Przynajmniej dzięki moim postom pan Michał przyznał się że NIE UMIE GRAĆ , choć jeszcze kilka postów wcześniej zapraszał panią Agnieszkę na swój koncert na klawiszu :) :) Stukanie dwóch rytmów na perkusji to też jeszcze nie granie, no ale przynajmniej kłopot z głowy, perkusista bez perkusji - więc i tak nikt tego nie sprawdzi :) Warto zwrócić uwagę, na to co wspominałem wcześniej czyli zwrot " jak mnie tu smaruje" - co świadczy że Obserwator1 i Michał Revers to ta sama osoba :)
To fakt że ja wokalistą nie jestem, odnośnie mojej gry, można psłuchać na stronie :
http://www.ustniki.com.pl/oprawa-muzyczna/ oraz na występach na żywo. To mnie i trębaczowi w Reversie ludzie brawa bili, a nie panu :)
Co do grania w zespołach to ja już szukać nie muszę, bo wiele osób już od dawna dziwiło się co robię w takiej kapeli jak Revers i czekało kiedy będę wolny - całe szczęście że nie leży to w pańskich kompetencjach :)
Skąd ta zmiana powodów mojej rezygnacji ? najpierw alkohol i wiek, a teraz nagle zła współpraca? - to w końcu co pan jeszcze z tej złości wymyślisz ???