się za fakt odejścia z zespołu. .Czy kogoś to interesuje ? sądzę że NIE ! , A jeśli interesuje, to gołym okiem widać kto się mści, i nie może pogodzić ze zmianami personalnymi w tym konkretnie zespole Revers. Szanowni panowie REVERSI proponuję naprawdę zająć się na poważnie muzykowaniem, poprawianiem swojego warsztatu instrumentalnego i wokalnego, oraz pracą nad swym wizerunkiem to naprawdę ma szanse wyjść Wam na dobre, w przeciwieństwie do faktu naruszania mojej prywatności, który niestety jest już przedmiotem dochodzenia i będzie miał swój finał w Sądzie.
To tyle z mojej strony, wszelkie posty na temat mojej osoby pozwolę sobie zostawić bez komentarza.
34
5