Naszym destylatom towarzyszyć będą sery wyselekcjonowanie przez Gieno Mientkiewicza. Sam mawia o sobie "SERebryta". Miłośnicy kulinariów znają go m.in z programu " Przez Dziurkę od Sera", który prowadził w kanale Kuchnia. Gdy z kalendarza wyrwiemy ostatnią kartkę wskazującą listopad, oznaczać to będzie, że do premiery naszej pierwszej okowity z beczki zostały już tylko dni. Chcemy Wam umilić okres wyczekiwania i w tym celu zapraszamy Was na degustację sześciu naszych okowit.
Spróbujemy:Okowita Podole Wielkie Pszenica 2022 43 %
Okowita Podole Wielkie Żyto 2022 43%
Okowita Podole Wielkie Ziemniak Taurus 2021 Edycja Specjalna 43%
Okowita Podole Wielkie Pszenica 3YO EX Tokaj Cask 60,1%
Okowita Podole Wielkie Żyto 3YO EX Tokaj Cask 54,3%
Okowita Podole Wielkie Ziemniak EX Tokaj Cask 58,3%
Naszym destylatom towarzyszyć będą sery wyselekcjonowanie przez Gieno Mientkiewicza. Sam mawia o sobie SERebryta. Miłośnicy kulinariów znają go m.in z programu Przez Dziurkę od Sera, który prowadził w kanale Kuchnia. Kucharz z wykształcenia, smakosz z wyboru. Serowy ekspert. Autor określenia sery zagrodowe, które sam zdefiniował i wytrwale promuje. Szkoli, realizuje serowe warsztaty i degustacje. Współtworzył Festiwale Smaku w Grucznie i Sandomierzu. Zagorzały smakosz i sybaryta. Nie umie tańczyć ale tańczy. Dacie się zaprosić do tego serowo- okowitowego tańca?
Impreza jest przeznaczona dla osób pełnoletnich.Ilość miejsc jest ograniczona, dlatego zachęcamy do wcześniejszej rezerwacji: dzwoniąc pod numer +48 730 850 066 (Łukasz) lub odwiedzając nas osobiście na Chlebnickiej 37/38