stat
Impreza już się odbyła

Chef's Collective - Biały Królik

Chef's Collective to nowa inicjatywa czterech utalentowanych szefów kuchni: Rafała Wałęsy(Sztuczka Bistro), Jacka Koprowskiego (Fino), Pawła Dołżonka (1906 Gourmet) i Rafała Koziorzemskiego (Biały Królik).

Podczas czterech kolacji, zaplanowanych za każdym razem w innej restauracji, wspomniani kucharze wspólnie przygotują specjalne menu - zawsze w klimacie danego miejsca i w związku z jego historią.

I tak Collective zabierze nas w kulinarną podróż po starym gdańskim porcie, francuskim bistro i międzywojennym Sopocie, hyc do krainy czarów, by zakończyć w mieszczańskim klimacie szlacheckiego dworu.

O dobór trunków zadba Paweł Zduniak, a całość utrwali na zdjęciach Joanna Ogórek.

"GDYŃSKIE MAD TEA PARTY" to nazwa III kolacji cyklu Chef's Collective w Białym Króliku. To połączenie Alicji w Krainie Czarów i nowatorskiej kuchni z niepowtarzalnymi, kontrowersyjnymi połączeniami smaku.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    215-304 zł
  • Kontakt
    58 351-03-30
kolacja: 215 zł / os.
dobór alkoholi: 89 zł / os.

Rezerwacje: restauracja@bialy-krolik.pl , +48 58 351 03 30

Przeczytaj także