stat

Warsztaty kulinarne | Azja| Nastolatki 12-17 lat

Podczas warsztatów pozwalamy uwolnić wyobraźnię i zdradzamy nowe sekrety kulinarne. Warsztaty są skierowane dla nastolatków w wieku 12-17 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.

Prowadzący: Kamil Sadkowski
Czas trwania: 2,5 h

Przygotujemy

  • tajska zimna herbata

  • letnie spring rolls z warzywami i krewetkami z limonkowym sosem

  • zupa z mango z grillowaną krewetką i kolendrą

  • sałatka z pędów bambusa i kiełkami  z dressingiem chili

  • gotowany kurczak w mleku kokosowym z galangalem i plantanem

  • pierożki gotowane na parze z wieprzowiną i dressingiem

  • pieczona kaczka z warzywami i słodko-ostrym sosem

  • zapiekany ryż z mango w liściu bananowca z domowymi lodami z marakują


-> podczas warsztatów pracujemy w niewielkich grupach, są jednak potrawy, które nie wymagają tak wiele czasu i przygotujemy je indywidualnie.
-> przeprowadzamy konkurs wiedzy kulinarnej z nagrodami
 
cze 24

poniedziałek, g. 11:30

Gdynia,
bilety 200 zł
lip 24

środa, g. 18:00

bilety 480 zł