zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

proszę o opinię tego zespołu Revers, z góry dziekuję
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 131

Re: zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

TAK zgadza się to jest forum zespołów weselnych i temat dotyczył zespołu weselnego, jeśli pan krytyk tego nie zauważył, ani też celu którego dotyczyła dyskusja, natomiast zauważył błąd ortograficzny, to bardzo mi przykro :(
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 8

Po pierwsze: Zespół REVERS to firma oferująca swym klientom usługi muzyczne na wesele i inne tego rodzaju imprezy. Jest to zespół, który w tej branży jest na właściwym miejscu, wie co ma robić i do jakich celów został stworzony. Ze swoimi zadaniami radzi sobie bardzo dobrze o czym świadczą pozytywne opinie i zadowolenie tych, którzy mieli okazję skorzystać z ich usług.
Po drugie: temat na tym forum jest jasny: "zespół muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię" , a nie: "Opinie na temat muzyków z zespołu REVERS z Kębłowa"!!! Wydaje mi się, że opinie na temat tego kto na czym i jak gra są tu nie na miejscu, ponieważ wesele lub dancing to nie KONCERT! Ludzie przychodzą się dobrze bawić, a nie patrzeć i oceniać stopień zaawansowania technicznej gry członków zespołu!
Po trzecie: Sprawy zespołowe nie powinny być poruszane na forum publicznym. Jeśli szanujący się "wartościowy muzyk po 40-stce" rozstrzyga sprawy zespołowe na forum publicznym to albo nie ma honoru, albo nie jest muzykiem!
Panie Mirosławie, z całym szacunkiem dla Pana i Pańskiego talentu, z tego co wiem Zespół REVERS zawsze był składem 3 osobowym, a Pan był przyjęty jako czwarty członek zespołu i jednocześnie jest Pan pierwszą osobą, której się pozbył zespół! Jakoś wcześniej chłopaki dawali sobie świetnie radę jako trio ale z racji, że zespół się rozwija poszerzono skład o czwartego członka. Muzyk odchodzi z zespołu sam, albo zostaje z niego wyrzucony! Pana wyrzucono, więc musiało być z Panem coś nie tak!

Pozdrowienia
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 47

Z tego co ja tu widzę to jestem bardzo zaskoczony. Nie obchodzi mnie prywatne rozgrywki wewnątrz zespołu, ale nie przypominam sobie aby Michał przypisywał sobie jakieś super zdolności klawiszowe. Przyznam ze głos to ma świetny o czym się przekonałem grając wspólnie na dwóch imprezach.
http://www.contra-zespol.prv.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 61

Oł Dżizes! Obaj jesteście żałośni. Jeden na bakier z ortografią, natomiast drugi impertynent do potęgi. Po pierwsze pomyliło się komuś, że jest to forum zespołów weselnych, dziwię się, że admin jeszcze ich nie zbanował. Najpierw śmieszyły mnie wasze posty, nawet cieszyły, bo w sumie mi się jakaś tam konkurencja zmniejsza. Jednak po ostatnich dwóch dniach działalności wirtuoza saksofonów to niesmak i poruta dla całej branży muzycznej. Jedno jest pewne, osoby z przerostem ambicji jak np. Mirek w ciągu pół roku bujania w obłokach, chcą wracać z powrotem do zespołu tego samego lub mu podobnego. Tzw. joby, koncerty, sesje są tylko iluzją a jeść i opłacić rachunki trzeba, i wracają do chałtur i wesel którymi pogardzali. Pan Mirek, nie dość że popalił wszystkie mosty, chce zniszczyć doszczętnie Michała to jeszcze zaszkodził dwóm pozostałym kolegom. Myślę, że nikt przy zdrowych zmysłach nie wejdzie współpracę z taką personą. Cóż pozostaną tylko "występy" w ogródkach piwnych jako saxduet, a pewnie nie za długo saxsolo. Pozdro. Aha, właściciel warsztatu samochodowego nie musi być po samochodówce, a właściciel apteki po farmacji - tak do przemyślenia ale i tak już musztarda po obiedzie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 34

Myślę, że na tym temat można zakończyć, ponieważ cel został osiągnięty, czyli wszyscy forumowicze dowiedzieli się od samego pana Michała że prawdą było to co pisała wcześniej pani Agnieszka i to co pisałem ja, czyli że pan Michał z REVERS NIE UMIE GRAĆ !!! - i takie prawo klienta, wiedzieć z kim ma do czynienia i za co płaci !
Oczywiście każdy ma wolny wybór, jeden woli do wykonania mebli zatrudnić stolarza inny drwala :) I pomysleć, że jeszcze nie tak dawno ten pan zapraszał na swój koncert utrzymując jakie to wspaniałe kawałki umie grać :)
Tak na marginesie tych kłamstw w całym zestawie postów jest spora ilość, do tego obrażanie, groźby i wytykanie - czyli dla zainteresowanych jest to dość spora dawka informacji o liderze zespołu Revers i temu właśnie służy forum - czyli prawdzie, a nie na fikcyjnym budowaniu opinii w oparciu o same pozytywne posty znajomków :)
Pozdrawiam wszystkich.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 11

Przynajmniej dzięki moim postom pan Michał przyznał się że NIE UMIE GRAĆ , choć jeszcze kilka postów wcześniej zapraszał panią Agnieszkę na swój koncert na klawiszu :) :) Stukanie dwóch rytmów na perkusji to też jeszcze nie granie, no ale przynajmniej kłopot z głowy, perkusista bez perkusji - więc i tak nikt tego nie sprawdzi :) Warto zwrócić uwagę, na to co wspominałem wcześniej czyli zwrot " jak mnie tu smaruje" - co świadczy że Obserwator1 i Michał Revers to ta sama osoba :)
To fakt że ja wokalistą nie jestem, odnośnie mojej gry, można psłuchać na stronie : http://www.ustniki.com.pl/oprawa-muzyczna/ oraz na występach na żywo. To mnie i trębaczowi w Reversie ludzie brawa bili, a nie panu :)
Co do grania w zespołach to ja już szukać nie muszę, bo wiele osób już od dawna dziwiło się co robię w takiej kapeli jak Revers i czekało kiedy będę wolny - całe szczęście że nie leży to w pańskich kompetencjach :)
Skąd ta zmiana powodów mojej rezygnacji ? najpierw alkohol i wiek, a teraz nagle zła współpraca? - to w końcu co pan jeszcze z tej złości wymyślisz ???
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 9

OJ CHYBA SIE Pan pomylił oskarzajac mnie o wpis ja w poruwnaniu do pana zawsze sie podpisuje swoim imieniem czego nie mozna stwierdzic u Pana Mirka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 57

droga joszi dziękuje za pochlebne wypowiedzi widze ze Pan Mirek sie rozpisał biedny musiał sie strasznie spocić przy tym jak mnie tu smaruje ludzie dajcie temu człowiekowi odetchnąć przeciez tyle negatywnych postów w jego stronę może mu zaszkodzić:)))).Otóż informuje wszystkich którzy nas znają i nie tylko iż zespół REVERS nadal funkcjonuje oraz wystepuje w cztero-osobowym skladzie i napewno nikt a na pewno nie P Mirek nie jest tego wstanie zakłucic .Informuje równiez ze nie jestem klawiszowcem tylko perkusistą bo na tym instrumencie sie nałuczyłem grac i na nim wiele lat gralem klawisz sluzy mi jedynie do otwarzania pliku gotowego tz gotowych podkładów wykorzystuje je ok 30% na weselach na klawiszu nauczyłem sie tylko tego co wykorzystuje na weselach czyli paru prostych numerów tak wiec Panie Mirku ułatwie to panu zeby sie pan nie wysilal ciekawe co Pan teraz wymyśli w nastepnym poscie w zespole jestem glównie wokalista oraz prowadzącym wesele to bardzo ważne czego nie można to Panu Pszypisać ponieważ nie potrafi Pan zaspiewac prostej szła dzieweczka a i zagrac by byl problem do dzis nie nauczyl sie Pan grac takich szlagierów a gra pan tez nie od dzis bedzie Pan mial duzo czasu zeby po tylu latach rozbujac swój DUET SAX bo w innych kapelach bedzie sie ciezko przykleic po tym co Pan tu na PISAŁ .NA KONIEC strasznie nam ulżyło jak pozbylismy sie tego czlowieka wspólpraca z nim to zadna przyjemnosc przestrzegam wszystkie zespoly na Pomorzu pozdrawiam i nie do zobaczenia MICHAL REVERS
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 60

Szanowny panie, pan chyba pomylił forum z jakimś innym nie temetycznym portalem ? - bo w pańskim poście brak czegokolwiek w temcie oceny oprawy muzycznej, jak i oceny tego konkretnego zespołu. W moich postach brak jakiejkolwiek piany , nienawiści, tryskania jadem itp. jest to obiektywna i merytoryczna ocena dot. lidera zespołu Revers, która forumowiczom po prostu się należy, ponieważ budowanie wizerunku opartego na kłamstwie i oszukiwaniu jest nader NIE UCZCIWE !!!.
Pan Michał w ostatnich latach w sposób po prostu świński pozbył się wielu dobrych muzyków i osoby z branży doskonale o tym wiedzą. Polega to na prostym mechaniźmie budowania dobrego wizerunku korzystając z usług dobrych muzyków, których następnie pozbywa się i korzysta u uzyskanych za ich przyczyną profitów finansowych, następnie opinię takiego muzyka podważa, niszczy i depcze - taki sobie prymitywny, ale dotychczas skuteczny sposób.
Jednym z przykładów jest fakt posądzania mnie o nadużywanie alkoholu :) wszyscy którzy mnie znają , doskonale wiedzą że jestem abstynentem i mało że nie nadużywam alkoholu, to po prostu wogóle nie piję. Wystarczy zapytać lidera zespołu Allabama w który grałem 3-lata :) Kolejna zmiana w zespole Revers ma taki sam cel jak wyżej opisany mechanizm działania lidera i prawdopodobnie ma sznse zaowocować pozytywnie na wizerumek i poprawę wartości muzycznych, jednak cel jest jeden :) (tak jak wyżej napisałem).
Szanowny panie Michale po prostu wstydu pan nie masz z takimi umiejętnościami i takim podejściem do muzyków, oraz plotkowaniem i ośmieszaniem klientów to normalny człowiek pod ziemię by się ze wstydu zapadł, a pan bezczelnie udajesz muzyka :) Myślę że czas i uświadomieni klienci prędzej czy później poznają się na tym.
Obrażając mnie z racji wieku obraża pan wszystkich warościowych muzyków i osoby po 40-stce, BRAWO , kolejny dowód pańskiej udawanej kultury !!!
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 9

Oj! widać Panu Mirkowi piana nienawiści z gęby tryska! He he reversi poprostu wykopali Panaz zespołu- zresztą i tak do nich Pan nie pasował , taki dziadek starszy od węgla. Widać szczególnie u Pana ujadanie i tryskanie jadem. Z tego co słuchy chodzą wśrógd gości weselnych to Pan Mirek ostatnio na weselach nadużywał za duzo alkoholu? Wydaje się ,że taka zmiana w zespole wyjdzie na PLUS zespołowi. Pamiętaj Panie Mirku od alkoholu niszczą się komórki, nawet te muzyczne!
Ps. Myślę że zdziwko Pana chwyci jak juz nie długo ujrzy Pan nowego czlonka zespołu na Pana miejscu.
Pozdrawiam i zycze sukcesów w Zespole STROIKI
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 59

hejka,

polecam ten zespol zdobylma ich 3 plyty przed podjeciem decyzji z narzeczonym, jasne przedstawienie czego mozemy sie spodziewac ulatwilo nam podejcie decyzji
p.s. uwazam ze prywatne porachunki miedzy panami ie powinny miec tu miejsca
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 56

Jakie tam skakanie do gardeł ? :) Kilka słów prawdy które prędzej czy później musiały wyjść na jaw, bo w końcu ile lat można udawać grać i ślizgać się na umiejętnościach innych ? A z drugiej strony pomiatać ludźmi którzy ciężko pracowali na swoje umiejętności i sukces zespołu?
Muzyk, muzyka usznuje, bo wie ile lat pracy kosztuje nabycie umiejętności i wiedzy potrzebnej do grania, ale burak niestety pojęcia o tym nie ma, noo i szacunku również :(
Forum to dotyczy zespołów weselnych, więc forumowicze jak i potencjalni klienci mają prawo wiedziec co kupują i za co płacą, czyli w tym konkretnym przypadku płacą udawaczowi który nie wie do czego służą klawisze (szczególnie czarne). :)
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 7

Po tej wojence widać że chyba zespół się rozpadł i panowie skaczą sobie do gardeł. Na ich stronie http://www.zespol-revers.pl widać było ciąg dalszy tej zabawy, bo miała ona dzisiaj nazwę "zespół grający biesiadę i wsiową muzykę"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 43

Re: zespoł muzyczny revers zo kebłowa prosze o opinię

Ocena zaspołu, a ocena p.Michała to dwie różne sprawy i swego rodzaju precedens jak to ktoś kto nie umie zagrać "sto lat" korzysta z tego co wypracowują inni i sukcesy przypisuje sobie. Nawet wieloletnia praktyka nic tu nie pomogła skoro brak ambicji, bo przez 17 lat udawania grania mając instrument do dyspozycji to i małpę można nauczyć :) Chyba tu nikt nie ma wątpliwości ? Ucząc się choćby jeden akord na miesiąc po tylu latach można wirtuozem zostać :)
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: zespoł muzyczny revers zo kebłowa prosze o opinię

Znam ten zaspol od lat,dla mnie to bardzo dobra muzyka i po tak wieloletniej praktyce grania nie powinno się tak negatywnie oceniać tych wykonawców. Przez takie głupie gadanie nieraz można naprawdę sprawić wiele przykrości!!!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 62

Fakt pan Michał to mały bolek co do wokalu. Nie mówiąc o graniu na fortepianie pewnie palce sobie by połamał. TRAGEDIA NIE MA POJĘCIA O GRANIU.
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 10

W temacie oceny zespołu i wspaniałego głosu pana Michała pozwolę sobie przedstawić poniżej jedną z ostatnich opinii która po zabawie Sylwestrowej została zamieszczona w ksiedze gości zespołu, ale oczywiście usunięto ja natychmiast bo nie była pochlebna dla lidera zespołu:
"anna
89.69.245.138
Guestbook #1 Submitted on Sun, 1 January 2012 20:16:50 +0000
Jestem pod wielkim wrażeniem zabawy Sylwestrowej. Wspaniały zespół, muzycy , cudowny saksofonista, wspaniały trębacz, lecz niestety efekt psuje wokalista, wykonuje jarmarczne utwory, nie posiada głosu. Sytuację uratował właściciel ,, Czardasza" obdarzony wielkim , pięknie brzmiącym głosem wykonując utwory Toma Jonesa z sercem. Gratulacje!!! chłopcy z Rewersów również gratulacje!!! Dziękuję za cudowną zabawę. "
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 9

Na razie nikogo nie krytykowałem, ani nie "smarowałem tyłka", może pani ma problem ze zrozumieniem tekstu pisanego ??? Doradziłem jedynie pani Agnieszcze by skorzystała z zaproszenia pana Michała i posłuchała tego co jak sam deklaruje UMIE zagrać :)
Więc gdzie tu krytyka ????
Natomiast widzę że pani jest doskonale zorientowana i przestało się pani podobać moje brzmienie saksofonu którym dotychczas sie pani zachwycała :) - rozumiem, oczywiście nie każdemu musi się podobać, tylko skąd taka nagła zmiana? ??? :)
Jeśli ktoś umie grać to poradzi sobie w każdym zespole, zmieniając zespół co kilka lat można wiele się nauczyć, w przeciwieństwie do kogoś kto przez 17 lat nie nauczył się grać "sto lat" a chwali się że wykonuje swoją pracę doskonale to rzeczywiście ogromny dysonans.
Na koniec pozwolę sobie zauważyć pani błędy ortograficzne:
" śpiewu Michą ", "wpydrowaną rurę" :)
I tak na marginesie to zwrot "smarowanie tyłka" po pierwsze nie należy do zwrotów poprawnej polszczyzny, ale jest za to zwrotem nader często używanym przez pana Michała :)
Więc proponuję nie zaśmiecać forum prywatnymi docinkami, a skupić się jak w temacie tego postu, opinią dot. obsługi muzycznej zespołu Revers, bo to właśnie interesuje forumowiczów.
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie ładnie Panie Mirku kolegom tak tyłek smarować. Skoro Pan taki mądry to niech Pan zaśpiewa choć jedną piosenkę tak jak Pan Michał. Stokroć wolę słuchać śpiewu Michą niż Pana pierdzenie w tą wpydrowaną rurę. Pan Panie saksofonisto Mirku, który w zadnym zespole długo nie zagrzał miejsca chcąc zabłysnąć na forum swoją mądrościa i krytycyzmem najpierw idź Pan do szkoły i popraw swoją ortografie, ponieważ "usónąć" pisze się prze "u" zwykłe.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 61

Sorry :) przynajmniej śmieszniej :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?