2020-02-28 13:25
Wszystko pięknie , tylko tyle razy się nacięłam , że wolę sobie w domu przygotować obiad własnoręcznie , tym bardziej że lubię gotować i po spacerze z chęcią coś upichcę . Może jestem wymagającym klientem , ale mi po
Wszystko pięknie , tylko tyle razy się nacięłam , że wolę sobie w domu przygotować obiad własnoręcznie , tym bardziej że lubię gotować i po spacerze z chęcią coś upichcę . Może jestem wymagającym klientem , ale mi po prostu w knajpach nie smakuje i często są mega wtopy , a to przesolone , a to z wierzchu gorące a w środku zamrożone , a to dzieciaki biegają , a to psy leżą pod stołami , a to kelner mnie olewa i nie przychodzi po rachunek . Jedynie w gruzińskich knajpkach się nie zawiodłam i tam wpadam , obeszłam i w Gdańsku i Sopocie i było smacznie . Zastrzegam , że lubię dzieci i zwierzęta , ale nie lubię z nimi przy stole siedzieć :) bez urazy
2020-02-28 13:45
zgadzam się.
2020-02-28 13:29
Z znajomymi zawsze tak robimy!
2020-02-28 13:31
W Baracudzie z poziomem zjechali już dawno!
2020-02-28 13:44
I tyle z czytania. Nie czytam dalej.
2020-02-28 13:56
brovarnia heheh.......... najpierw napiszcie ile tam kosztuje piwo!!!!! (18zł!)
W d.....ie sie im poprzewracało.
Wole sobie sam uwarzyć to i mam dobre rzemieślnicze w cenie max do 3 zł.
2020-02-28 14:16
Ile zarabia kucharz na rękę - netto za godzine?
w takiej knajpeczce....
2020-02-29 20:34
Kucharze mają teraz netto od 18 zł do 25 zależy jakie mają doświadczenie
2020-03-01 16:02
2020-02-28 14:41
Ostatnio mam złe doświadczenia jedzenie jest niedogotowane chyba z (mrożonek ) a w dobrej knajpie trzeba czekać godzinę na obiad mięsny !
2020-02-28 15:00
W Sopocie knajp pełno ale i tak wszyscy suną do Przystani, choćby na najlepszą zupę rybną :)
2020-02-28 15:04
Jestem sopocianka ale za cholere nie rozumiem fascynacji tym miejscem. Nigdy nie zjadłam tam nic fenomenalnego. Zwykla smazalnia z tym tylko, ze ma na 100% swieze ryby.
2020-02-28 15:13
Jakie wszyscy? Turyści to owszem, poczytaj ich opinie w necie typu "zawsze jak jestem nad morzem to odwiedzam Przystań", podpisane Mieczysław z Raciborza, stały bywalec sopockiej Przystani ;) Jak do mnie znajomi
Jakie wszyscy? Turyści to owszem, poczytaj ich opinie w necie typu "zawsze jak jestem nad morzem to odwiedzam Przystań", podpisane Mieczysław z Raciborza, stały bywalec sopockiej Przystani ;) Jak do mnie znajomi przyjeżdżają czy rodzinka z głębi kraju to też ciągną mnie tam na siłę i nie przyjmują do wiadomości, że w Trójmieście jest wiele lepszych miejsc z lepszym jedzeniem, Przystań to dla nich punkt obowiązkowy jak Wawel w Krakowie, ma być i nie ma dyskusji. Nie wiem, czy ryba świeża, raczej świeżo rozmrożona ale fakt, że ze względu na przerób raczej się tam człowiek nie struje.
2020-02-29 16:02
Zupa rybna owszem kiedyś była świetna, zaczynałam ją próbować jak kosztowała 4 zł. W zeszłym roku chyba 14 i niedoprawiona
2020-02-28 15:17
Kurcze, lubie próbować nowe potrawy i lubie jadac w restauracjach. Ale ceny w porownaniu do jakosci to jest jakiś dramat. I jest to pewnego rodzaju złodziejstwo. Kucharz sie nie napracuje przy wiekszosci tych mrozonek
Kurcze, lubie próbować nowe potrawy i lubie jadac w restauracjach. Ale ceny w porownaniu do jakosci to jest jakiś dramat. I jest to pewnego rodzaju złodziejstwo. Kucharz sie nie napracuje przy wiekszosci tych mrozonek itd Nic z siebie nie da. Wiec wole gotowac z przyjaciółmi w domu. Probujemy odtwarzac smaki z podrozy.
Ktos tu w komentarzach wspomniał program Gessler. Niedobrze sie robi patrzac na miny wlascicieli i brudu w kuchni tych przybytków. A oni cali naburmuszeni, ze nikt nie kupuje tego niezjadliwego gUwna. Ciekawe kiedy pojawi sie szacunek do klienta i nie robienie go w bambuko.
2020-02-28 15:26
Typowa wypowiedź Ą Ę.
Naprawdę wchodzisz w lokalach do kuchni?
Typowa wypowiedź milenialsa z kontem na insta.
2020-02-28 16:31
Mi zawsze po spacerze smakuje obiad w domu.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.