zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

proszę o opinię tego zespołu Revers, z góry dziekuję
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 131

Re: zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

zespół Revers jest na topie i pewnie jeszcze długo będzie, - jest to zasługa głównie Michała i tego klawiszowca ( zapomniałem imienia). Nie było Pana Mirka i zespół był również na topie. Kiedy zespół gra marsza biesiadę przy stole weselnym Michał doskonale sobie radzi o czy Pan Mirek niechętnie mówi. Uparł się jednego i wmawia ludziom nieprawdę , że Michał jest klawiszowcem w dodatku nie umiejącym grać. To pytanie? - czy Michał zagrał kiedyś w duecie z Panem , Panie Mirku na jakieś imprezie. Panie Mirku szykanowanie kogoś na forum publicznym jest karane , z jakiego paragrafu kodeksu karnego to chyba nie muszę Panu mówić.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 60

Pan Michał udaje/udawał ,zaparaszał forumowiczów na prezentację swoich umiejętności na klawiszu, na stronie zespołu przedstawia się jako klawiszowiec i wszystkie fotki zespołu również przedstawiają go za klawiszmi - więc to zostało juz wyjaśnione. Ciekawe skąd Obserwator1 wie w jakich tonacjach ja gram na saksofonie ???
Żeby grać w C#-dur to raczej trzeba coś potrafić :) To fakt że zespół Revers jest na topie i pewnie jeszcze długo będzie, pytanie jaki ten TOP? pozytywny, czy negatywny ?? Każdy negatyw jet tu komentowny jako:nieuczciwa konkurencja, opinie mojej sekty, znajomych, takich trzeba usuwać z forum itp. Więc każdy kto coś negatywnego ośmieli się na ten zespół napisać lub jego lidera ma po prostu przechlapane :) Przynajmniej nie jest nudno :)
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pan Michał od 17 lat utrzymuje się jako kierowca szkolnego busa a nie muzyk...
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 5

Widać że sekta pana Mirosława powiększa swój krąg zdobywając nowe IP. Przyuszczam, że to może być ta sama osoba.
Nie mogę zrozumieć jak mozna tak natrętnym i chamskim człowiekiem być. Michał potrafi grać, skoro utrzymuje się na rynku od conajmiej 17 lat jak siegam pamiecią. Dawniej , kiedy ty miki gralaś na flecie ale z "miękkim ustnikiem" Pan Michał grał na perkusji. Czasy sie zmieniły i perkusję trzeba było odstawić w na bok , Michał nadal świetnie i profesjonalnie prowadzi jako wodzirej różne uroczystości a w szcegolnosci prowadzi główny wokal i wcale nie udaje ze gra na jakim instrumencie. Na keyboardzie sam słyszałem że proste piosenki zagra z ktorymi Pan Mirek miał problemy z tą tonacją, ponieważ dla Pana Mirka to tylko tonacja Cis-dur a inne to kiepsko. Hi hi!
Zespół Revers jest na topie, którego polecam i to, że nie ma tam saxofonu nie ma żadnego uszczerbku na wykonaniu oprawymuzycznej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 58

Jak widać gdyby pan Michał nie zatrudniał innych muzyków to sam by mógł zagrać na fujarce. To jest artysta. HeHe ale to jest artysta tragedia.
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja doskonale rozumiem, że to wstyd dla kogoś kto przez wiele lat chwalił się jakim to jest wspaniałym klawiszowcem i nagle na forum publicznym okazuje się że koleś wogóle nie umie grać :) Trudno się z tym pogodzić samemu mistrzowi udawania jak i jego gronu znajomych, ale te głupie docinki typu: "nawet już nie żenujące - jest chore i męczące,Gniewinianko! przypuszczam, że jesteś żoną lub córką Mirka, Uwierz mi że ten muzyk juz nigdy nie zagra w Lisewiei! Zenada!, widać Panu Mirkowi piana nienawiści z gęby tryska" Naprawdę nic nie wnoszą do tematu, napiszcie w końcu coś co dotyczy zespołu, muzyki, obsługi imprez itp.
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 8

Antygona, przeciez nie musisz się tak męczyć ? Możesz spokojnie sobie odpocząć w świątki, piątki i niedziele. Cóz ciekawego takim postem wnosisz do tematu? :) Jedyne co wnosisz to dowód negatywnego stosunku do mojej osoby.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 9

Chyba zażyczą a nie zarzyczą, ale dobrze że nie zarzyczom. Widzę że kwintesencją życia Mirka stała się stała obecność na forum. Od rana do nocy, przez cały dzień, świątek piątek czy niedziela. To przestało być śmieszne, nawet już nie żenujące - jest chore i męczące!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 54

Bardzo słuszna uwaga. Ja też uważam, że kwestie różnic intelektualnych pomiędzy miastem, a wsią już dawno się wyrównały za przyczyną ogólnej dostępności mediów, jednak lider zespołu Revers pozostał na tym poziomie sprzed 17 lat, czyli z początków swojej kariery i nadal jego sztandarowymi przebojami są "szła dzieweczka" czy "oj Dana,Dana" - czy takie przeboje grywa się w lokalach np.Trójmiasta ? owszem , można zagrać jeśli klienci sobie tego zarzyczą, jednak granie na każdym weselu po 3-4 razy świadczy jednak o wiejskim traktowaniu klienta.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 10

O jaki brudy chodzi ??? Ja juz napisałem wcześniej i powtórzę, moim celem było ujawnić istony dla forumowiczów i klientów fakt, że p.Michał NIE UMIE GRAC !!! i od lat oszukuje wszystkich w około że jest klawiszowcem, i to wszystko. Ludzie mają prawo wiedzieć !
Więc szopka już dawno skończona, przy najmniej z mojej strony :)
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 10

Wlasnie skonczcie ta szopke panowie.To forum jest dla ludzi ktorzy chca poczytac opinie ludzi ktorzy mieli okazje bawic sie przy zespole Revers.A puki co glownie mozna tu poczytac o niedomowieniach czlonkow zespolu.

Jesli chodzi o mnie ja swietnie sie bawilam na sledziku w Salinie i bede polecac ten zespol bo chlopaki dali czadu, rozruszali towarzystwo.Nie mam zadnych zastrzezen.Takze chlopaki tak trzymac!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 53

Dziecinada.....Dlaczego osobiste porachunki próbujecie rozegrać publicznie na forum?!I p Mirek i p Michał wyciągają brudy na tym forum....przykre to bardzo.Osobiście.....w du..... mam wasze porachunki,u mnie Zespół grał na weselu i nie mam pojęcia jak się wtedy dogadywali gracze,dla mnie istotne było jak grają i jak się nasi goście bawili a bawili się super.Dlatego nie rozumiem po co ta cała szopka z ubliżaniami i wypominaniem jeden drugiemu wszystkiego.Szanuje p Michała za profesjonalne podejście do klienta,i oprawę muzyczną do której nie miałam żadnych zastrzeżeń,o cokolwiek w trakcie wesela prosiliśmy zespół byli bezproblemowi i tym trzeba się kierować przy wyborze orkiestry.Z czystym sumieniem moge polecić ten zespół(i będę polecać)każdemu kto będzie szukać zespołu.
A wy panowie skończcie tą szopkę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 49

A dlaczego to gniewinianko uwłaczasz ludziom ze wsi? Cóż to za tekst "wiejskie wesele"! Wg ciebie u nas graja wiejskie kapele bo jesteśmy wieśniakami, dlatego że mieszkamy na wsi?
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przykro mi Gniewinianinie że nie podoba Ci się moja gra, o gustach się nie dyskutuje. Co do Lisewa i Lisewskiego Dworu to na mojej stronce znajdziesz pisemne podziękowania od szefa za wspaniałą oprawę muzyczną. Niestety nie wszystkim udaje się dogodzić.
Natomiast tematem tego postu nie jest Lisewo, a zespół muzyczny Revers, proponuję założyć nowy wątek na temat Lisewa, bo to świetny lokal.
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 10

Gniewinianko! przypuszczam, że jesteś żoną lub córką Mirka, Uwierz mi że ten muzyk juz nigdy nie zagra w Lisewiei! Zenada!

gniewinanko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 59

Znam pana Mirka i mogę potwierdzić, że jest abstynentem, bardzo nieładnie panie Michale oczerniać tak człowieka który swym stylem, brzmieniem i wyczuciem unowocześniał pańską wiejską kapelę. Skoro jak pan Michał napisał taki dziadek starszy od węgla nie pasował do zespołu to co w nim robił przez ponad rok ???
Nie kto inny tylko pan Michał szczycił się wszędzie nagraniami z udziałem saksofonu, podkreślał jakiego zawodowca ma w kapeli itp. Dziś temu człowiekowi zarzuca że nie umie zagrać Szła dzieweczka, pan sam się ośmiesza panie Michale i sam wystawia sobie opinię.
Ale do rzeczy temat dot. zespołu Revers, na pewno nie będzie to ten sam zespół, jednak saksofon pana Mirka to było to jajo muzyczne które dodawało dreszczyku, potrafił tak grać że aż ciarki przechodziły czy ktoś go godnie zastąpi ???? Sam zespół to przeciętna wiejska kapela, w której jak już wszystkim wiadomo tak naprawdę grają dwie osoby, trębacz i klawiszowiec, wokal p.Michała to nie jest na pewno coś czym można się zachwycać i po czym dreszcze przechodzą, jest to faktycznie wiejsko/jarmarczne śpiewanie które pasuje przede wszystkim na wiejskie wesela. Jakoś nie umiem sobie wyobrazić tej kapeli w dobrym lokalu : ) Przykład Sylwestra w Czardaszu, można poczytać wyżej (podpisuje się pod tym).
Wakal, czy granie to rzecz gustu, jednym się podoba, innym nie, o gustach się nie dyskutuje, w tym zespole największą żenadą jest dobór repertuaru. Repertuar pozbawiony światowych hitów, monotonny, tylko przeboje po polsku, generalnie sieczka i rąbanka, oraz co warto podkreślić całkowity brak wyczucia potrzeb klienta , wyczucia sytuacji i chwili. Tym jak się domyślam zajmuje się p.Michał i to jest naprawdę beznadzieja !!!
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 7

W końcu pani Agnieszko mnie udało się to co pani prubowała bezskutecznie :) Już nie musi pani korzystać z zaproszenia na koncert tego pana :)
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 8

myślę że pan Mirek ma rację pan Michał zawsze twierdził że umie grać najlepiej a wysługiwał się tylko ludzmi z jego kapel A POZATYM ILE MOICH POSTÓW nagle znikalo z forum ludzie otwórzcie oczy połowa postów to jest to samo IP. jak dla mnie to jest żalosne!!!!
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 9

Sorry że zakłuciłem święty spokój tego forum, bo z tego co tu widać nie było raczej nudno :(
Grali na moim weselu i było super........................bleble ble
A na moim grani i też było super ....................... blebleble
Nagle ktoś napisał coś istotnego i ważnego i wielkie poruszenie, odwoływanie się do moderatora, że zablokować itp........ :)
Ja sądzę że ożywiłem trochę forum, ponadto klientom należy się prawdziwa i rzetelna informacja, w tym przypadku dotyczyła lidera zespołu.Temat prubowało przede mną już kilka osób poruszyć, ale niestety posty były usuwane. Można wywnioskować, że pan Michał sam sobie swoim postępowaniem na to zasłużył, bo gdyby był feer to pewnie jeszcze długo udawałby klawiszowca :)
Panie Darku p.Michał swoje zdolności jako klawiszowiec podkreślał na tym forum, kilka postów wyżej, również na swojej stronie wystepuje jako klawiszowiec.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mirek przestań sie pogrążać i ośmieszać Blackkey napisał o dwóch osobach: twojej i Michała i to on jest dysortografem jak widać, natomiast ty masz szereg innych dysfunkcji m. in. brak czytania ze zrozumieniem. NIE!!! To nie jest forum dla zespołów muzycznych!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 45

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...