Nie wiem czy nasz Mirek zauważył bo było w innym wątku
"Drogi panie Mirku, mój mentorze, pożeraczu nieuczciwych zespołów, wstawiających kit z podkładu miast własnych umiejętności, oszukujących przy tym jakoby oni to zaprawdę grali - mam do Pana ogromną prośbę. I mam nadzieję, Ba! Jestem nawet pewien tego, iż z Pańskim ogromnym doświadczeniem, szczególnie wynikającym z dotychczasowych podsumowań zespołu Revers i zdemaskowania jego szefa, dokona pan równie trafnej ekspertyzy na kolejnym przykładzie (bo na temat rzeczonego wiemy już chyba wszystko i po za tym trochę zawiało nudą).
Zwracam się więc do Pana "nosa" tudzież "ucha" muzycznego i proszę aby Pan teraz dla odmiany odniósł się do zespołów ze strony
http://www.centrumzespolow.pl
Liczę na Pana profesjonalną i obiektywną ocenę. Myślę że nie sprawi to większego problemu, gdyż wystarczy wziąć na wokandę pierwszy lepszy z nich, bo większość kolejnych sprawia wrażenie niemal bitych przez kalkę, co zaoszczędzi pana cennego czasu. Natomiast my będziemy mogli w pełni podziwiać pański demaskatorski kunszt. Pozdrawiam serdecznie i niecierpliwie oczekuję Pańskiej weryfikacji w/w grup."