stat
Wydarzenie już się odbyło

Zapraszamy na biznesowe spotkanie w ramach platformy Made Restaurant, podczas którego w gronie najprężniej działających lokalnych praktyków zaprezentujemy metody, które pozwolą być 3 kroki przed w biznesie gastronomicznym.

lis 14-16

czwartek - sobota, g. 14:00

Wstęp wolny
mar 15

sobota, g. 10:15

Trójmiasto, Online
bilety 15 zł
W obszarze szeroko pojętego zarządzania restauracją zejdziemy do poziomu detalu, aby sprawdzić, gdzie leży źródło sukcesu finansowego. Podzielimy się danymi, faktami, wyliczeniami i dobrymi praktykami w gronie tych, którzy odnoszą sukcesy w polsce północnej. Podejmujemy również najtrudniejsze tematy. W tym roku realizujemy kampanię informacyjną do usług i skupiamy się na problemach ze statusem zawodu kelnera. Czytaj więcej madetalks.Pl

program:

od 09:00 rejestracja uczestników

09:20 - 09:30 Powitanie, wprowadzenie w tematykę
Agnieszka Małkiewicz & Katarzyna Derdzińska, MADE

09:30 - 09:50 Pasja a praca. W poszukiwaniu motywacji do działania
inspiracja
Tomasz Habdas, W szczytowej formie

09:50 - 10:45 Nowa generacja kelnerów. Jak zmotywować i zatrzymać najlepszego kelnera?
debata
Agnieszka Małkiewicz & Katarzyna Derdzińska, MADE
Grzegorz Labuda, Szafarnia 10
Łukasz Dmochowski, Ewa Zaprasza
Damian Godek, Rada Miasta
Gaweł Czajka, Cały Gaweł
Grzegorz Wejer, Winne Pola

10:45 - 11:00 Obalamy mity o tym, jak skutecznie sprzedawać w restauracji
prelekcja
Grzegorz Wejer, Winne Pola

11:00 - 11:30 Networking w praktyce
nowe znajomości, kontakty biznesowe, integracja

11:30 - 12:00 Od marzenia do realnego biznesu. Cienka czerwona linia w zarządzaniu restauracją. Jak ją przekroczyć?
prelekcja i case study
Katarzyna Derdzińska, MADE Progress

12:00 - 12:30 Finanse - optymalizacja zarządzania kosztami
prelekcja
Katarzyna Derdzińska & Tomasz Habdas, MADE Progress

12:30 - 13:15 Inwestycja czy oszczędzanie - którą drogę i na jakim etapie wybrać, by osiągnąć lub zwiększać zyski
debata
Eryk Jóźwiak, Wintherhalter
Mariusz Zawadzki, m.in. Tapas de Rucola, Grono di Rucola, Mondo di Vinegre
Rafał Wałęsa, Sztuczka
Piotr Wałęsa, Sztuczka

więcej nazwisk wkrótce

13:15 - 14:15 Lunch i networking w praktyce
Przemysław Woźny, szef kuchni GåRD Nordic Kitchen
w hotelu Courtyard by Marriott

14:15 - 14:45 Różnice kulturowe, a systemy rekrutacji i motywacji pracowników
dyskusja
Willy Solvang - ekspert z Norwegii, GÅRD Taste Scandinavian
Przemysław Woźny, GåRD Nordic Kitchen, hotel Courtyard by Marriott

14:45 - 15:15 Rynek pracy w gastronomii - trendy i zagrożenia
prelekcja
Ekaterina Starodubtseva - ekspert z Rosji, Creative search

15:15 - 15:45 Ze świata do Polski. Nadchodzące trendy w gastronomii - śledź uważnie i bądź 3 kroki przed
prelekcja
Hanna Wencka, Aviko

15:45 - 16:05 CSR w gastronomii
prelekcja
Katia Roman-Trzaska, Samodzielność od kuchni
Rafał Niewiarowski, Dym na wodzie

16:05 - 16:35 Storytelling w gastronomii - od pomysłu do realizacji, od kreacji do budżetu
prelekcja
Agnieszka Małkiewicz, MADE Restaurant

16:35 - 16:50 Made Travel by Liebherr - wizyty studyjne restauratorów. Czy fine dining w Polsce ma biznesowy sens? Relacja z wizyty studyjnej w restauracji Senses'
prelekcja
Ewa Malika Szyc Juchnowicz, Restauracja Malika, Machina Eats&Beats
Aleksandra Batko, AGED

16:50 - 17:20 Networking w praktyce
nowe znajomości, kontakty biznesowe, integracja

17:20 - 17:50 Sport, influencerzy i emocje w budowaniu marki restauracyjnej Bobby Burger
case study
Maciej Sobolewski, Bobby Burger

17:50 - 18:20 Siła influencer marketingu - jak tanio, uczciwie i skutecznie promować restaurację?
dyskusja/dobre praktyki
Agnieszka Haponiuk, Trójmiasto.pl
Bartosz Filipowicz, Falla
Ewelina Potocka, Radio Gdańsk
Klaudia Sroczyńska, Dusiowa Kuchnia

18:20 -18:30 Podsumowanie i zakończenie spotkania

uwaga! Organizatorzy zastrzegają sobie drobne zmiany w programie, które wynikną z przyczyn od nich niezależnych.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    430 zł
  • Przedsprzedaż
    250-350 zł
do 18.10 - 250 zł +VAT
19.10-08.11 - 300 zł +VAT
09.11-22.11 - 350 zł +VAT
od 23.11 - 430 zł +VAT

Rejestracja na stronie: https://maderestaurant.pl/konferencja-gastronomiczna-gdynia/

Archiwalne edycje imprezy