zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

proszę o opinię tego zespołu Revers, z góry dziekuję
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 131

Re: zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

Kto to taki ten D.P?
O czym ty człowieku piszesz?
Nie rozumiesz tematu tego forum? Może Tobie potrzebny jest psychiatra? Ty masz coś wspólnego z zespołem Revers? Jeśli tak, to robisz im super opinię !!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na pewno, przynajmniej D.P. niczego i nikogo się nie obawia a szczególnie takiego wirtuoza i znawcę wszystkiego jak "ona tanczy" pod przykrywką M.M. Dysk twardy to prędzej wymień w swojej głowie w której sektory i komórki zżarł ci alkohol. Mirek ty nadal jeszcze tyle chlejesz tej wódy co kiedyś? "Ona tanczy" czy "Mirek tańczy" dla ciebie zagram na akordeonie i keyboardzie, dodatkowo zamówiłem z CAMARO24 specjalnie dla ciebie nowy styl "Ona tanczy", do którego ty zatańczysz. Dodatkowo pragnę poinformować takich ciemniaków jak ty ze STYLE same nie graja w keyboardach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

~Adaś,
nie stawiaj mnie po żadnej ze stron - juz raz o to prosiłem. Chyba, ze tak bardzo Ci zalezy?

""SYF" to skrót od nazwy choroby wenerycznej "syfilis" i w żaden sposób nie pasuje do treści forum."
Według słownika języka polskiego syf jest to "posp. brud, bałagan, nieporządek" i nie trzeba być wytrawnym humanistą żeby domyśleć się że, w tym znaczeniu uzywam tego slowa.

Podbijać sie da - trzeba pokombinować jakies pare sekund.

Reasumując... odczep sie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Panowie M.D i D.P czegoś się obawiają. Bo tylko winny sie tłumaczy. Czy zdradzicie na czym za gracie? Jak na klawiszach to zostawcie twarde dyski w domu i zobaczymy jak to będzie brzmiało. Ciekawe bardzo ciekawe. No i wtedy zatańczę jak będzie do czego. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szanowny panie , korzystanie z forum wymaga jakiegoś minimum kultury,a pan tu rzucasz oskarżenia i wyzwiska nie wiedząc w kogo tak naprawdę to trafia, ja panu nie ubliżam, ani temat też pana nie dotyczy a jedynie zespołu Revers. Proponuję byś pan sobie założył nowy temat, zaprosił na swoje koncerty itp.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na jakiej podstawie twierdzisz, że D.P nie potrafi grać. To dobry pomysł przyjechać 31.III. z kamerą i nagrać na DVD moje granie, zrobię specjalnie miejsce na ustawienie dla ciebie kamery w wygodnym miejscu. Ja natomiast chętnie nagram twój taniec "ona tańczy" do mojego rytmu. Zobaczymy kto z kogo bekę zrobi.
Pod jakim IP ukryjesz się teraz gnido internetowa? Szerokim łukiem to do tej pory wszyscy omijają M.M.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

"ona tańczy", fajnie byłoby tę komedię nagrać i wrzucić na Youtube, po co pisać opinie i głosować, niech ludzie sami zobaczą dwóch analfabetów muzycznych razem na scenie. Myślałem, że ten BLUE STAR to fajny lokal, ale jak angażują takich partaczy to trzeba omijać ten lokal szerokim łukiem. Czy to znaczy że z panem M.D reszta Reversów nie ma ochoty już pogrywać i robić z siebie idiotów ? :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

W końcu odezwała się "Baba Jaga" z Gniewina.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

No tak teraz można zobaczyć pana M.D i pana D.P w klubie BLUE STAR. Zapraszam na komedie w ich wykonaniu dnia 31.03.2013. Warto posłuchać umiejętności tych dwóch panów. Ciekawe kto komu będzie dogrywał. No chyba że M.D. będzie grał na gitarze- perkusji ewentualnie na klawiszu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

"SYF" to skrót od nazwy choroby wenerycznej "syfilis" i w żaden sposób nie pasuje do treści forum. Ilość opinii dot. zespołu jest chyba największa na całym forum dotyczącym zespołów weselnych i kto mądry to dowie się to czego chce, rybakowi chodzi chyba, lub na pewno o opinie pozytywne których faktycznie jest nie wiele, a te co są, należą do członków zespołu. Głosowanie na zasadzie podbijania łapek z racji ustawień forum nie jest możliwe przez jedną osobę,
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mianem 'syf' nazywam wypowiedzi tego typu jak Twoja (Karamba) - a co to oznacza już wyjaśniłem wcześniej. Syf dla kogo? Dla ludzi poszukujących obiektywnych opini.

"Skoro twierdzisz,że wszyscy mamy tu coś nie tak pod sufitem, to przede wszystkim odnosi się to do członków zespołu, bo ich postów jest najwięcej."
Nie poprawiaj mojej wypowiedzi. Wszyscy oznacza ze wszyscy, łącznie ze mną bo czytam i odpisuje na ten syf.

PS: I jak też pisałem wcześniej - wyśmienicie "ktoś" podbija łapki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

A cóż to się stało że nasz dyżurny pseudozespołożerca nabrał wody w usta? Czyżby powodem tego spektakularnego umilknięcia (pomimo że kciuki w dół jednak chodzą jak burza) była moja proźba? "Nie lękaj się" Mirosławie! Daj upust emocjom i skieruja go na inne pseudozespoły, gdzie dwóch kolesi trzyma wiosła a wokalistka naciska urządzenie typu play-stop-board. A wsztystko to na jednej stronie i to razy osiem! Toż to łatwizna, a ile uciechy ze zdemaskowania udawaczy i to zdecydowanie na większą skalą niż tak krytykowany przez ciebie Revers. Bądź konsekwentny w swych poglądach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Oczywiście Pan Mirek teraz nie odpowie ponieważ wraca aurarem jako kierowca Firmy ATS z Austrii. Wróci do Gniewina to podszyje się pod jakiego mniej inteligentnego internautę , (który nie ma zabezpieczonego routera w bloku na ulicy Nowej), i bezczelnie wykorzysta okazję aby napisać bzdurę na Rewersów lub teraz Darek_p14.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16

Natomiast Karamba to jest szpieg z krainy deszczowców o pseudonimie Mirek, który dostał zasięg Wi Fi w którymś z Austriackich hotelów.To co robisz Mirek kompromitacja i żenada. Rób tak dalej a ciekawy jestem happy endu.
Darek, który wg.ciebie gra na Play i Stop
Ps. Opisz to szerzej na czym ta gra polega.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

Jaki syf kolego ????
Jest ponad 180 postów w tym temacie, a Ty niczego nie możesz się dowiedzieć ? Co chciałbyś jeszcze wiedzieć oprócz tego że:
1.W zespole jest trzech muzyków i jeden partacz który psuje cały efekt swoim krowim beczeniem i kiczowatym repertuarem.
2.Szef kapeli to plotkarz zalatujący potem na odległość.
3.Ogólnie kapela nie ma czym zachwycić, należy raczej do dolnej półki, czyli poziom wiejski z przed 20-lat.
4.Sami sobie wystawiają pozytywne opinie, szczególnie mocno w tym temacie pracuje szefunio-grubasek :)

Skoro twierdzisz,że wszyscy mamy tu coś nie tak pod sufitem, to przede wszystkim odnosi się to do członków zespołu, bo ich postów jest najwięcej.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co za syf, niczego się nie można dowiedzieć na tym forum. Do obu stron - wszyscy macie coś nie tak pod sufitem ! ! !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16

Jeszcze jedno panie M.D. Jest coś takiego jak ANTYPERSPIRANT warto go stosować na weselach. Szczególnie latem.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fakt jest jeden "SZEF" pan M. D. To ściemniacz i fajtłapa która zgrywa durnia na scenie naciskając na fajnym klawiszu, klawisze jakie popadną no i jeden opanował i zna jego znaczenie PLAY. Pan M.D. ma szczęście że reszta zespołu ma pojęcie o graniu i to całkiem na niezłym poziomie. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gdybym chciał wyrobic sobie w miare obiektywna opinię o zespole - zgodnie z zasada ograniczonego zaufania, czy mogę prosić o konkretne przyklady na to co piszesz - czyli np. linki do konkretnych wypowiedzi?

Kontra z tego co sie orientuje to zespol, czyli tez konkurencja. Więc w imieniu swoim oraz prawdopodobnie chociaż paru internautów którzy również nie stoja po zadnej ze stron - proszę o informacje poparte faktami. W tej chwili wiekszosc to wypowiedzi pokroju "Faktu" gdzie sprzedaje sie informacje, z nadzieją że czytelnik "łyknie informację".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie wiem czy nasz Mirek zauważył bo było w innym wątku
"Drogi panie Mirku, mój mentorze, pożeraczu nieuczciwych zespołów, wstawiających kit z podkładu miast własnych umiejętności, oszukujących przy tym jakoby oni to zaprawdę grali - mam do Pana ogromną prośbę. I mam nadzieję, Ba! Jestem nawet pewien tego, iż z Pańskim ogromnym doświadczeniem, szczególnie wynikającym z dotychczasowych podsumowań zespołu Revers i zdemaskowania jego szefa, dokona pan równie trafnej ekspertyzy na kolejnym przykładzie (bo na temat rzeczonego wiemy już chyba wszystko i po za tym trochę zawiało nudą).
Zwracam się więc do Pana "nosa" tudzież "ucha" muzycznego i proszę aby Pan teraz dla odmiany odniósł się do zespołów ze strony
http://www.centrumzespolow.pl
Liczę na Pana profesjonalną i obiektywną ocenę. Myślę że nie sprawi to większego problemu, gdyż wystarczy wziąć na wokandę pierwszy lepszy z nich, bo większość kolejnych sprawia wrażenie niemal bitych przez kalkę, co zaoszczędzi pana cennego czasu. Natomiast my będziemy mogli w pełni podziwiać pański demaskatorski kunszt. Pozdrawiam serdecznie i niecierpliwie oczekuję Pańskiej weryfikacji w/w grup."
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??