stat

Kolejny rok z rzędu Leśny Dwór w Sulęczynie stanie się sceną dla kreatywnych Szefów Kuchni, którzy czerpać będą inspiracje z najwspanialszego możliwego tematu: darów polskich lasów Znakomici Szefowie Kuchni, wspaniałe okoliczności przyrody i absolutnie wyjątkowe dania zainspirowane właśnie okalającą nas naturą. Czy może być coś bardziej ekscytującego? Zapraszamy na trzecią już odsłonę kolacji degustacyjnej Między Lasami! Kolacja degustacyjna Między Lasami odbędzie się w Leśnym Dworze w Sulęczynie, 11.01.2024 r. o godzinie 18:00.

Każde z 8 genialnych dań bazować będzie na składnikach, które można znaleźć w lesie. Na Państwa talerze trafi zarówno leśna fauna, jak i flora. We wspaniałych (a może i zaskakujących!) połączeniach, o których długo nie zapomnicie.

Wzorem poprzednich lat do udziału w wydarzeniu zaprosiliśmy utalentowanych i uznanych Szefów Kuchni. W sulęczyńskiej kuchni pojawi się aż 9 osób, które wyprawią Państwa kubki smakowe w podróż po polskim lesie.

- Paweł Wątor z ELIKSIR Restaurant & Cocktailbar,
- Krzysztof Konieczny z restauracji Neon Gdynia,
- Bartosz Peter  Poland National Culinary Team, Culinary Institut Transgourmet Warsaw,
- Maciej Hippler z restauracji Las i Woda w Hotel Notera SPA,
- Marek Brunka  z restauracji Las i Woda w Hotel Notera SPA,
- Marcin Popielarz  Chef Patron restauracji Biôłi Trus i Hewelke Restaurant & Bakery, twórca sukcesu restauracji Biały Królik,
- Karol Nagórski z Hewelke Restaurant & Bakery,
- Błażej Szczepański z restauracji Biôłi Trus,
- Oraz Szef Kuchni w Restauracji Biôłi Trus  Karol Kamiński.

W cenie kolacji otrzymują Państwo wodę gazowaną i niegazowaną.
Pozostałe napoje i alkohole dodatkowo płatne.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    240 zł
Kup bilety online!

Cena: 240 zł/os.
lut 11

wtorek, g. 18:00

bilety 440 zł