2014-12-24 10:45
biala kielbasa, sledzie w pomidorach, sledzie w musztardzie, ryz na mleku z maslem i wanilia, pije sie julmust, z poslkich dan jest sernik, makowiec i pierogi z kapusta.
2014-12-25 19:30
Znowu malika? Nie macie innych szefow kuchni w calym trojmiescie?
2014-12-25 21:22
Pozdrawiam Świątecznie i dziękuję za regularne wsparcie:) Malika.
2014-12-26 14:03
dziękuj, dziękuj, nie każdy ma chody w t.pl Gdyby nie to wsparcie to mało kto by o tobie slyszal. A tak to co artykul to z lodówki malika wyskakuje. Mam wrazenie, ze mamy dyżurnych 4-5 szefow kuchni w całym Trojmiescie.
2014-12-27 11:00
No tam Pani redaktor chodzi jeść za darmo widocznie,
dlatego tylko o nich pisze, proponuje popatrzec na jej teksty ciagle o jedzeniu dramat :/
2014-12-27 12:47
już nie raz promowano tu znajomych. Jak widze temat zwiazny z seksem, wiem, ze to borys, widze kulinaria, wiem, ze będzie nachalnie promowana malika. Otwarcie restauracji innego kucharza - malika, kuchnia swiateczna -
już nie raz promowano tu znajomych. Jak widze temat zwiazny z seksem, wiem, ze to borys, widze kulinaria, wiem, ze będzie nachalnie promowana malika. Otwarcie restauracji innego kucharza - malika, kuchnia swiateczna - malika, gaska na talerzu - malika, dorsz - malika, przwodnik - malika, arabowo - wiadomo malika;) Zupelnym przypadkiem większość artykulow napisala Pani Sobocinska. Litosci.
2014-12-27 23:53
Niestety pani Aleksandra nie jest obiektywna, albo idzie na łatwizne pisząc o tych samych kucharzach, albo za artykuł o powyzszych jest wyzera za free. Za tydzien znowu przeczytamyo malice (a jej rest. na trojmiasto.pl ma fatalne opinie) wiec sie pytam o co chodzi
2014-12-26 17:27
Kottbullar ( klopsiki ) to obok grochówki i placków z dźemem najbardziej pospolite danie u naszych pólnocnych sąsadów.Jako typowe danie świąteczne można raczej uznać lutfisk, ale to danie można chyba zaliczyć do najbardziej obrzydliwych na świecie
2014-12-24 11:07
jak nie zjem mięsa, to się trzęsę..
2014-12-24 18:33
shake shake
2014-12-24 12:31
barszcz, pierogi i śledzie w śmietanie. 25-ego schab pieczony z sosem tatarskim i pstrąga w galarecie, 26-ego ciasta i wino.
2014-12-24 15:47
Tys mój brat czy jak:)
2014-12-24 23:02
Być może! Dla rozwiania wszelkich wątpliwości: mam ciemne włosy i grupe krwi Arh+. Tyle, że ja już dziś wino polałem, bo nie wytrzymałem 3:)
2014-12-24 12:53
flaki sojowe i potrawka z soczewicy
2014-12-24 13:28
Niw rozumiem dlaczego oso y ktore nie potrafia w 100% prowadzic swojej kuchni maja nam polecac co mamy jesc ? Malika - pomine bo ten konkurs dal jej duzo slawy. Potem pie iedzy i niestety to wszystko. Tlusta kaczka ? Jak
Niw rozumiem dlaczego oso y ktore nie potrafia w 100% prowadzic swojej kuchni maja nam polecac co mamy jesc ? Malika - pomine bo ten konkurs dal jej duzo slawy. Potem pie iedzy i niestety to wszystko. Tlusta kaczka ? Jak mozna podac sucha kaczke w restauracji w ktorej powinno byc to kultowe danie. W pozostalych 2 nie bylem. Beda nam mowic o barszczu na zakwasach i pierogach z przewaga jednej kapusty nad druga. I zaparzonym ciescie do nich. Przepraszam ze w wigilie ale niestety zrobmy wkoncu cos dobrego i sprowadzmy tych ludzi na ziemie!!
2014-12-26 20:11
Ale sie wypowiesz, a co :D
2014-12-24 15:44
47lat spedziłem w kuchni jako szef kuchni z tego ostatnie23 w Polsce.Mam przeglad gastronomii i wiem jedno-to wszystko jest jeden wielki medialny kit i fajna zabawa.Gastronomia to jest tylko biznes a prawdziwi fachowcy
47lat spedziłem w kuchni jako szef kuchni z tego ostatnie23 w Polsce.Mam przeglad gastronomii i wiem jedno-to wszystko jest jeden wielki medialny kit i fajna zabawa.Gastronomia to jest tylko biznes a prawdziwi fachowcy maja problem ze wzgledu na przestrzeganie rygorystycznych reguł technologicznych i przez to zanizony prog wydajnosci...ja miałem 3-4 prawdziwych artystow których trzeba było ukrywac.Dzis sa szefami w hotelach(nie sieciowych) w ktorych oni decyduja o kuchni a nie siec(czytaj wskaznik finansowy) Zycze tym młodym kucharzom sukcesu ale zysk i tam gdzie pracujecie to nie jest droga do sukcesu!!! musicie zmienic swoja mentalnosc bo opowiadanie a rzeczywisty fach to dwie przeciwnosci...trzymam za Was kciuki i zycze powodzenia!
2014-12-26 14:47
2014-12-24 15:44
Bez hejtowania..... To kucharze. I nic poza tym. Gotują jadlem ale nadze babcie takim czymś gargzily..... Wielcy szefowie a pozmywać nie potrafią... Bo mrega super master ego szefik.... Przerost formy i nazwy nad trescia
2014-12-24 15:47
A gdzie restauracja Filharmonia? i szef kuchni ten szwed Basznianin?
2014-12-24 17:55
szef kuchni PRACUJE w kuchni a nie w mediach.
2014-12-24 18:27
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.