stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów pozwalamy uwolnić wyobraźnie i zdradzamy nowe sekrety kulinarne. Warsztaty są skierowane dla nastolatków w wieku 12-17 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.

lis 19

środa, g. 18:00

bilety 460 zł
gru 13

sobota, g. 11:00

Gdynia,
bilety 550 zł
Prowadzący: Kamil Sadkowski

Przygotujemy
> wegetariańskie krokiety z bulguru i szpinaku z melasą z granatu
> klopsiki z jagnięciny z dipem z bakłażana i sera
> pieczony łosoś z sosem pomarańczowym z pistacjami
> domowe pieczywo z sezamem i koprem
> hummus (pasta z ciecierzycy)
> falafel (smażone kulki z ciecierzycy z sosem z pasty sezamowej)
> naleśniki z pistacjami i sosem

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.