Opinie (153) ponad 10 zablokowanych

Wszystkie opinie

  • (4)

    Burgery pod 30 zł - grubo :-)

    • 125 8

    • To se zrób sam w chacie frustracie biedny i będziesz miał za 10zl (1)

      • 9 54

      • Bogaty będziesz wtedy gdy poznasz wartość pieniędzy.

        • 48 5

    • (1)

      normalna cena. w whisky on the rock są moje ulubione a tam cena startuje od 40. wszystko rozbija się o składniki, można kupić dmuchane mięso za piątaka z biedry a można i soczyste nie szprycowane za 10x więcej. zjesz to zobaczysz różnicę

      • 6 28

      • Ale jak mawiają: "skąd wiesz co jesz?". Dzisiejszy świat, to fikcja. Co do cen, się nie wypowiem. Nie każdy musi jeździć Mercedesem, nie każdy chce Fiacikiem. Masz gruby portfel, to ci nie ubędzie po burgerze. Ja mam cienki, to zadowalam się kaszą.

        • 20 0

  • Wegetariański burger to oksymoron. (4)

    Niestety Parlament Europejski nie poparł wymuszenia właściwego nazewnictwa na produktach pochodzenia roślinnego. Jak mam ochotę na jakiegoś falafela to wiem, że jest wykonany z ciecierzycy czy bobu. Z drugiej strony pozwalają nazwać smażonego kalafiora stekiem...

    • 51 15

    • (1)

      Polędwica z łososia.

      • 18 0

      • Golonka z indyka

        • 3 1

    • szynka z kurczaka

      • 20 0

    • Burger to też w zasadzie nieprawidłowe słowo. Jedyne prawidłowe to hamburger, bez żadnych cheeseburgerów i podobnych.

      • 4 2

  • Ło matko... (4)

    Za bułkę z warzywami 30 zł.Nie no bez jaj...

    • 86 8

    • Gastronomia walczy z koronawirusem

      • 12 2

    • Alez skad, za bulke z warzywami i kotletem placisz dyche (czy ile tam koszt wytworzenia wynosi). Reszta jest za serwis. (1)

      • 1 1

      • Jedyny problem, żeby ceny szły w parze z jakością. A niestety ceny często idą w parze z modą i trendami. Lokale startują z rzetelnymi produktami, ale zjadają je koszty, więc szukają zamienników w towarze i obsłudze, a cena pozostaje albo jak rozkręca ogólnoświatowy trend, to jeszcze cena podskakuje. Np. jak moda na eko i vege.

        • 4 0

    • Bez jaj - 25zł

      • 0 0

  • Za dobrego burgera warto wydać nawet 100 zł (16)

    • 8 118

    • (2)

      Dwieście

      • 30 0

      • Oczywiście! Ilu by było takich amatorów? Po tygodniu zamówiłbyś stare mięso za stówę. Dobry żart. Też dałem się wkręcić.

        • 3 0

      • Dularów

        • 0 0

    • (2)

      Mistrzowie trzysta

      • 34 0

      • 150 (1)

        za dobrego

        • 15 0

        • za dobrego to można i sasina zapłacić

          • 7 0

    • Najpierw napilbym się herbatki. Herbatki z cukrem bez cutrynki (4)

      Tak proszę pana, dzień dobry proszę pana.
      Burger za 200 zł, 300zl też może być i 500 proszę pana się znajdzie.
      Dziękuję bardzo, całuję roczki, oczywiście proszę pana.

      • 21 1

      • (1)

        ale to nie do mnie tak, do mnie nie...:) a sos ma być gęsty... jak sok z ...

        • 5 2

        • Pewnie, ze elegancki Burger, ale nie podoba mi się... i będzie miał kłopoty, już ma

          • 1 0

      • Depresja

        Wszyscy maja depresje,to i ona ma

        • 1 0

      • Tez pijesz!

        • 1 0

    • Bez kozery powiem pińcet

      • 5 0

    • No to ile za tego burgera?

      Pińcet złoty piękny kawalerze...

      • 4 0

    • pincet plus za 1 burgera..

      • 3 0

    • Ja za 100 zł wole 2 kilogramy krewetek

      • 0 5

    • Za 100 to nie zjesz dobrego.

      Dobry hamburger powinien kosztowac 500 zl

      • 2 0

  • (2)

    Nie ma czegos takiego jak burger wege. To moze byc jedynie produkt burgeropodobny.

    • 68 10

    • bardzo się mylisz

      nie ma hamburgera, ale burger jak najbardziej :) Polecam doczytać zamiast się mądrzyć

      • 6 16

    • No i ch.

      • 1 0

  • A gdzie oranżeria?? (1)

    Zapomniała Pani o tym ulubionym miejscu????

    • 8 12

    • Nikt nie zapomniał. Właśnie najlepsze lokale są zawsze pod artykułami o rankingach. Wpisują się też tu i właściciela, ale mniejsza z tym. Zawsze to tu, poniżej możesz się dowiedzieć o fajnych miejscach.

      • 0 0

  • Ja bym się tylko przyczepił do chrupiącej bułki maślanej (1)

    Serio chrupiąca? Maślana?

    • 72 1

    • Jak poleży z tydzień to czemu nie

      • 19 0

  • Ja sam w domu robie lepsze (4)

    cena produktow to:
    * 50 pln kg mielonej wołowiny
    * 6 bułek ok 6pln
    * wazywa sosy to nie licze
    wychodzi burger 180gram za 10pln około.

    DO tego cena lokalu , zusy, podatki, vat, licencje sanepidu, pesja kucharza i dostawcy + gruba marza dla big bossa na fure za 300tys i wychodzi całość:
    45pln za burgera!

    • 38 25

    • Sam

      jesteś ważywo

      • 8 1

    • (1)

      Gratulacje stary oszukałeś system ! Mimo to zycze ci aby kiedys było cię stac wyskoczyć do knajpy posiedzieć pogadać wypić pieko i żeby ktoś ci podał burgera zamiast spędzenia wieczoru w kuchni :)

      • 7 1

      • Niektórzy lubią pichcić. Ale w lokalu płacisz za jedną sztukę dania. Rób sobie np. codziennie jedną porcję zupy. Na mieście jesz codziennie co innego, a w domu męczysz jedno danie kilka dni. Dla siebie samego nie opłaca

        Niektórzy lubią pichcić. Ale w lokalu płacisz za jedną sztukę dania. Rób sobie np. codziennie jedną porcję zupy. Na mieście jesz codziennie co innego, a w domu męczysz jedno danie kilka dni. Dla siebie samego nie opłaca się często gotować wykwintnego dania, co innego dla rodziny. Niektórzy harują również i po to, by doświadczyć endorfin delektując się daniem. A szczęśliwy człowiek, to zdrowszy człowiek i lepszy świat - ogólnie; nie mówię, że burger to zdrowy pokarm.

        • 10 1

    • Prawda jest taka

      że właściciele restauracji nigdy do biedoty nie należą...
      Pracownicy i owszem, ale właściciel nie.

      • 0 0

  • Steak House Piroman w Sopocie (1)

    Najlepsze Burgery na świecie!!!

    • 4 30

    • Steki najlepsze w Trójmieście.

      Burgery ok, ale bez szału.

      • 12 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.