2016-07-30 07:48
ani tej ceny, ani specjalnej uwagi. Uczestniczyłam kilka razy w tego typu "przygodach" kulinarnych i zwykle dania są przekombinowane. Często usilnie bazujące na dopychaniu składników mniej popularnych, które nie wiele
ani tej ceny, ani specjalnej uwagi. Uczestniczyłam kilka razy w tego typu "przygodach" kulinarnych i zwykle dania są przekombinowane. Często usilnie bazujące na dopychaniu składników mniej popularnych, które nie wiele wnoszą.
Kolacja się dłuży i już po trzecim daniu miewam wrażenie, że "reżyser" przeciąga pewne sceny. Ileż można siedzieć i oczekiwać kolejnego talerza pod presją wydawania z siebie ochów i achów.
Co do najedzenia to kwestia indywidualna. Ja zawsze wychodzę głodna a mam rozmiar 34 i żaden ze mnie pasibrzuch.
Oczywiście każdemu polecam spróbować samemu, zanim wyda opinię.
Dla mnie jak na razie cena/jakość/doznania są na dostateczny.
2016-07-30 20:47
Restauracja La Cà de Ven w samym centrum starego miasta w Ravennie.
Trzeba rezerwować stoliki, bo nigdy nie ma miejsc. Menu degustacyjne składające
się z pięciu dań i wina (spory kieliszek wina dobranego do do każdego dania) - 38 euro od osoby. Ja rozumiem, że nad morzem, że Basia Ritz, ale litości.....
2016-07-31 22:02
Milo i przyjemnie.
Mozna powiedziec tanio
2016-08-05 08:37
U Ritz wiecznie krwiste mięso. Kaczka która mi podano była tak krwiste powiedziałabym prawie surowa ,podobno tak się podaje w Europie.Ceny z kosmosu.Dziwne byłam w tylu lokalach w różnych zakątkach i kaczka nie była tak krwista.
Desery -porcje w kieliszkach.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.