Nasz klub daje unikalną możliwość oglądania największego pokazu sztucznych ogni nad morzem z przeszklonych wnętrz lokalu lub bezpośrednio z tarasu wychodzącego na sopocką plażę.
Przez cały wieczór bawić się będziemy na dwóch parkietach przy największych przebojach muzycznych świata prezentowanych 100% na żywo przez 5 osobowy zespół muzyczny D- Star (I parkiet) oraz Djów (II parkiet - sala klubowa).
Proponujemy Państwu do wyboru 4 sale i 2 parkiety taneczne: •Sala Koncertowa- pierwszy parkiet - ZESPÓŁ MUZYCZNY -D-STAR / COVERY NA ŻYWO •Sala Restauracyjna •Sala Klubowa - drugi parkiet- ZABAWĘ TANECZNĄ POPROWADZĄ DJ-eje. •Antresola VIP
1. Sala Koncertowa - karnet w cenie 245 PLN od osoby obejmuje: wstęp, miejsce siedzące, bufet, 0,5 l wódki lub karafka wina białego lub czerwonego/ na parę Oferujemy Państwu przestronną elegancką salę z pięknie przystrojonymi stolikami w stylu Nowego Jorku dawnych lat z parkietem tanecznym i widokiem na Zatokę Gdańską. Oprawę muzyczną zapewni zespół D-STAR. Zabawa taneczna przy największych coverowych przebojach w gwiazdorskim wykonaniu.
promocja- przy rezerwacji powyżej 10 osób - 15% rabatu
2. Sala Restauracyjna - karnet w cenie 245 PLN od osoby obejmuje: wstęp, miejsce siedzące, bufet, 0,5 l wódki lub karafka wina białego lub czerwonego/ na parę
Oferujemy Państwu eleganckie i romantyczne wnętrze idealne na noworoczną kolację z pięknym widokiem na Zatokę Gdańską i sopockie molo.
promocja- przy rezerwacji powyżej 10 osób - 15% rabatu
4. Antresola VIP - karnet w cenie 245 PLN od osoby obejmuje: wstęp, miejsce siedzące, bufet, 0,5 l wódki lub karafka wina białego lub czerwonego/ na parę
To propozycja dla osób ceniących komfortową, ekskluzywną i nowoczesną przestrzeń.
promocja- przy rezerwacji powyżej 10 osób - 15% rabatu
5. Wejściówka: 50 PLN od osoby. Oba parkiety dostępne będą dla wszystkich gości.
Menu Sylwestrowe: Cena 95 PLN od osoby
Atrakcja wieczoru: serwowana szynka podkomorzego pieczona w całości w świeżych ziołach. Po północy - na gorąco Boeuf strogonow.
Dania na gorąco w formie bufetu szwedzkiego: ------------------------------------------------------------------------Zupy: -Bulion z pieczonej kaczki z tymiankiem i łazankami -Krem chrzanowy z pieczonym bekonem ------------------------------------------------------------------------II Dania: - Filety z soli podane z cytrusami - Zrazy wieprzowe z grzybami - Risotto z kurczakiem i świeżym szpinakiem - Makaron penne z pomidorami i pesto oprószone tartym parmezanem - Pieczone ziemniaki z czosnkiem i tymiankiem -Warzywa gotowane na parze
Dodatki: sos curry sos koktajlowy
Przystawki zimne: - terina z ryb morskich - schab pieczony z brzoskwinią - pasztet staropolski drobiowy podany z sosem chrzanowo-żurawinowym - rosbef pieczony podany ze szparagami - tartinki o 3 smakach (z szynką, serem pleśniowym, łososiem z kawiorem) - sałata z grillowanym kurczakiem i grzankami - kolorowy mix sałat z tuńczykiem i parmezanem - pieczywo - sosy - ogórki kiszone - smalec Desery: -panna cotta z sosami -sernik wiedeński -waniliowo choinkowy krem brulee z owocami
Osoby, które wykupią catering do imiennego zaproszenia otrzymają przy wejściu specjalną opaskę upoważniającą do wejścia na strefę cateringu (sala restauracyjna na parterze).
W celu dokonania rezerwacji oraz pozyskania informacji dotyczących szczegółów naszego Sylwestra oraz rezerwacji i opłat prosimy o kontakt: •telefoniczny: 601 208 435 lub mailowy: biuro@scenaklub.pl Proponujemy Państwu największą zabawę sylwestrową w Trójmieście! TOAST NOWOROCZNY WINEM MUSUJĄCYM BEZ OGRANICZEŃ