zgubiona torba

Zwracam się do państwa z ogromną prośbą!
A mianowicie dzisiaj wracając do domu z szkoły niosłam ze sobą białą szmacianą torbę z logiem centrum handlowego Osowa, W drodze do domu z znajomymi przechodziliśmy prze plac zabaw przy ulicy Księżycowej, zatrzymaliśmy się tam aby chwile porozmawiać, a po jakimś czasie rozeszliśmy się w swoje strony. Przez cały czas szłam ul. Księżycową aż doszłam do ul. Pszennej, gdzie zorientowałam się że torby nie ma :( wróciłam się aby sprawdzić czy może nie zostwiłam jej na placu, jednak nie było po niej śladu. W torbie miałam bardzo ważny strój meczowy z koszulką z nazwiskiem z tyłu: sieroń oraz buty do biegania firmy Nike, jeśli ktoś może widział torbę albo może zabrał do domu to proszę o wiadomość w komentarzu, ponieważ te rzeczy są dla mnie bardzo ważne a raczej mało wartościowe dla kogoś innego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zgubiona torba

Dobrze, że głowy nie zgubiłaś
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 25

Po co zaraz ten głupi komentarz
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masakra brak słów na niektórych ludzi po co ci ten komentarz? Pamiętaj że Ty też coś możesz zgubić
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też się cieszę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dajcie mu spokój, upośledzony chlopina jest i mu się nudzi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...