stat

Podczas tego spotkania nauczycie się,  jak połączyć wielkanocne tradycje z nowoczesnym podejściem do gotowania. Wspólnie odkryjemy, jak bawić się smakiem, teksturą i sezonowymi produktami, tworząc menu, które zachwyci nie tylko smakiem, ale i prezentacją. Dacie się zainspirować, otwórzcie się na nowe kulinarne doświadczenia i sprawcie, aby tegoroczna Wielkanoc była wyjątkowa nie tylko w sercu, ale i na talerzu.

Przygotujemy:

  • steki z szynki glazurowane w syropie klonowym i gochujang

  • żołądki drobiowe z kluskami i sosem z kwaśniej śmietany

  • skoki królika z grzybami i topinamburem

  • biała kiełbasa pieczona  z papryką piquillo i sosem romesco

  • roladki z kurczaka z szałwią i papryką sauté

  • baranek Wielkanocny (barania z wielkanocnym zielonym sosem mole)

  • tarta cytrynowa z bezą z yuzu