stat
Impreza już się odbyła

Zapraszamy na warsztaty kulinarne, podczas których przeniesiemy się do słonecznej Italii i odkryjemy tajemnice przygotowywania antipasti włoskich przystawek, które są nieodłącznym początkiem każdego włoskiego posiłku. To kulinarna podróż pełna kolorów, aromatów i autentycznych smaków.

sty 25

sobota, g. 15:00

bilety 229 zł
Prowadzenie: Claudia Filippi-Chodorowska

Przygotujemy:
> grillowane cukinie z sosem z oliwek i pomidorów
> grillowane bakłażany na ostro
> carpaccio z łososia i halibuta z rozmarynem, szałwią i oregano
> frittata 4 pory roku
> marynowane krewetki z aromatyczną sałatką z kuskusem
> sałatka z ośmiornicy

->podczas warsztatów pracujemy indywidualnie.
-> po zakończonym gotowaniu, posiłki są pakowane w ekologiczne opakowania na wynos.