Kolejny rok z rzędu Leśny Dwór w Sulęczynie stanie się sceną dla kreatywnych Szefów Kuchni, którzy czerpać będą inspiracje z najwspanialszego możliwego tematu: darów polskich lasów Znakomici Szefowie Kuchni, wspaniałe okoliczności przyrody i absolutnie wyjątkowe dania zainspirowane właśnie okalającą nas naturą. Czy może być coś bardziej ekscytującego? Zapraszamy na trzecią już odsłonę kolacji degustacyjnej Między Lasami! Kolacja degustacyjna Między Lasami odbędzie się w Leśnym Dworze w Sulęczynie, 11.01.2024 r. o godzinie 18:00.
Każde z 8 genialnych dań bazować będzie na składnikach, które można znaleźć w lesie. Na Państwa talerze trafi zarówno leśna fauna, jak i flora. We wspaniałych (a może i zaskakujących!) połączeniach, o których długo nie zapomnicie.
Wzorem poprzednich lat do udziału w wydarzeniu zaprosiliśmy utalentowanych i uznanych Szefów Kuchni. W sulęczyńskiej kuchni pojawi się aż 9 osób, które wyprawią Państwa kubki smakowe w podróż po polskim lesie.
- Paweł Wątor z
ELIKSIR Restaurant & Cocktailbar,- Krzysztof Konieczny z restauracji
Neon Gdynia,- Bartosz Peter
Poland National Culinary Team, Culinary Institut Transgourmet Warsaw,- Maciej Hippler z restauracji
Las i Woda w Hotel Notera SPA,- Marek Brunka z restauracji
Las i Woda w Hotel Notera SPA,- Marcin Popielarz Chef Patron restauracji
Biôłi Trus i
Hewelke Restaurant & Bakery, twórca sukcesu restauracji
Biały Królik,
- Karol Nagórski z
Hewelke Restaurant & Bakery,
- Błażej Szczepański z restauracji
Biôłi Trus,
- Oraz Szef Kuchni w Restauracji
Biôłi Trus Karol Kamiński.
W cenie kolacji otrzymują Państwo wodę gazowaną i niegazowaną.
Pozostałe napoje i alkohole dodatkowo płatne.